Δεν δίνεις την εντύπωση ότι είσαι παθητική εξ' άλλου, όταν αρχικά σ' είχα ρωτήσει τόχες πει ότι έχεις ενδιαφέροντα, απλά επειδή κάποια στιγμή, ρώτησες και την BloodyKate και γι' άλλες δραστηριότητες γι' αυτό στο λέω.
Printable View
Δεν δίνεις την εντύπωση ότι είσαι παθητική εξ' άλλου, όταν αρχικά σ' είχα ρωτήσει τόχες πει ότι έχεις ενδιαφέροντα, απλά επειδή κάποια στιγμή, ρώτησες και την BloodyKate και γι' άλλες δραστηριότητες γι' αυτό στο λέω.
Τελος παντων.. εκεινη ξερει καλυτερα τι θα κανει.. εγω ειπα 2-3 πραματα που με βοηθησαν οταν ημουν στην ιδια θεση αιωνες πριν
ας κανει οτι πιστευει οτι ειναι καλυτερο για εκεινη
μαρκελα BloodyKate
σας ευχαριστπω πολύ και τις δύο για τις προτάσεις σας. ναι συγγνώμη μπορεί να εγινα λίγο επιθετική. απλά ήθελα να πω ότι προσπαθώ αλλά παρ όλα αυτά δυσκολεύομαι
Σε τί δυσκολεύεσαι?
Ε, δεν είναι κι εύκολο! Χρειάζεται να πάρει τον χρόνο του. Εσύ όμως συνεχίζεις να κάνεις πράγματα στην καθημερινότητά σου κανονικά. Έτσι δεν είναι?
Με λέω κακομοίρη γιατί μου είναι πολύ δύσκολο να ερωτευτώ ξανά και αυτό είναι πολύ δυσάρεστο. Εσύ τι έπαθες, σε έκαψε κάνας τύπος;
Γεια σε ολους!ααααχ γλυκια μ an ποσο σε νιωθω,να'ξερες.. και εγω ημουν με καποιον(εναν απιστευτο ανθρωπο,που ηταν τα παντα για μενα...ειχα βρει το αλλο μου μισο,και ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!)ομως τελικα για καποιο λογο χωρισαμε,και τωρα εχει κοψει τελειως επαφη..πανε 4μηνες που εχω να μαθω νεα του,και δεν υπαρχει λεπτο που να μην τον σκεφτομαι..επρεπε να με δεις τον πρωτο καιρο(μου πηρε δυο μηνες να ψιλο-συνελθω,και λεω ''ψιλο'' γιατι δεν εχω συνελθει ακομα οσο θα επρεπε η οσο θα ηθελα),ημουν σε μαυρο χαλι..αλλα συνειδητοποιησα οτι πρεπει να παω παρακατω,να ξαναμπω στους ρυθμους που ζουσα και πριν..σε καμια περιπτωση αυτο δεν σημαινει οτι τον ξεχναω,απλα προσπαθω να απασχολουμαι με αλλα πραγματα,να συνεχιζω να ζω την καθημερινοτητα μου και να ΑΠΟΔΕΧΤΩ οτι δεν με βγαζει πουθενα το να κολλαω και να σκεφτομαι τα ιδια και τα ιδια(,ασχετα αν το ριμαδι το μυαλο μου δεν λεει να ξεκολλησει:P)..τωρα θα μου πεις γιατι στα λεω ολα αυτα αφου δεν ειπα τιποτα ουσιαστικο ωστε να βοηθησω??απλα θελω να ξερεις πως υπαρχουν και αλλα ατομα που το περνανε..η' που προσπαθουν τουλαχιστον..(μου ελεγαν πολυ κοντινα μου ατομα στην αρχη οτι ο χρονος τα γιατρευει ολα,και φυσικα ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ!!!και ημουν κατηγορηματικη σε αυτο..αλλα ΙΣΩΣ τελικα ο χρονος να κανει εστω και λιγη δουλεια..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΝΑΣ,απλα ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ και προσπαθεις να το ξεπερασεις..) μπορει ολα αυτα που σου λεω να σου ακουγονται μπουρδες(δεν σε αδικω:P)αλλα να θυμασαι αν θελησεις να μιλησεις γι'αυτο ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!
οσο για σενα φιλε μου instant ,ΟΧΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΕΣ ριιιι!!(ποια μιλαει τωρα ε?:P)
N.Princessσε ευχαριστώ για το μήνυμα σου. εγώ ίσως έκανα λάθος που δνε έζησα τον χωρισμό όπως έπρεπε όταν έγινε, τότε που όλοι οι υπόλοιποι μπορεί να το καταλάβαιναν..άργησα και δυσκολευομαι κάθε φορά που τίθεται το ερώτημα και μετα από 2,5 χρόνια (ασχετα αν μεσολάβησαν διάφορα μεταξύ μας στο ενδιάμεσο) δεν έχω κάνει κα΄τι άλλο ή εξακολουθώ να μιλάω για κείνον( κάτι που αποφεύγω βέβαια με τους περισσότερους). τελοσπάντων ίσως και να μην είναι αυτο ή κύρια δυσκολία μου αλλά επειδή το βλέπω μέσα από αυτό το πρίσμα να το βλέπω έτσι.
Θεοφανία ναι όχι για αυτό με τον Φ. αλλά γενικά , δνε θεωρώ ότι αυτό μεταξύ μας είναι πραγματικά το πρόβλημα