-
καλημέρα Ελόκοσμε!
Ελπίζω η οικοδέσποινα σήμερα να είναι καλύτερα και να μπορέσουμε να πάμε και κανα gym, αντε γιατί μετά τον μαραθώνιο Zumba το Σαββατο σκουριάσαμε.
Κορίτσια κοιμήθηκα εχθες!! επιτέλους!! χωρίς κλάματα χωρίς τπτ, φαίνεται εξαντλήθηκε τόσο το παιδάκι μου που δεν είχε όρεξη για τσαλιμάκια.
Σήμερα είμαι ντουρεσελ και έτοιμη για όλα!
Αυριο μαζι με την Μακ θα πάμε να συναντήσουμε την αναισθησιολόγο μας για να προ της επεμβασης. Πόσο κουράγιο παίρνω που το κάνουμε μαζι ΜΑκ μου. Θα της πούμε να μας βάλει το "καλο" για να ξυπνήσουμε μετά πουλάκια χωρις ανακατωσουρες κλπ.
Χαίρομαι διότι την ημέρα εκείνη θα έχω όλους τους αγαπημένους μου κοντά, συζυγος, αφη, γονείς που θα έρθουν αλλά και την αγαπημένη μου Μακ. όχι που θα έχανε , θέλει να κάνει πρόβα το ξέρω!
όταν με το καλό γυρίσω σπίτι οι γονείς μου θα πάρουν την κορούλα μου στην Ναυπακτο να κάνουν διακοπες και εγώ θα μείνω εδώ για να περάσω τις δύσκολες μερες μου με ηρεμία. Μετά την επέμβαση της Μακ αν είμαι καλά και πάρω οκ γιατρού έφυγα και εγώ στην Ναύπακτο για καμια βδομάδα μαζί με την αδελφούλα. Ακους Ιωάννα??? ερχομαστε στα μέρη σου!!! Μήπως να κανονίσουμε κανένα καφέ στο Λιμάνι???
-
Μια ομορφη καλημερα κ απο μενα..ευχομαι να ειστε καλυτερα γιατι εδω στη δουλεια δεν μπορω να διαβασω τι εχετε γραψει.Επισης ευχομαι οτι καλυτερο με τις επεμβασεις στηθους.Και εγω ειμαι χαρουμενη σημερα γιατι απο σημερα λεω οτι πλεον εχω χασει 20 ολοκληρα παλιοκιλακια απο τις 17 του Φεβρουαριου.Απιστευτο μου φαινεται.Φιλια σε ολες τα λεμε μετα.
-
Angel μου ευχαριστώ για το u2u θα πάρω νέες ιδέες χιχιχιχι!
Μοναδική μου συγχαρητήρια για τα πρώτα 20 ολόκληρα στρόγγυλα κιλάκια που ξεφορτώθηκες από πάνω σου! Αγύριστα να είναι! ʼντε πάμε και για άλλες κατηφόρες :D.
Κατερινάκι μου δεν ξέρω αν θα έχω δυνάμεις για gym σήμερα, είμαι λίγο κάπως ακόμη, προς το παρόν πάω σούπερ μάρκετ να δοκιμάσω τις αντοχές μου και βλέπουμε...
Χαίρομαι που καταφέρατε επιτέλους να κοιμηθείτε όλοι σας χθες το βράδυ!
Νιώθω ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν! Ελπίζω μετά από όλη αυτή την γκαντεμοθύελλα να έχουμε και ευχάριστες εξελίξεις... εξάλλου το σύμπαν πρέπει κάποια στιγμή να ξαναισορροπήσει ;).
-
η Καλλιοπη μας κανει εισαγωγή για την μεγάλη της μερα , με το καλο κορίτσι μου!
Μοναδική !! Τι υπέροχα νέα . Μειον 20 κιλά , απιστευτος αριθμος σε απίστευτα μικρό χρονικό διάστημα. Μπραβο και εις κατώτερα.
Αβουλινι σκέφτομαι και εγω το σαχλαμαράκι πολύ έντονα και επεξεργάζομαι μέσα σου το γεγονός να το δοκιμάσω. Ακόμη είμαι στην επεξεργασία ομως.Κουράγιο καλή μου , και θα βγεις νικήτρια.
Ναταλία μου καλά έκανες και πήγες και είδες τους δικούς σου ανθρώπους. Εύχομαι το ποδαράκι μου να γιανει και να μην έχεις αλλα. Για τα πράντα, θα έλεγα να κάνεις ότι μπορεις για να τα σώσεις. Κρίμα είναι. δεν ξέρω και τι σοι παπουτσια ειναι για να σου δώσω και καμια συμβουλη
-
φευγω παω να παρω την κορη μου απο τον σταθμο, εχει αρχισει να ανεβαζει πυρετο!! @^@^&@#&^$&^$^& γμτ!!!
