οτι κανω τοση προσπαθεια να κρατηθω ηρεμη και σε λιγο θα γινει εισβολη αγριων...........
Printable View
οτι κανω τοση προσπαθεια να κρατηθω ηρεμη και σε λιγο θα γινει εισβολη αγριων...........
...σκεφτομαι πως κάνει κρύο και δεν ειμαι στο εξοχικουλι μου μπροστα στο τζάκι με τον τύρανο...:ρ
Μα κείνος που την σκότωσε
είχε το βλέμμα ίσιο
και ξέχασα τα λόγια της
για να τον αγαπήσω.
(σε ολες τις ερωτευμενες πληγωμενες καρδιες! )
Το παρακάτω είναι αφιερωμένο σε όσες/ους νιώθουν πεσμένοι, και στον Κενό ειδικά, ίσως γελάσει λιγάκι, είχα έμπνευση, χεχ
όταν διαβάζω αποσπάσματα τέτοια ομιλιών του Παπανδρέου, τι σκέφτομαι??? Μπορείτε να το συνεχίσετε να γελάμε αντάμα
Θα καταστεί το χρέος μας πλήρως διαχειρίσιμο/ καλύτερη διαχείριση του χρέους, ελάφρυνση του χρέους ----> χρέος χαιλάντερ
καθώς και τη δυνατότητα να επαναγοράσουμε χρέος ----> εις τον αιώνα των αιώνων αμήν
όπως ποθεί ο ελληνικός λαός -----> όπως πενθεί ο ελληνικός λαός
είμαστε απολύτως ειλικρινείς ----> γιοι του γαμάω και αδερφοί της είσπραξης
κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις ----> κορυφώνεται η αγωνία μας
το θέμα της ρευστότητας ----> δεν υπάρχει σάλιο
πρέπει να περάσουμε ένα μήνυμα και διεθνώς ----> λα λα λόλα
οι πολλές αποφάσεις που παίρνουμε -----> λόλα, να ένα νινί
από κοινού με τους εταίρους μας ----> έλα νινί, νάνι
και κανένας δεν πρόκειται να μας στερήσει την προοπτική ----> ο Τάρας Μπούλμπα στη στέπα
Διότι δίνουμε έναν πατριωτικό αγώνα αυτή τη στιγμή ----> Τhe sound and the fury
Πατριωτικά, εθνικά -----> Something wicked this way comes
Σωστό και δίκαιο σύστημα ----> a clockwork orange
Να κλειδώσουμε τη συμφωνία ----> και να πετάξουμε το κλειδί
Έχουμε τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό ----> The postman always rings twice
Με στίχους
Το "μα πληρώνουν όλα οι φτωχοί" δεν ισχύει ---> Κόρον και λήθην η ψυχή πριν ή εκπνεύσει πνέει
Η καυτή πατάτα που μας πέταξαν οι προηγούμενοι ---> πόσο πολύ σ'αγάπησα εγώ μονάχα ξέρω
Εγώ μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα του καθενός ----> Ιδού ο Νυμφίος έρχεται!
Αυτή τη βαρβαρότητα παλεύουμε ----> Φωνή μου ράτσα υψικαμίνου
Σας μίλησα χτες για τη γη που θα δοθεί σε νέους ανθρώπους ----> Θα πέφτη αργά το βράδυ/ απ' το παράθυρο διάπλατο εμπρός μου/ θα μπουν κλαριά και φύλλα
Να βάζουμε πάλι το καράβι στη σωστή τροχιά ----> Άστη βάρκα στο κύμα όπου θέλει να τρέχει, ας ορίζει το αγέρι τιμόνι πανί
αυτό που κάνουμε είναι η σωστή επιλογή ιστορικά ----> ο ηθοποιός που έφεραν για να τους διασκεδάσει απήγγειλε και μερικά επιγράμματα εκλεκτά
Στήριξη και ενίσχυση του τραπεζικού συστήματος ---> δε θα έχεις να φας, θα χλωμιάζεις, αλλά θα σου βάζω ορό για να πετάγεσαι στο πλησιέστερο υποκατάστημα
για να κλειδώσει η συμφωνία του Ιουλίου ----> απ' τη ζωή στο θάνατο είν' ένα μονοπάτι
προτιμώ να πάρω το πολιτικό κόστος ----> εσείς το πραγματικό κόστος, εγώ το βίζουαλ
να τελειώσουμε με την ανασφάλεια ----> θα φάτε και τ' αρούρια των υπονόμων
δε θα επιτρέψω σε κανέναν να βλάψει τη χώρα ----> η όρασή μου ρε γμτ λοξοδρομεί διαρκώς κατά το κοινοβούλιο
lol ρειν
Διαβασα το παρακάτω πριν λίγο στο φεις....:
Η προσευχή ενός απλού Έλληνα...
"Αγαπητέ Θεέ,
...
τον τελευταίο χρόνο μου πήρες:
τον αγαπημένο μου τραγουδιστή Νίκο Παπάζογλου
τον αγαπημένο μου συνθέτη Μανώλη Ρασούλη
...τον αγαπημένο μου ηθοποιό Θανάση Βέγγο...
Απλά ήθελα να σου θυμίσω
ότι οι αγαπημένοι μου πολιτικοί είναι:
ο Παπανδρέου, ο Βενιζέλος, ο Παπακωνσταντίνου, ο Πάγκαλος ....
από βδομάδα θα σου πω και άλλους!!!!
χαχααα, τι καλό! χρειάζεται να βάζουμε και το χιούμορ μέσα στο τοπίο, να διατηρήσουμε μια σχετική ισορροπία, ναι?
να χαμογελασω λιγο και μετα να κλαψω παλι. γιατι τπτ δεν αλλαζει γενικοτερα, κι ολα μοιαζουν (και ειναι) κολλημενα, πεθαμενα!
αφου φαγαμε σκατα και χορτασαμε Ελλαδα, τι παραπανω μπορουμε να γραψουμε τωρα ? μονο, αντε και καλο μας θανατακο!
κι οσοι μου λενε (στο οποιο κοινωνικο μου περιβαλλον) οτι εγω ευθυνομαι που ειμαι ετσι επειδη δεν κανω τιποτα για να αλλαξει η κατασταση, κατευθειαν τους γαμωχριστοπαναγιαζω και τους σταματω τη κουβεντα εκει. αυτοι καλα βρηκαν δουλεια και δουλεψαν, καναν οικογενεια και ζησαν τη ζωουλα τους... τους απο δω και περα τους σκεφτονται καθολου ? χωρις ζωη μεχρι τα 50 στο πατρικο, που δε θα φτασω καν τα 30 λεω εγω.
Πολύ καλό το κειμενάκι σου Ρέϊν...:)... ευκαιρίας δοθείσης, επιτρέψατέ μου να σας αφιερώσω μια παραλλαγή μου σε γνωστό, θεϊκό άσμα - μιας και έχει γραφτεί απ' τον... Θεό, λολ!... αυτά τα κάνω όταν έχω ακεφιές, λολ ξανά... μιλάει σε μας ο πρωθυπουργός μας με πολύ... αγάπη...:)... ας τραγουδήσουμε μαζί...
http://www.youtube.com/watch?v=NVpJXQ7zEF0
Δώδεκαααααα... κι ούτ' ένα χαρτονόμισμααα...
Τον αριθμό του ΦΠΑ σου μη ξεχνάς...
γιατί σε λίγο δε θα έχεις πια να φας...
Δώδεκαααααα... κι ούτ' ένα χαρτονόμισμααα...
μες στου μυαλού σου το τεράστιο τρυπητό...
εμένα βρήκες νά 'χεις για πρωθυπουργόοο...
Και δε χτυπάει πια η τσέπη σουυυυυυυυ...
σε πνίγει το μνημόνιοοοοοοοο...
που δε κατάλαβες ποτέ ποιός είμαι εγώωωω...
φάτηνα τώρα και άντε τράβα από 'δωωωωωωωω...
Δώδεκαααααα... κι η ελπίδα σου κρεμάστηκεεεε...
σ' έναν ηλίθιο σαν κι εμένα, τί να πωωωω...
και στην καρδιά σου που θα βγει, μή σκας γι' αυτόοοοοοοο...
ΔΩΔΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑ...
Δώδεκαααααα... κι η ελπίδα σου γελάστηκεεεεεεε...
σε λίγο δε θα έχεις πια πού να κρυφτείςςςςςςς...
θα τρως σκουπίδια και θα είσαι κι ευτυχήηηηηηςςς...
Δώδεκαααααα... δε θά 'χεις πια 8άωροοοο...
μ' ένα τηλέφωνο που στό 'κοψαν κι αυτόοο...
σφύρα μου κλέφτικα αν ξαναδείς μισθόοοο...
