Καλλιοπη υπομονη... αξίζει τον κόπο για την υγεία σου αρχικά. Δεν ξέρω πόσο καιρό περιμένεις αλλά κάνε υπομονή.
Printable View
Καλλιοπη υπομονη... αξίζει τον κόπο για την υγεία σου αρχικά. Δεν ξέρω πόσο καιρό περιμένεις αλλά κάνε υπομονή.
Πολλές καλησπέρες στον πλανήτη happy που είναι αρρωστούλης!
Κορίτσια επιδημία έπεσε?
Τι να πρωτοσχολιάσω είναι κ πολλά τόσες μέρες που έχω να μπω!
Πρώτα απ΄όλα θα ευχηθώ στη Nadine σύντομα να έχει στην αγκαλιά της ένα όμορφο μωρό σαν κ εκείνη!
Στα κορίτσια στο νοσοκομείο όλα να πάνε καλά!
Ava μπράβο :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: που το παλεύεις!!
Η Katie κ monahoiot σε λίγες μέρες θα καμαρώνουν τα μεμέδια τους, κορίτσια όλο το καλοκαίρι να φοράτε στράπλεξ μπλουζάκια χωρίς σουτιέν!!!!!!!!
Τζινάκο το ποδαράκι πως είναι?
Ελακο νιώσαμε καλύτερα κ ξεμυτίσαμε? Πρόσεχε!
Α κ καλώς ήρθαν τα καινούργια κοριτσάκια στην παρεούλα μας!
Εγώ αυτές τις μέρες είχα πολύ τρέξιμο, ερχόμουνα στο σπίτι μου για λίγο κ μετά πάλι έξω, αχ τα ποδαράκια μου πόνεσαν ελπίζω απο βδομάδα να ηρεμήσουν τα πράγματα μιας κ είχα μάθει τόσο καιρό σε άλλους ρυθμούς!
Πάω να φάω τώρα, τα ξαναλέμε!
Σοκολατίτσα χαίρομαι που είσαι καλά και που έχεις κάτι και ασχολείσαι. Εύχομαι σύντομα να βρεις και μία καλή δουλειά. Προς το παρόν το πόδι μου δεν είναι καλά και παρόλο τις 3 ενέσεις που έκανα δεν έχω δει βελτίωση, ελπίζω όμως να καλυτερέψει σύντομα. Καλή όρεξη κι αν μπορέσεις έλα πάλι στην παρέα μας αργότερα.
ηρθα και εγω!!!!
λοιπον ο αναισθησιολογος δεν ηθελε να με αφησει να κανω επεμβαση λογω ποδιου
τελικα με εστειλε στον αλ για να πει αυτος τι θα γινει
ηταν χειρουργειο και οσο περιμενα με πιασανε τα κλαματα καπου ενιωθα ασχημα καπου απογοητευση καπου κουραση δεν ξερω αν και τωρα τελευταια το κλαμα εχει γινει παρεα μου τελος παντων
ηρθε με ειδε του ειπα οτι το εχω χρονια και δεν ειναι νεο (αυτο τον ενδιεφερε )
και ειπε οκ ελα αυριο το πρωι στι 7.30
το αλλο νεο ειναι οτι εχει χαλασει το ανσανσερ και τους βαζουν ολους στον 4ο γιατι δεν μπορουν μετα την επεμβαση να τους ανεβασουν στο 5ο με το φορειο!
και φυσικα δεν θα εχει φτιαχτει ουτε αυριο αλλα ουτε σε 5 μερες
το καλο ειναι οτι οσο περιμενα εκανα και νεες γνωριμιες απο παιδια που ηδη εχουν κανει και περιμενουν να βγουν !
ολοι πολυ χαρουμενοι και ευτυχισμενη!
την wow δεν την ειδα ειδα μονο την αδερφη της αλλα μου ειπε οτι ηταν καλα !
μετρα ώρες καλλιόπη πλεον.....
μπραβο κοριτσι μου!!! έτσι ηθικό ακμαιότατο!!!
ας τα πιάσουμε ένα ένα τα μέτωπα!
Καλλιόπη, έχεις ταλαιπωρηθεί από την αναμονή και σου έχουν σπάσει τα νεύρα αλλά πίστεψέ με το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και θα τα ξεχάσεις όλα τα αρνητικά πολύ σύντομα!
Breakaki , τρέχεις και σταματημό δεν έχεις, να μην κουράζεσαι πολύ και να προσέχεις τον αξιολάτρευτο εαυτό σου!
Λιλάκο, τι γίνεται βρε ψυχή, ακόμη παιδεύεσαι ή βγαίνεις σιγά σιγά από τον πλανήτη χάπι και μπαίνεις στον πλανήτη happy?
