Συνειδητοποίησα την ώρα μόλις είδα το καληνυχτένιο μωράκι!
Κοριστάκια μου, μια γλυκειά καληνύχτα κι από μένα..
Σας φιλώ...
Printable View
Συνειδητοποίησα την ώρα μόλις είδα το καληνυχτένιο μωράκι!
Κοριστάκια μου, μια γλυκειά καληνύχτα κι από μένα..
Σας φιλώ...
Δε σας προλαβαίνω! Μόλις πόσταρα για τις καραμέλες στη Rozeta και είχε αλλάξει κιόλας η σελίδα!
Καληνύχτα Αβουλίνι και καλή ξεκούραση.
θα τις εχω υποψη τις καραμελες αλλα θα προσπαθησω για αρκετο καιρο ακομη να μην βαλω ζαχαρη στο στομα, εκτος αν δεν αντεχω με τπτ και το θελω παρα πολυ
Rozeta πάμε κι εμείς σιγά σιγά; Καληνύχτα σε όλα τα κορίτσια και καλή μας ξεκούραση.
Ναταλία καληνύχτα x 72. Φιλάκια σε όλες.
καληνυχτα ava, καλο ξημερωμα να χεις
αντε ας παμε και μεις στα κρεβατακια μας.καληνυχτα,φιλια
καλημερα κορασια!!!!!!!!!
Καλημέρα κοριτσια,
χθές δεν με άφηνε να μπω και μου την έδωσε και σταματησα τις προσπάθειες γιατί άλλωστε επρεπε σήμερα το πρωι να είμαι στο γραφείο από τις 8.30 - ασχετα αν το ωράριο μου ξεκινάει στις 9.00.
Μαρακαι περαστικα- τα σίδερα φτιαχονται εσυ να είσαι καλα!
Ροζετουλα με γεια τα ρουχαλάκια. Να σου πω την αληθεια όσες φορές έχω δοσει ρούχα ή μανουλα μου τα ξεχωρίζει και κατά καιρούς αναλόγος κιλών μου τα εμφανίζει (να ναι καλά η μανούλα)
Λιλα πως ξυπνησες σήμερα?
Κατερίνα η κορή?
Τζινάκι το πόδι???
Γλάυκη?
Ava?
Eli που ξεπόρτησες?
Ναταλάκι?
αγγελικη σημερα δεν ξυπνησα γιατι πολυ απλα δεν κοιμηθηκα.καθολου.αρχισα εισπνεομενα.
Καλημέρα Αγγελική!! μια χαρά η κορή μου ευχαριστω! εσυ πως είσαι?
αχ Λιλα έχει αυτην την χαζοίωση που έχει ολος ο κοσμος. καλά κανεις και παίρνεις εισπνεομενα. Και στην κόρη μου δίνω που παρεπιπτόντως σήμερα ήταν πολύ καλύτερα .Από την στιγμή που την πήρα από το σταθμό και έριξε ενα τριωρο υπνο, ουτε πυρετος ουτε τπτ. μαλλον ήταν η ταλαιπωρια και η κουραση από τον βηχα κλπ. Ειναι και ΣΚ μπροστα μας οποτε μια χαρα.
Επαθα σοκ που η WOW μας χειρουργήθηκε ήδη!! Επιτέλους ρε αδερφε!!! Μετά από σχεδόν ένα χρονο. Να έχει καλή ανάρρωση και πραγματικά επειδή το έζησα αυτο το παιδί μέσα από εδω τις αγωνίες που τραβουσε και ολες τις ερωτήσεις της, θα χαρώ διπλά για την απώλεια της και την αναγέννηση της!! Παμε WOW δυνατα !!! Το όνειρο σου έγινε πραγματικότητα!
Αντε και το Καλλιοπάκι μας τώρα έχει σειρά! Λετε να γίνει σήμερα?
Καλημέρα κορίτσια. Λίλα καλά έκανες και παίρνεις τα εισπνεόμενα, μακάρι να σε βοηθήσουν σύντομα για να ηρεμήσεις λίγο και να κοιμηθείς επιτέλους. Αγγελική και εμένα η μητέρα μου είχε κρατήσει κάποια ρούχα που της έδωσα για να τα χαρίσει και μου τα έδωσε τώρα. Πάλι καλά γιατί με έσωσε αφού δεν είχα παλτά για το χειμώνα! Κατερίνα κι εγώ αυτό σκέφτηκα για τη Wow γιατί θυμάμαι την ταλαιπωρία της και το άγχος της τόσο καιρό. Επιτέλους τα κατάφερε και επειδή εδώ δεν έχει ίντερνετ ελπίζω μόλις επιστρέψει στο Λονδίνο να μας πει τα νέα της.
Καλή επιτυχία και στην Καλλιόπη που ελπίζω να τα κατάφερε και να χειρουργήθηκε σήμερα. Ανυπομονώ να μας πει τα νέα της τη Δευτέρα.
καλημερα κ απο μενα.Ειμαι στη δουλεια.Ειμαι καλυτερα σημερα κ ευτυχως που εχω κ το στομαχακι το καινουργιο που μου φτιαχενι τη διαθεση.φορεσα ενα παντελονι τζιν το πρωι σιδερωμενο κ αντι να ειναι στενο αμεσως κουμπωσε..κοιλια πλακα κ χαμογελαγα..Μανικακι σε ευχαριστω..Φιλια σε ολες σας..πολλα περαστικα κ γρηγορη αναρρωση.Θα παρω την καλλιοπη μας να δω τι γινεται κ θα σας γραψω
Καλημέρα Μαράκι. Χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Ενημέρωσέ μας για ότι νέο έχεις από την Καλλιόπη.
Μολις μιλησα.Ειναι χειρουργειο ακομη η καλλιοπη.Την πηραν στισ 10 και 15,δηλ. 2 ωρες πριν.Θα παρω κ το απογευμα κ θα σας ενημερωσω.Μου ειπαν παντως οτι ολα καλα. Τα λεμε μετα γιατι ηρθε δουλιτσα.Φιλια.Τζινακο μου σε ευχαριστω