Μα έχεις εμένα μην ανησυχείιιιιιιιιιιιιιιιιι ιςςςςςςςςςς...
τον πρώτο Γιώργο της βουλήηηηηηηηςςς...
μα δε κατάλαβες ποτέ σου πως εγώωωωωωωωω...
θα μείνω εδώ για να σου σφίγγω το λαιμόοοοοοοοο...
ΔΩΔΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Α...
... χμμ... σκέφτομαι πως θέλω να ξαναδώ το "Η θάλασσα μέσα μου" που αρχίζει στις 12.30 στη ΝΕΤ... κι ίσως καλό θα ήτανε να το δουν κι όσοι δε το έχουν ξαναδεί... αλλά σκέφτομαι και το εγερτήριό μου που είναι στις 5... δε γαμεί, ένα βράδυ είναι...:)... αν πω ότι δε σκέφτομαι και το πόσο ωραίος άντρας είναι ο Χαβιέ Μπαρδέμ, έ μαλακία θα πω λέμε...:)... και η κακοκεφιά συνεχίζεται, λολ!...
εχω 2 πραματα να σκεφτω αλλα δεν θα τα σκεφτω θα μεινω ετσι χαρουμενη στη κοσμαρα μου.... ειστε ολοι ευπροσδεκτοι!!! <3
Οτι το στομαχι μου ειναι χαλια γι αλλο ενα βραδυ... οτι εφτασε κιολας η Τεταρτη... οτι εφυγε ηδη το πρωτο 10ημερο του Οκτωβρη... οτι πρεπει να κοιμηθω .. κ οτι δεν θελω πια να τον σκεφτομαι... Αυτα τα λιγα....
σκεφτομαι τι ωραια που θα ηταν να να ημουνα η Mistique..............
... σκέφτομαι πως με αυτά που διαβάζω για τη Ν. Ζηλανδία... μάλλον πρέπει να αρχίσω να το... σκέφτομαι... χμμ, αν αγαπάνε και τα ζώα - θα μου πεις αν είναι ήρεμοι και πράοι άνθρωποι, ασφαλώς θα τα αγαπάνε - βλέπω να μαζεύω το τσίρκο μου σιγά - σιγά... :)...
Σκέφτομαι πως κάνω γκάφες και αντί να ελκύσω τις κοπέλες τελικά τις διώχνω
Σκέφτομαι πως με θεωρούν ανιαρό και όχι ενδιαφέρον άτομο γι αυτό δεν ψάχνουν να με βρουν, και ζω στη φαντασία μου για να καλύψω το κενό.
Ελπίζω εδώ στο φορουμ να με βλέπετε κάπως καλύτερα.
Μακάρι να με εκαναν περισσότερο παρεα να ασχολομουνα λιγότερο με το φορουμ.
Πόσο απαίσιο αυναίσθημα είναι ο φόβος...
Την επιστροφη ..
Ευχαριστω βρε Remedy για τα καλα σου λογια, με αγγίζεις πραγματικα!!!
Είναι και αποτελεσμα χαμηλής αυτοεκτίμησης, που δεν αφηνω τον εαυτο μου να εκφραστεί ελεύθερα, αλλά και της απογοητευσης που έζησα πολλές φορες από απόρριψη και άσχημες συμπεριφορες στην καθημερινη μου ζωή.
Γιάννη εδώ λες πολύ καλά λόγια που μας βοηθάς πολύ, δεν είσαι ανιαρός!
σου έστειλα στα μηνύματά σου
Σκέφτομαι την ηλιθιότητα.
@RockElCasbah, γέλασα πολύ με το τραγουδάκι σου και το ψιλοτραγούδησα αρκετές φορές.:P
Oτι πρεπει επειγοντως να μεινω μονη χωρις ν ακουω κ να βλεπω κανεναν διαφορετικα θα καταληξω ή στο Δαφνι ή στη φυλακη...................................... .....................
