Γιωτακι οι γιατροι τι σας ειπαν?πως ειναι τωρα η γιαγια?
Printable View
Γιωτακι οι γιατροι τι σας ειπαν?πως ειναι τωρα η γιαγια?
Πάντως το νησί το είχα διαβάσει και εγώ ένα καλοκαίρι στην Σκόπελο. Ήταν υπέροχες οι διακοπές εκείνες και με είχε πιάσει αναγνωστικός οίστρος! Είχα διαβάσει μέσα σε 2 βδομάδες γύρω στα 5 βιβλία! Το νησί ήταν ένα από αυτά λοιπόν και μου είχε αρέσει πάρα πολύ! Όταν βγήκε η σειρά είχαν περάσει ήδη 2 χρόνια από τότε που το είχα διαβάσει και έτσι δεν θυμόμουν την υπόθεση και πολύ μιας και έχω και ένα αλτσχάιμερ :lol:. Πάντως την σειρά την είδα ολόκληρη και ας έκλαιγα με μαύρο δάκρυ. 'Ηταν υπέροχη παραγωγή και πραγματικά δεν θα την έχανα με τίποτα!
Τωρα που λεμε για βιβλια.οταν πηγαινα Γ λυκειου δεν ηθελα να φυγω για να παω να σπουδασω για να μην ειμαι μακρια απο τους δικους μου οποτε αποφασισα να μην διαβαζω για το σχολειο.καπως επρεπε να περναω ομως την ωρα που υποτιθεται διαβαζα.δανειζομουν βιβλια απο τη δημοτικη βιβλιοθηκη.υπηρχαν φορες που διαβαζα ενα την ημερα.
Λίλα μου ο πυρετός έπεσε από το απόγευμα. Το κεφάλι μου είναι ακόμα βαρύ και ο λαιμός μου πονάει και έχω απαίσια αναπνοή αλλά είμαι πολύ καλύτερα. Αρχίζω να ανακτώ δυνάμεις σιγά σιγά :D.
Γιωτάκι υπομονή! Τον φάγατε τον γάιδαρο στην ουρά είσαι! Δεν πιστεύω ότι θα συμβεί κάτι κακό απλά είσαι πολύ αρνητικά φορτισμένη και σου βγαίνει έτσι. Να δεις που θα πάτε σπίτι σας σύντομα. Έχει ακόμη πυρετό η γιαγια;
Δεν ξέρω τίποτα!Είμαι αθώα!Quote:
Originally posted by Eli
Τι έχεις πάλι κατά νου επαναστατικό μου πνεύμα;;;;Quote:
Originally posted by NADINE
Με κουράζετε με τα βιαστικά σας συμπεράσματα...Αχ!Τα νιάτα!Δεν κρατιούνται!Quote:
Originally posted by Eli
Είπαμε η βδομάδα μας αλλάζει κάθε Παρασκευή βράδυ, ξημερώνοντας για Σάββατο! Γιώτα ετοιμάσου! Την Παρασκευή το βράδυ θα αναλάβεις υποχρεώσεις οικοδέσποινας!Quote:
Originally posted by NADINE
Πάρτυ θα κάνουμε όπως και δήποτε!Για τα υπόλοιπα ωστόσο...Quote:
Originally posted by monahoiot
Αβάκι, την κυριακή θα κάνουμε πάρτυ στη Τζίνα που έχει γενέθλια αποχαιρετώντας ταυτόχρονα την ελοπαρμενη βδομαδα και καλωσορίζοντας τη δική μου!
Κοριτσάρες μου,επειδή είμαι στο τηλέφωνο και με περιμένουν και στο φατσοτσάτ,σας καληνυχτώ τώρα
παρόλο που ήθελα να κάνουμε λίγο παρεούλα,να σας πω και τις σημερινές μου περιπέτειες...Αύριο με το καλό!