Το Ελάκιον είναι ζωηρό και άτακτο και να κάτσει στα αυγά του τώρα στην ανάρρωση γιατί από κάτι πηγές μου ακούω ότι μέχρι και να ζουμπιαστεί θέλει!
ʼβα, ακόμη και αν το έχεις ολίγον χε@#$νο σήμερα το σαχλαμαράκι, μην υποτιμάς την μέχρι τώρα προσπάθειά σου, τρία τσιγάρα μπροστά δτα δεκάδες που έκανες πριν δεν είναι και λίγο πράγμα! Ελα, λοιπόν, να μην βλέπω ηττοπάθειες!
Η wow χειρουργήθηκε! Ζήτω! Αυτό το κοριτσάκι και αν είχε αναμονή, από τότε που το προγραμμάτιζε είχε ρωτήσει τα πάντα, νομίζω είναι η σληβάτη με τη συλλογή περισσότερων πληροφοριών για την επέμβαση! Με το καλό στο σπίτι της να μας τα πει και εμάς!
Μοναδικό Μαράκιον, πότε έκανες χειρουργείο πότε έχασες 20 κιλά! Ταχύτις, αποτελεσματικότις! Μπράβο σου!
Ναταλίααααααααααα, συνεχίζω να έχω νοσταλγίες... δεν με γειάνει ο χρόνος, αντιθέτως μου χειροτερεύει την πληγή.. μήπως να ξανανέβω σύντομα? Και κοιμάσαι στα σεντόνια μου,ε? χμμ, ανταπόδωση του ότι τις κουβέρτες που κοιμήθηκες εσύ στο δικό μου σπίτι δεν τις είχα μαζέψει από την πολυθρόνα που τις είχα εναποθέσει για κανένα μήνα! Κοιτώντας τις ξεκινούσε η μέρα, κοιτώντας τις ξεκινούσε το βράδυ!
Κατερίνα, συνταξιδιώτισσα, είμαστε στο ίδιο καράβι γλυκιά μου, μαζί θα φάμε τη φουρτούνα και το κύμα, μαζί όμως θα πιάσουμε και λιμάνι... Πόσο ευγνώμων είμαι για το κοινό μας ναύλο! Είδατε πόση ποίηση βγάζει από μέσα μου μια πλαστική στήθους!Αυτά είναι! Μούσες και κουραφέξαλα, τα βυζάκια είναι η έμπνευση! CU tomorrow at the doc's!
ʼντε τώρα που πήρε η ομάδα τα πάνω της σιγά σιγά, ώρα είναι να πάρουν και τη Γλαύκη τηλέφωνο από το Ρίο!
Τζίνακο, μήπως αυτήν την βδομάδα που είναι τα γενέθλια σου να την πάρεις εσύ τη βδομάδα? Θα έχει το γούστο του! Εγώ δεν έχω αντίρρηση αν το θελήσεις!
Πονάει το ποδαράκι σου κοριτσάκι μου και μακάρι να σου έπαιρνα λίγο πόνο, μήπως οι ενέσεις neurobion δεν είναι για αυτό που έχεις?
Μήπως να σε δει κάποιος, δεν θέλω να υποφέρεις ρε γκαμώτο... :(:(
Μπράβο Καλλιόπη, πολύ χαίρομαι που θα πας αύριο τελικά. Έχεις ταλαιπωρηθεί μέχρι σήμερα αλλά επειδή θέλεις πραγματικά να το κάνεις ξεπέρασες όλα τα εμπόδια και αύριο είναι η μέρα σου! Με το καλό.
Γιώτα μου σ'ευχαριστώ για την προσφορά σου αλλά χαίρομαι πολύ που η επόμενη θα είναι η εβδομάδα σου και με τα γενέθλιά μου δεν αλλάζει κάτι. Όσο για το πόδι μου υποθέτω ότι είναι το νεύρο λόγω παλαιότερων προβλημάτων που είχα, κι επειδή προς το παρόν δεν μπορώ να πάω σε γιατρό το παλεύω με neurobion. Δε με πονάει παρά μόνο όταν περπατάω ή αν κάθομαι πολύ ώρα και το έχω κρεμασμένο. Σ'ευχαριστώ για την έννοια σου αλλά μη στενοχωριέσαι, θα περάσει κι αυτό.
οσην ωρα περιμενα σημερα εκει ειχα την ευκαιρια να γνωρισω μερικα ατομα που εχουν ηδη κανει την επεμβαση ηταν ολοι χαρουμενη και χαμογελαστοι ολοι λενε οτι ξαναγεννηθηκαν και αλαξε κιολας η ζωη τους !