Ρέϊν σκέφτομαι πόσο μεγάλη ευλογία είναι το χιούμορ στον άνθρωπο...:)... και μάλιστα όταν αντί να χάνεται λόγω δυσκολιών, αντιθέτως να επιστρατεύεται ακόμη περισσότερο!... σκέφτομαι πως σε όλα τα δύσκολα που έχω περάσει, όχι μόνο δε με εγκατέλειψε αλλά αποτέλεσε πολλές φορές όπλο και ασπίδα ταυτόχρονα. Κάνε γούστο, λέει, να χαρακτηριστεί κι αυτό... διαταραχή, λολ!... το να βγαίνει ακόμη πιο έντονα στα δύσκολα δλδ, ενώ "φυσιολογικά" δε θα "έπρεπε" να είναι έτσι!... όλα να τα περιμένει κανείς... πάντως αρέσκομαι στο σκληρό και μαύρο χιούμορ, στον αυτοσαρκασμό και οι... παρωδίες ασμάτων είναι απ' τα αγαπημένα μου χόμπυ...:)... έχω και το "Αν μια μέρα σε κλάσω" κι αν θυμηθώ θα το κοπανίσω κάποια στιγμή, λολ!... νομίζω πως το να γελάμε με τις ίδιες μας τις μαλακιούλες και να κάνουμε και τους άλλους να γελάνε επίσης, είναι απ' τα καλύτερα ντραγκς έβερ!...
Επίσης σκέφτομαι πόσο πολύ γέλασα με τον φίλο μου - αυτόν τον έρμο που του έγραψε ο πρώτος ψυχίατρος το Zyprexa... προληπτικά - όταν βγήκαμε απ' το ιατρείο του δεύτερου γιατρού που τελικά του έγραψε ένα ήπιο αντικαταθλιπτικό για να του ανοίξει και την όρεξη... σχόλιο του γιατρού... "τά 'χει αυτά το Φθινόπωρο... οι καταθλίψεις υποτροπιάζουν...". Και λέει ο δικός μου ξυνίζοντας τη μούρη φεύγοντας, και γελώντας ταυτόχρονα... "Φθινόπωρο τον λέμε τώρα τον Γιωργάκη;... και τον Πάγκαλο πώς θα τον ελέμε;... ο τυφώνας "Κατρίν";... επίσης σκέφτομαι πως αρκετά κωλοβάρεσα, τέρμα το διάλλειμα κι άντε να δουλέψουμε και λίγο σε αυτή τη χώρα, λολ! Καλό μεσημέρι.
σκεφτομαι οτι η χαρα κρυβεται και στα μικρα ανουσια πραγματικα, ασημαντες στιγμες. οπως τωρα που πινω τον ζεστο καφε μου ενω εξω γινεται της κακομοιρας + το κρυο.
http://www.byturen.com
Σκέφτομαι πόσες εναλλακτικές ματιές πρέπει να υπάρχουν??? :)
σκεφτομαι πως θελω να βρω εναν καθρευτη που να με δειχνει οπως φαινομαι αλλα να μπορω να μην εχω κλειστα τα ματια οσο τον κοιταω
Μπορώ να πω τι σκεφτομαι?
Καλά θα πω.... Δεν ξερω τι θέλω να κάνω! Δεν ξέρω τι μου αρέσει να κάνω! Νιώθω ότι θέλω να κάνω διάφορα πράγματα αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό που μου αρέσει πολύ! Σχεδόν όλοι μου οι φίλοι έχουν ασχολίες, πω ξέρουν αυτοί τι θέλουν?
σκεφτομαι .οτι οι ετοιμες συνταγες βλαπτουν ,αν δεν προσπαθησεις ο ιδιος να τις φτιαξεις απο μονο σου ..
Σκέφτομαι πως το μικρό σπίτι στο λιβάδι έγινε χώρος αμφισβήτησης και χολής. Χαίρομαι που δεν ζω σε αυτό το σπίτι!
Σκέφτομαι πως χαίρομαι που άλλαξα, που άλλαξε η ζωή μου προς το καλυτερότατο, χαίρομαι επίσης που συνηδητοποίησα νωρίς πως η θλίψη δεν αλλάζει τίποτα ούτε και η οργή αντίθετα ένα χαμόγελο και λίγη αγάπη τα βουνά τα κάνει κάμπους
Σκεφτομαι οτι τελικα η δυναμη της συνηθειας ειναι αφανταστα σθεναρη... Χρειαζεται καιρος για ν'αρχισει σιγα-σιγα να υποχωρει απ'τη συνειδηση οπου φωλιαζει με αδιαπραγματευτη ισχυ...
Πως καλως σας βρηκα....
Πως η ζωη ειναι...χαος...
σκεφτομαι οτι ειμαι ακομα παιδι και δεν θελω να αλλαξω. καλυτερα χαρουμενος στη κοσμαρα μου, παρα δυστυχισμενος στο γαμω-κοσμο σας!