Όνειρα γλυκά σε όλες τις Ελοπαρμένες!Φιλάκιααααααα� �αααααααααααααααααααααααα� �αααααααααααααααααα
Ναι καλά σε πιστέψαμε τώρα!:punk:
Λιλάκι η γιαγιά είναι καλά αλλά βαρέθηκε !Το πόδι είναι οκ,περπατάει κ η τομή είναι πολύ καθαρή το πρόβλημα είναι το 37.2 κ η διάρροια που μάλλον δείχνουν γαστρεντερητιδα την οποία κόλλησε από εδώ .
Καληνύχτα Ναταλένια μου! Θα περιμένουμε με το πρωινό μας καφεδάκι να διαβάσουμε πως τα πέρασες με τις ανιψούδες και την Θεία σου! Καλές τσατοκαταστάσεις γλυκιά μου ! Πολλά φιλάκια στα γλυκά σου μαγουλάκια!
Καληνύχτα αγαπούλες μου κ περαστικά στις αρρώστουλες μας !!!!! Σας φιλω γλυκά κ ευχομαι ένα υπέροχο βράδυ κ ένα όμορφο ξημέρωμα !!!!!
Θα σας αφήσω και εγώ μανάρια και πάω να ξαπλώσω και πάλι! Ελπίζω αύριο να νιώσω καλύτερα και να βγω και λίγο από το σπίτι που είμαι κλεισμένη τις τελευταίες 4 μέρες! Έχω μουχλιάσει!
Φιλιά πολλά λοιπόν σε όλες τις αγαπημένες μου γκαντέμες! :lol:
Όνειρα γλυκά να έχουμε!
Μερσί,γλυκό Ελί!Τελείωσα νωρίς κι είπα να σας γράψω δυό λόγια τώρα.Quote:
Originally posted by Eli
Καληνύχτα Ναταλένια μου! Θα περιμένουμε με το πρωινό μας καφεδάκι να διαβάσουμε πως τα πέρασες με τις ανιψούδες και την Θεία σου! Καλές τσατοκαταστάσεις γλυκιά μου ! Πολλά φιλάκια στα γλυκά σου μαγουλάκια!
Η θεία μου έχει αμέτρητες γάτες στο σπίτι και πλέον ένα μόνο σκύλο μεσαίου μεγέθους.Η ξαδέρφη μου έχει τώρα μόνο έναν μεγαλόσωμο σκύλο.
Κάθε φορά που πηγαίνω τα σκυλιά φυσικά πηδάνε επάνω μου(μου έχουν καταστρέψει κάμποσες τσάντες ταχυδρόμου),με γλύφουν,τα κλασσικά.
Παλιά ο Ηλίας(ο πρώτος σκύλος πριν 21 χρόνια,που από κείνον και μετά ξεκίνησε ο χαμός των αδέσποτων)με είχε και για σεξ(στο πόδι μου).
Με το που φτάνω στην είσοδο ο θείος μου έβγαζε έξω το δικό τους σκυλάκι,τη Φένια,της οποίας τα πηδήματα ωραιότατα απέφυγα.
Μόλις ανέβηκα όμως επάνω στης ξαδέρφης μου,ο Ρούντυ ορμάει επάνω μου κι όπως με καβάλησε μου γδέρνει την πληγή με τα νύχια του!
Τι ωραία είχα αρχίσει να στεγνώνω και να κλείνω,να τα μας πάλι,πύον και ανοίγματα...Για πόνο ούτε να το συζητώ!
Αφού πήρα αγκαλιά το νεογέννητο κι έπαιξα με τις μεγάλες πλέον αδερφές,κατεβήκαμε όλοι να δούμε και τη θεία μου.
Τελικά δε μου θύμησε σε τίποτα τη μαμά γιατί η καημένη είναι ίδια οι Εβραίοι του ʼουσβιτς!Χωρίς μαλλιά,κόκκαλο και δέρμα μόνο!
Είχαμε βέβαια κάποιες συγκινητικές κουβέντες για τη μαμά,ανταλλάξαμε όνειρα μ'εκείνη μέσα,πήρα και τη χτένα της γιαγιάς
κι ένα της τσιμπιδάκι(που έφυγε πριν 5 χρόνια κι όλο ήθελα κάτι δικό της)...ευτυχώς είχαμε τις μικρές ν'αποσυμφορίζουν την κατάσταση.
Όταν ήρθε η ώρα να φύγω πάω να βάλω τα παπούτσια μου,που ασφαλώς είχα βγάλει...βάζω το ένα οκ,βάζω και το άλλο...όχι οκ!
Μούσκεμα γίνεται το πόδι μου και το καλσόν φυσικά!Το βγάζω και τι να δω;Μια λίμνη ούρα στα Πράντα μάλιστα αγαπημένα μου παπουτσάκια!
Εμ...δεν πρόσεξα πως εκτός από έπιπλα δεν είχε τίποτα άλλο εκεί γύρω...Ούτε ίχνος παπουτσιού στο χωλ,ούτε σακούλα καν,τίποτα!Γιατί άραγε;
Πού να βρω καλσόν στα μέτρα μου εκεί,πού να βρω παπούτσι στο μέγεθος μου...τα σκούπισα κακήν κακώς,έβαλα κι ένα χαρτί μέσα
στο τέλος και ξεκίνησα για το σπίτι μου.Με έφερε ο θείος μου στο γεμάτο τρίχες και ζωοτροφές αυτοκίνητο του και ασφαλώς
μόλις μπήκα σπίτι,όλα για πλύσιμο κατευθείαν κι εγώ μπάνιο!Τα παπούτσια δεν ξέρω τι θα τα κάνω...Αύριο με καθαρό μυαλό θα το σκεφτώ...
Κατά τα άλλα,χάρηκα φυσικά πολύ τις μικρές και για άλλη μια φορά ευχήθηκα σύντομα να κρατήσω το δικό μου νεογέννητο στα χέρια μου!
Αυτά εν ολίγοις...Πάω μέσα σιγά σιγά,μήπως κοιμηθώ νωρίς,ξυπνήσω νωρίς γιατί αύριο έχει πολύ αγορά και βόλτες η μέρα!Καληνυχτούδιααααααα
Μια βιαστική καλημέρα στα κοριτσάκια μου, με την ευχή να είναι καλύτερα σήμερα!
Πίνω τον πρώτο καφέ της ημέρας, συντροφιά με το σαχλαμαράκι, που με εκνευρίζει μερικές φορές... Τώρα θα ήθελα να είμαι τυλιγμένη σε σύννεφα καπνού, να τον ρουφώ απολαυστικά και όχι να περπατώ, εξαπολύοντας ατμούς! Η όλη κατάσταση μου θυμίζει λίγο τη βαφτισιμιά μου, που επιμένει να μου σερβίρει ψεύτικα φαγητά και εικονικούς καφέδες σε παιδικά σερβίτσια και ο δικός μου ρόλος είναι να παριστάνω ότι τα τρώω και τα πίνω με απόλαυση! Αυτή θα είναι η τιμωρία μου για το υλιστικό - ηδονιστικό κομμάτι του χαρακτήρα μου, να παριστάνω ότι τρώω, πίνω, καπνίζω και όχι να τα κάνω στην πραγματικότητα!
Γιωτάκι μου, περαστικά στη γιαγιά και σου εύχομαι σύντομα στο σπιτάκι σου, παρέα με το ζουρζουβίλι και το γιόκα σου! Αν χρειαστείς να μιλήσεις ή οποιαδήποτε συμπαράσταση, είμαι πλέον καλά, το τηλέφωνό μου το έχεις, οπότε ξέρεις εσύ..