-
καλημερα περιμενω στον αναισθισιολογο και μολις βγηκε η wow απο το χειρουργειο
-
Μολις μιλησα με καλλιοπη περιμενει αναισθησιολογο.Η wow μας ειναι στην ανανηψη.Θα τις εχουν στον 4ο οροφο γιατι εχει χαλασει το ασανσερ και δεν θα το φτιαξουν ουτε αυριο απο οτι μου ειπε.Αυτα απο την ανταποκριση:starhit:
-
Καλημέρα κορίτσια. Πολύ χαίρομαι που μάθαμε νέα της Wow, εύχομαι να έχει γρήγορη ανάρρωση. Καλλιόπη καλή δύναμη και σε σένα, όλα να πάνε καλά. Κατερινάκι περαστικά στην κορούλα σου, τι κρίμα εκεί που είχε συνέλθει να ξανακυλήσει πάλι. Μαράκι συγχαρητήρια για το πρώτο 20κιλο, τα καλύτερα έρχονται! Ναταλία μου τα σκυλιά είναι ακριβώς όπως τα παιδιά, αν τα αφήσεις ελεύθερα και δεν τους μάθεις τι επιτρέπεται και τι όχι, σου κάνουν το σπίτι ρημαδιό. Ένας αποτελεσματικός τρόπος να αποφεύγεις τα χοροπηδήματα των σκύλων είναι να λυγίζεις το πόδι σου και να τα κλωτσάς με το γόνατο την ώρα που πηδάνε επάνω σου ή να τους γυρίζεις την πλάτη και να τα σπρώχνεις με τον ποπό σου. Ελπίζω να καταφέρεις να καθαρίσεις τα παπουτσάκια σου. Eli χαίρομαι που είσαι καλύτερα και θα βγεις σήμερα από το σπίτι, μην το παρακάνεις όμως γιατί είσαι ακόμα στην ανάρρωση.
-
Καλή & γρήγορη ανάρρωση wow
Καλλιόπη με το καλό και καλή δύναμη κορίτσι μου!
Κατερινάκι υπομονή... θα περάσει και περαστικά στην πριγκίπισσα σου.
Μαράκι πολλά συγχαρητήρια για τα 20 κιλά!!!
-
νεα απο μενα μαλλον θα αναβληθει και παλι η επεμβαση δε μπορω δεν αντχω αλλο ετσι σκεφτομαι να τα κοπανισω χαμω και να μην κανω τιποτα τελικα
-
η wow εκανε την επεμβαση?εγω ειχα μεινει εκει που πηγαινοερχοταν η μαμα της για την εγκριση.αντε με το καλο καλη αναρρωση.
-
ξεχασα να σας πω καλημερα!!!!!!!!!
-
Καλλιόπη μου έχεις δίκιο αλλά μην το βάζεις κάτω. Είσαι δυνατός άνθρωπος και αξίζει να αγωνιστείς για άλλη μία φορά ώστε να καταφέρεις να κάνεις την επέμβαση που θα αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο. Ηρέμησε και κάνε λίγη υπομονή ακόμα, αξίζει τον κόπο.
-
Καλημέρα Λίλα μου. Όταν είχαμε βρεθεί στον καφέ με τη Wow μας είπε ότι είχε έρθει Αθήνα για 1 μήνα περίπου με σκοπό να κάνει την επέμβαση (δεν ήξερε πότε ακριβώς), να αναρρώσει και να επιστρέψει μετά στο Λονδίνο.
-
Γρήγορο διάλειμμα και μετά ξανά προς τη δόξα τραβά!
Wow, καλή ανάρρωση και σύντομα να μας πεις τα νέα σου! Σιδερένια!
Καλλιόπη, κουράγιο! Θα ταξιδέψει το καταμαράν, δεν είναι στο χέρι του! Σκέψου πόσα παραδείγματα αναβολών έχουμε και τι χρυσά αποτελέσματα έχουμε τελικά! Υπομονή...
Κατερινάκι, περαστικά στην κορούλα σου και υπομονή σε σένα! Θα έρθει το καλοκαιράκι, πού θα πάει και θα γλιτώσουμε από πυρετούς και ιώσεις..
Μαράκι, συγχαρητήρια για την απώλεια! Και εις κατώτερα!
Ναταλία, αν και είναι περιττό, μιας και ξέρεις τα γούστα μου, να σου πω ότι λάτρεψα τα emoticons, ιδίως αυτό που κουνάει απαγορευτικά το δαχτυλάκι! Κι αυτό το μαχμουρλίδικο στο συννεφάκι δεν πάει πίσω...
Τζίνα, είχα δει μία εκπομπή περί εκπαίδευσης σκύλων, όπου η εκπαιδεύτρια έκανε "αα" και γύριζε την πλάτη στο σκυλί που πηδούσε. Απίστευτο και όμως έπιανε ακόμη και στα μεγαλύτερα τέρατα!
Αρκετά χάρηκα, ώρα να γυρίσω στην πραγματικότητα.. Δύσκολη μέρα σήμερα, από το πρωί τράβηξα το διάολό μου και συνεχίζω.. Ευτυχώς είναι πράγματα που αντιμετωπίζονται, αρκεί να έχεις ψυχραιμία. Δυστυχώς τζάμπα με παινεύετε, γιατί ήδη ζητιάνεψα και κάπνισα τρία τσιγάρα.. Το σαχλαμαράκι με κοιτάει ειρωνικά κι εγώ του κάνω μούτρα! Κατερίνα μου καλά κάνεις και το σκέφτεσαι.. Είναι δύσκολο να αποχωριστείς το κάπνισμα σε στιγμές έντασης. Επιμένω και δεν αγοράζω πακέτο. Από το απόγευμα, που θα έχει φύγει κάπως η ένταση, θα ξανασμίξω με το σαχλαμαράκι μου.
Φιλιά σε όλες!