Αβα με πειραζει η αντιβιωση στο στομαχι ακομα και αν εχω παρει προστασια για αυτο προσπαθω να το ξεπερασω ετσι.ασε που ειναι ιωση ολοι οι γνωστοι και φιλοι ετσι ειναι.
Printable View
Αβα με πειραζει η αντιβιωση στο στομαχι ακομα και αν εχω παρει προστασια για αυτο προσπαθω να το ξεπερασω ετσι.ασε που ειναι ιωση ολοι οι γνωστοι και φιλοι ετσι ειναι.
Λίλα μου, πίστεψέ με, οδηγώ χειρότερα από σένα, αν και με δίπλωμα.. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν έχω αυτοκίνητο. Ωραία, γελάσαμε σήμερα, αλλά δε θέλω αύριο να πάρω στο λαιμό μου κανέναν άνθρωπο, ούτε κι εγώ να πάω να αυτοκτονήσω από τις τύψεις. Οπότε καλύτερα έτσι.
Η Μαρία τι έπαθε;
Λίλα συμφωνώ με την ʼβα ότι πρέπει να πάρεις αντιβίωση αν χειροτερεύει ο βήχας. Μην ταλαιπωρείς τον οργανισμό σου και την καρδιά σου τόσες μέρες αν πρόκειται τελικά να μη γλυτώσεις την αντιβίωση.
Ελλακι και εγω αφου εγραψα στο σληβ και διατροφη παω να ποσταρω εδω και ΤΙΠΟΤΑ.κατι χαζο για τις φακες σου εγραφα αλλα δεν θυμαμαι τι.
Λίλα, έφτασα στο σημείο να ξυπνήσω από υγρασία στο μαξιλάρι. Ήταν αίμα, που είχε ποτίσει το μαξιλάρι και έβγαινε από τη μύτη και το στόμα μου ταυτόχρονα. Αυτό ήταν γιατί δεν πήρα την αντιβίωση όταν έπρεπε και έκανα πολλαπλές υποτροπές. Επίσης, γιατί δεν ξεκουραζόμουν, αλλά ήμουν υποχρεωμένη να δουλεύω, σε όποια κατάσταση και αν βρισκόμουν. Ο γιατρός μετά με έκραξε, γιατί είπε ότι αυτό δεν το περίμενε από μένα, αλλά από μια γιαγιά εκατό χρονών και πάνω..
Στις ιωσεις παιδια δεν παιρνουμε ποτε αντιβιωση εκτος αν υποτροπιασουν.Λιλα εμενα οταν κρυωσω ο βηχας μετα γινεται αλλεργικος κ υποχωρει μονο με εισπνεομενα.Τοτε ειναι που δεν αντεχω ουτε να βλεπω τσιγαρα οχι να μυρισω.
καλησπερα και απο μενα.
κατ αρχην να πω καλη επιτυχια για αυριο στην καλλιοπη, τελικα μικρη η αναβολη, με το καλο να γυρισεις σπιτακι σου και να μας πεις τα της επεμβασης.
λιλα περαστικα κοριτσι μου, πιες κανενα χαμομηλακι με λιγο μελι
αva ευτυχως που δεν ειχαμε τπτ χειροτερα
τζινακι τι εχει το ποδαρακι σου, πως θα χορεψεις στο παρτακι γενεθλιων σου;;;;
σημερα πηγα και αγορασα 2 μπλουζιτσες, δεν εχω τι να βαλω, πρεπει να εχω πεσει σιγουρα κατω απο τα 86 αλλα θα κανω υπομονη μεχρι τις 4/3 που κλεινω 2 μηνες ακριβως.
Αμάν βρε ʼβα μου! Τι έπαθες και εσύ βρε κορίτσι μου! Αυτά είναι μας πιάνει ο υπερβολικός ζήλος με την δουλειά και ξεχνάμε ακόμη και τις πιο βασικές μας ανάγκες!
Λιλάκο να προσέχεις και να έχεις το νου σου για ακροαστικά, αν και με τέτοιο βήχα δύσκολα θα το γλυτώσεις . Δεν υπάρχει αντιβίωση που να μην σε πειράζει στο στομάχι;
Ροζέτα μου (καλωσόρισες στο σπιτικό μας ή κάνω λάθος); χειρότερα δε γίνεται.. Μιλάμε για ένα κατσικόδρομο. Μη φανταστείς καμία λεωφόρο. Γι' αυτό και πήρα το αμάξι. Αλλιώς δεν οδηγώ εκ πεποιθήσεως.
Καλά, εγώ στο μεταξύ έτριψα κάτι ντομάτες για την αυριανή ντοματόσουπα, οι υπόλοιπες τσούπρες πού χάθηκαν;
ʼστα, Eli μου, περασμένα, αλλά όχι ξεχασμένα.. Ποτέ δεν θα ξεχάσω αυτούς που με ζητούσαν, ενώ τους παρακαλούσα για λίγες μέρες ξεκούρασης. Τι να κάνω, η δόλια; Δεν έχω την πολυτέλεια ούτε να αρρωστήσω.. Φέτος, όμως, το έμαθα το μάθημά μου.. Ζαρτ, αν με εννοείς.. :lol:
Δεν εχω πολλες επιλογες σε αντιβιωση γιατι εχω αλλεργια στην κεφαλοσπορινη οποτε οι περισσοτερες βγαινουν απο τις επιλογες μου.οπως ειπα ομως και πριν ιωση ειναι θα περασει.με ακροαστηκα και δεν εχω ακροαστικα.
Καλησπέρα Rozeta. Καλοφόρετες οι μπλουζίτσες σου. Για λίγο καιρό θα το έχεις αυτό το θέμα με τα ρούχα, εκεί που σου ήταν στενά μετά θα σου κάνουν και μετά πάλι θα σου φαρδαίνουν.
Χαρα μου νομιζω οτι βρηκα τη λυση για να οδηγεις χωρις ταχυτητες,χειροφρενο κλπ!Ασε που δεν θελει κ βενζινη.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Κουράγιο τότε Λιλάκι μου, τα ζεστά σου, τις καραμελίτσες σου και τις γαργάρες σου... ξέρεις εσύ ;).
ʼβα μου ξέρω από ζαρτ! :lol: Θυμάμαι μία φορά είχα πει αυτή τη μοναδική λέξη στον άντρα μου που είναι Αθηναίος και έπρεπε να του δώσω ολόκληρη ανάλυση για το τι σημαίνει με παραδείγματα :lol: