Καληνυχτα κορασιδες.παω να προσπαθησω να κοιμηθω.
Printable View
Καληνυχτα κορασιδες.παω να προσπαθησω να κοιμηθω.
ʼβα για όσα θέλουμε και δεν γίνονται δεν φταίει ο Θεός αλλά οι φόβοι μας, αυτούς λαμβάνει το σύμπαν και γυρνάνε πάλι πίσω σ'εμάς. Για μένα καλά έκανες και δυνάμωσες πάλι την πίστη σου.
καληνυχτα λιλα, ονειρα γλυκα
Καληνύχτα, Λίλα! Καλή σου ξεκούραση!
Καληνύχτα Λιλάκι και καλό ξημέρωμα. Εύχομαι να κοιμηθείς με ηρεμία και να ξεκουραστείς.
Ο Θεός δε φταίει ποτέ, εγώ παραλογίστηκα. Απλά σκέφτομαι ότι πάντα θα φοβάμαι μήπως δε γίνουν αυτά που θέλω.. Αυτό σημαίνει ότι επειδή φοβάμαι, δε θα μου συμβούν ποτέ;
Rozeta είναι πολύ πιθανό να ζητάς γλυκό επειδή πρόκειται να αδιαθετήσεις. Καλά κάνεις και κρατιέσαι όσο μπορείς. Εγώ για να καταπολεμήσω την όρεξή μου για γλυκό τρώω μία καραμέλα βουτύρου o.mammy που είναι σκληρή, και κρατάει για ώρα. Έτσι έχω γλυκιά γεύση στο στόμα μου για αρκετή ώρα έχοντας φάει μόνο μία καραμέλα.
ava αυτα που φοβομαστε και τα σκεφτομαστε συνεχεια αυτα παθαινουμε.ειχα μια περιοδο που ολο αρνητικα σκεφτομουν και ασχημα πραγματα μου συνεβαιναν
καληνυχτα Λιλα μου,καληνυχτα κοριτσια να κοιμηθουμε ηεμα σαν μωρα κ να δουμε ονειρα ομορφα....
καραμελα βουτυρου..................μμμμμμμμ μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!
ʼβα όταν αρχίσεις να σκέφτεσαι μόνο τα θετικά διώχνοντας τα αρνητικά από το μυαλό σου τότε τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Όταν πιστέψεις βαθιά μέσα σου ότι μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις, όσο δύσκολα κι αν είναι, θα βρεθεί ο τρόπος να τα κάνεις.
αχ τι ομορφο μωρακι!
Καληνύχτα Γλαύκη και καλή ξεκούραση.
Rozeta αν νοιώσεις κάποια στιγμή έντονη επιθυμία για γλυκό δοκίμασε τις καραμέλες o.mammy. Έχει μόνο 23 θερμίδες η μία καραμέλα και επειδή κρατάει πολύ ώρα αν δεν την μασήσεις φυσικά, σε ξεγελάει και σου περνάει η όρεξη για να φας κάποιο άλλο πιο παχυντικό γλυκό.
Καληνυχτα Ναταλια κ ας μην μας εκανες την τιμη αποψε.Ακομη δηλ γιατι εσυ εισαι κ πολυ νυχτερινος τυπος!
ετσι οπως ειδα την εικονα του μωρου, μ επιασε μια υπνηλια