ελπιζω απο το σαββατο να λεω τα ιδια και εγω γιατι η πρωτη μερα ειναι λιγο δυσκολη απο οτι ειπανε
Καλλιόπη διαβάζω ότι παρόλο τα μπρος πίσω, τελικά αύριο θα είναι η μέρα σου! ʼντε με το καλο βρε κορίτσι μου, καλή επιτυχία!
Τζινάκι μου ελπίζω να σε πιάσουν οι ενέσεις σύντομα βρε μανάρι μου και άλλο κακό να μην σε βρει!
Εγώ όπως καταλάβατε έπιασα τους δρόμους :lol:. Όχι μην ανησυχείτε δεν έκανα κουραστικά πράγματα. Πήγα σούπερ μάρκετ για ανεφοδιασμό και μετά να πάρω και τους ξηρούς καρπούς μου για εμένα και για την αδερφή μου. Πήγα όμως με το αυτοκίνητο και όχι με το ποδήλατο μιας και ακόμη είμαι ευαίσθητη και ιδρώνω με το παραμικρό. Μετά πήγα να δω την αφή και την ασθενή ανιψιά μου η οποία μάλλον χρειαζόταν έναν καλό ύπνο γιατί με το που ξύπνησε έκανε τέτοιες χαρές που με είδε που το μόνο που θύμιζε ότι είναι άρρωστη ήταν οι μύξες τις που τρέχαν κάθε τρεις και λίγο :lol:. Το μαναράκι μου μου είχε λείψει τόσο πολύ και της είχα λείψει και εγώ. Γυρνούσε μέσα σε όλο το σπίτι και φώναζε το όνομα μου και μετά ερχόταν και μου έκανε νάζια και χαμόγελα! ʼλλο που δεν ήθελα και εγώ στρώθηκα στο παιχνίδι! Η Κατερίνα μαγείρεψε φακές, πήρα και μαζί μου και γύρισα στο σπίτι μου κυρία!
καλησπερα κ απο μενα.Σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια αλλα δεν ειμαι καλα γιατι τρακαρα το μεσημερι κ τωρα ποναω.Πηρα τον γιατρο κ μου ειπε οτι αν δεν χτυπησα στην κοιλια ειναι απο το τρανταγμα κ το στρες.Με χτυπησε ενα φορτηγο οταν εφευγα απο τη δουλεια μου.το αμαξι μου οφ..κ ο τυπος εφυγε κ στοιχεια του δεν εχω.τεσπα..αφου δεν με σκοτωσε θα φτιαχτει το αμαξι.Ευχομαι να μην παει πολλα μονο γιατι...αλλοιμονο μου.Αυτα.Σας γλυκοφιλω κ βγαινω γιατι πονανε τα ματια μου απο το πολυ κλαμα..Αυριο παλι..
Καλλιόπη ο Grizzly και η Wow έκαναν αυτό που θα κάνεις κι εσύ, sleeve με μικρή παράκαμψη, στον ίδιο χειρούργο με σένα, οπότε όταν με το καλό επιστρέψεις θα μπορείτε να λέτε τα σλιβομικροπαρακαμψονέα σας! :lol: Έχουν δίκιο τα παιδιά σε αυτά που σου είπαν και θα το διαπιστώσεις και μόνη σου όσο περνάει ο καιρός και φεύγουν τα κιλά χωρίς να το καταλαβαίνεις. Μην ανησυχείς για την πρώτη μέρα γιατί θα είσαι και μισοναρκωμένη και περνάει γρήγορα. Θα έχεις μία ταλαιπωρία αλλά από την επόμενη μέρα κιόλας θα νοιώθεις καλύτερα. Με το καλό και όλα να πάνε κατ'ευχήν.
Eli χαίρομαι που έκανες τα σουλάτσα σου σήμερα και άλλαξες και παραστάσεις. Τσίμπησες και το ταπεράκι σου, όλα καλά!
Μαράκι το καλό είναι ότι δεν χτύπησες σοβαρά. Ο πόνος είναι ή από το τράνταγμα της ζώνης ή από την ταραχή σου ή από το τράνταγμα όταν λιποθύμησες. Εύχομαι να σου περάσει γρήγορα ο πόνος και το σοκ και να καταφέρεις να φτιάξεις γρήγορα το αμάξι σου για να πηγαίνεις στη δουλειά σου. Ηρέμησε και μην το σκέφτεσαι άλλο αφού ευτυχώς γλύτωσες τα χειρότερα.
Κορίτσια έχω πρόβλημα με το ίντερνετ. Προσπαθώ μία ώρα τώρα να συνδεθώ. Θα σας πω καληνύχτα από τώρα και αν τα καταφέρω θα μπω και αργότερα. Φιλάκια.
Τζινα δεν φταει η συνδεση σου.καποιο θεμα ειχε το σαητ εδω και ωρα.