Ναταλία μου σε σένα θα ευχηθώ να κρατήσεις σύντομα αγκαλιά το μωρουδάκι σου! Στέκομαι εκεί, γιατί τα υπόλοιπα, με την εξαίρεση της θείας, μάλλον τραγελαφικά μου φαίνονται.. Βρε μήπως είμαστε συγγενείς και μάλιστα στενότατες; Μήπως ο Μητσοτάκης έσπειρε ανά την Ελλάδα εξώγαμα; Μια επίσκεψη πήγες και βρέθηκες με την πληγή ξανά ανοιχτή, κατουρημένη, με τρίχες, σεξουαλικά κακοποιημένη και μάλιστα από σκυλιά! Ρούντυ και Μούντυ και μη πω τώρα.. Ζητώ συγνώμη από τις ζωόφιλες, αλλά αυτή η κατάσταση μου φαίνεται ανυπόφορη. Θεωρητικά αγαπώ τα σκυλιά, αλλά ο συγκεκριμένος Ρούντυ θα είχε φάει κλωτσιά αεριωθούμενη! Και εν πάσει περιπτώσει, όσοι επιμένουν και έχουν διακόσια σκυλιά στο σπίτι τους, καλά θα κάνουν τα τα κρατούν περιορισμένα στις επισκέψεις, αν δε μπορούν να τα έχουν κάτω από απόλυτο έλεγχο. Θυμώνω όταν γίνομαι θύμα της ζωοφιλίας των άλλων, που δε μπορούν να ελέγξουν τα ίδια τους τα ζωντανά. Είναι λιγάκι ζωηρό το χρυσούλι μου... Αν γίνω κι εγώ λιγάκι ζωηρή, μετά θα φταίω, σωστά; :punk: Ελπίζω να εφαρμόζεις πιστά τα περί μπεταντίν, απολύμανσης κλπ. Μη χειροτερεύσεις και έρθω να περιποιηθώ το Ρούντυ προσωπικά! Όσο για το Πράντα παπουτσάκι, ευτυχώς μιλάμε για συγγενείς.. Αλλιώς θα ήταν υποχρεωμένοι να σου καταβάλουν το αντίτιμό του...
καλημέρες!!!!
Αρχικά τι κάνουν οι ασθενείς μας???
Γιωτάκι περαστικά θα είναι όλα. ʼντε να γυρίσετε σπιτάκι σας να επανέλθετε στους ρυθμούς σας!
Ναταλία σε γενικές γραμμές καλά πέρασες?. από την γιαγιά μου ξέρεις τι ήθελα μόνο να κρατήσω? Την Μυρτώ της (η οποία έχει ξεθυμάνει μετά από τόσα χρόνια αλλά οκ αυτό μου την θυμίζει).
Ava καλύτερα το σαχλαμαράκι σου, πιστεύω ότι καλυτερεύεις την ποιότητα ζωής σου!
Λίλα ο άντρας μου είχε παίξει στο 3ο επεισόδιο του κάτι ψήνεται (δεν τον γνώριζα τότε?.)
Eli στο στειλα!
Καλλιόπη για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να σου στείλω? σνιφ! Στείλε μου u2u μήπως μπορέσω να σου απαντήσω ή στείλε μου το mail σου.
http://dl9.glitter-graphics.net/pub/...iuc4v1pu40.gif
Μία πρωινή καλημέρα και από εμένα!
Κάπως καλύτερα έχω αρχίσει να νιώθω. Ο λαιμός μου βέβαια πονάει πολύ ακόμη, αλλά τουλάχιστον ξεφορτωθήκαμε τον πυρετό. Θα περάσει και ο λαιμός με τις μέρες που θα πάει.
Αμάν βρε Ναταλία μου τι ήταν αυτό που έπαθες; Ενοχλούμαι και εγώ ιδιαίτερα όταν δεν μπορούν να επιβληθούν στα κατοικίδια τους οι ιδιοκτήτες τους. Το θεωρώ θέμα παιδείας και σωστής φιλοξενίας. Ωστόσο μπορώ να πω ότι μπορώ να γίνω μια χαρά αυστηρή με τα ζωντανά των άλλων άμα χρειαστεί και να τους επιβληθώ επίσης, μιας και έχω μία ιδιαίτερη άνεση με τα ζώα γενικά. Να προσέξεις το ποδαράκι σου με ιδιαίτερη προσοχή και να το απολυμάνεις καλά για να φύγει η μόλυνση. Όσο για τα παπουτσάκια σου ελπίζω να καθαρίζουν και να μπορέσεις να τα ξαναφορέσεις. Εδώ είναι που ταιριάζει το και γδαρμένη (προς αντικατάσταση του δαρμένη :lol: ) και κατουρημένη (προς αντικατάσταση του μαμημένη) :lol::lol:
Πάλι καλά που κατά τα άλλα ήταν ευχάριστη η επίσκεψη σου και δεν είχες μεγαλύτερες συγκινήσεις. Χαίρομαι που βρήκες επιτέλους το θάρρος να δεις την θεία σου και ναι πράγματι τα παιδιά πάντα μα πάντα αποσυμφορούν και αυτές και πολλές άλλες δύσκολες καταστάσεις. Είναι χαρά Θεού τα άτιμα και γι αυτό πρέπει να υπάρχουν στην ζωή μας όπως και να χει!
Αβουλίνα μου γλυκιά με το σαχλαμαράκι σου καλημέρα! Ξέρεις μανάρι μου ότι η υπερβολή και η διάρκεια στο οτιδήποτε είναι κακή για την υγεία μας. Οπότε δεν σε λυπάμαι που αναγκάζεσαι όπως λες να τα ζεις όλα εικονικά γιατί πρώτον για το τσιγάρο κάνεις ένα τεράστιο καλό στην υγεία σου και όσον αφορά το φαγητό επιτέλους τρως φυσιολογικά και όχι υπερβολικά. Συνεχίζεις να τρως όμως και μάλιστα και πολλά από αυτά τα φαγητά και γλυκά που πάντα αγαπούσες και ξέρω ότι το αναγνωρίζεις αυτό.
Πάντως εγώ χθες τσάκισα ένα πιτόγυρο και το ευχαριστήθηκα σαν να έφαγα 2! Κοίτα να δεις που έχω μεταλλαχθεί και μπορώ πλέον να τρώω ένα αθηναϊκό (άρα μικρό!) πιτόγυρο, χωρίς πατάτες παρακαλώ, και να χορταίνω πλήρως και να είμαι και ευχαριστιμένη! :smirk:. Κάποτε έτρωγα ένα μεγάλο σαλονικιότικο με τις πατάτες και τα όλα του συν μία μερίδα πατάτες για έξτρα απόλαυση! :lol:
Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω το πρωινό μου που αποτελείται από αχλάδι, μήλο, τοστάκι με τυράκι και τον καφέ μου :D. Πρέπει να πάρω δυνάμεις για να βγω από το σπίτι σήμερα επιτέλους. Θέλω να πάω σούπερ μάρκετ για ανεφοδιασμό και αν τα καταφέρω θα πάρω το ποδήλατο και θα φτάσω και μέχρι το ξηροκαρπάδικο για να πάρω τους αγαπημένους μου ξηρούς καρπούς που συνηθίζω να τρώω για σνακ μαζί με φρουτάκι.
Εύχομαι να έχουμε όλες μας μία υπέροχη ανοιξιάτικη μέρα χωρίς άλλες γκαντεμιές! Επίσης εύχομαι σύντομα όλες οι άρρωστες και οι λαβωμένες να γιάνουν! Η Καλλιόπη μας σήμερα κάνει εισαγωγή στο Ιπποκράτειο αύριο με το καλό θα γίνει και η επέμβαση. Με το καλό Καλλιόπη μου και εύχομαι άλλο απρόοπτο να μην σε βρει! Καλού κακού μην μας πλησιάζεις και πολύ γιατί σπέρνουμε την γκαντεμιά απλόχερα αυτές τις μέρες :lol: