Originally Posted by
Κύκνος
Νιώθω γενικά ταύτιση με την πρωταγωνίστρια γιατί έχουμε κοινά σημεία: 1ον δεν θυμόταν ολόκληρο το τραυματικό γεγονός όπως συμβαίνει και μ' εμένα, έχω κενό μνήμης σαν κι εκείνη και 2ον έχει κάνει στον εαυτό της ότι κι εγώ...
Μ' αυτή την ερώτηση "Σχετικα με αυτο που λες για τον ανθρωπο αυτον?" εννοείς ότι το "I'll never tell...I love you" πάει σε κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο στη ζωή μου; Κι αν ναι, σε ποιόν νομίζεις; Για να δω αν καταλαβαινόμαστε ώστε να απαντήσω σωστά...
Πάντως, ναι, νιώθω ταύτιση μ' αυτή την φράση, μεγάλη...το "I'll never tell" σημαίνει αυτό που προσπάθησα να κάνω τόσα χρόνια...να μην μιλήσω γι' αυτό...σε κανέναν...για την ασφάλεια μου πρωτίστως νομίζω, επίσης γιατί δεν είναι σωστό να μιλήσω...δεν είναι σωστό, δεν κάνει!!!! Μερικές φορές το έχω καταφέρει, άλλες όχι...πάντως ισχύει...δεν θα το πω ποτέ...το "σ' αγαπώ" πάει σε έναν άνθρωπο της ζωής μου που θα αγαπώ για πάντα κι ας μην είναι πια μέρος της και...ουφ, πώς να το πω αυτό; Εγώ ποτέ δεν θα του κάνω κανένα κακό...ακόμα κι αν μου κάνει εκείνος...δεν μπορώ να το κάνω! Δηλαδή τυπικά μπορώ αλλά η καρδιά μου δεν μπορεί...προτιμώ να πάθω κακό εγώ...αλλά εκείνος όχι! :( Εκτός και αν κάνει κακό σε κάποιον που αγαπάω...αν μιλήσει...τότε...τότε νομίζω ότι θα αμυνθώ, ναι...