χεχε...άφησε πολλή εποχή....Ήθελε να γίνει σταρ και τα κατάφερε πάντως...
Printable View
χεχε...άφησε πολλή εποχή....Ήθελε να γίνει σταρ και τα κατάφερε πάντως...
αντε κ στα δικα μας!!να γινουμε τουλαχιστον οι σταρ του εαυτου μας!!!!!
Χμμ ναι...Βέβαια εγώ θέλω να το επεκτείνω και λίγο πιο έξω..Θα δω..Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πολλοί διαταραγμένοι χαίρουν διασημότητας..Οπότε είμαι που είμαι διαταραγμένη να κερδίζω και κάτι από αυτό...Τόσο καιρό τσάμπα σπαταλούσα αυτή την παρορμητικότητά μου και κανείς δεν καταλάβαινε το βάθος μου...Οπότε μιας και το παίζω τόσο καλά ας βγάλω κανά φράγκο......
ναι ρε αλλοι πουλαν τρελλα χωρις να την εχουνε κ σε εμας που περισσευει....κ ειναι αστειρευτη,γνησια κ εμφυτη???κ δεν θα κανει κ κοιλια απο τις πολλες εναλλαγες...
τι την εχουμε τη διαγνωση??
Έγραψες φιλενάδα,έγραψες.....Τι σκατά κάνω ψυχοθεραπεία τόσα χρόνια;Τι σκατά διαγνώσεις;Θέλει χειρισμό αγάπη μου.Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ένας ομοφυλόφιλος παιδέρα..Φαντάσου έχουν κι οι παιδεραστές παρεκκλίσεις.....Ένας μαύρος κομπλεξικός που ποτέ δεν αγάπησε τον εαυτό του αλλά για να είναι ο Μάικλ όλα συγχωρούνται...και επιπλέον πληρώνονται..Ας πάμε καλή μου να βγάλουμε κανά φράγκο...Ένα προσόν το έχουμε......
αν βαλουμε τις διαγνωσεις στο βιογραφικο περναμε κ χωρις οντισιον.....
Λολ κοπελάρα λολ.....Τίποτα..Βέβαια όλα αυτά είπαμε θέλουν με το μαλακό...Γιατί αν αρχίσουμε να πετάμε \"Καίγεται η Ρώμη,καίγεται η Ρώμη\" ή για πράκτορα της Αλκάιντα θα μας μαζέψουν ή σε σουίτα στου Συνούρη.....Αυτή που πουλάει είναι η δημιουργική τρέλα....Να σκεφτώ τι έχει πέραση προς τα έξω κόβοντας από εμένα;Η υπερβολική μου χαζοχαρά....Πόσοι γκόμενοι δεν μου κοπάνισαν δε,είσαι περίεργη και έχεις κάτι που με έλκει και θέλω να τ\'ανακαλύψω;-Άσε πρόλαβε άλλος....(ο ψυχίατρος)...Αλλά αυτή την χαζοχαρά και τον διαχέων παρορμητισμό μου οι άλλοι τον βλέπουν ως δική τους διασκέδαση ενώ εγώ το κάνω από άμυνα...Και μερικές φορές με κουράζει.Μου λένε είσαι κοινωνική..Με ρωτήσατε αν ήθελα να είμαι τόσο κοινωνική;Την ανασφάλειά μου ή τη ευγένειά μου την κάνανε κοινωνικότητα ενώ εγώ θέλω να ρίξω ένα συχτίρι στους μισούς από αυτούς....Ο Κατέλης πουλάει.Καθυστερημένος αλλά τα λεφτά λεφτά......Τέλος πάντων στον χώρο του θεαματος πρέπει να προσέχουμε και πολύ την εκμετάλλευση..Δεν είναι λίγοι τρελοί και προβληματικοί που φιλοξενούσε η Τατιάνα ή η Λαμπίρη και τους εξέθετε για να γελάει ο κόσμος και να έχει τηλεθέαση.......Quote:
Originally posted by interappted
Παράδειγμα το οποίο στην αρχή με στενοχώρησε και στη συνέχεια με εξόργισε-γιατί σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να είμαι κι εγώ στη θέση του..Υπήρχε ένας άνθρωπος που είχε φιλοξενηθεί σε αρκετές εκπομπές ως ο Άγιος Πέτρος..Με πανό ελάτε να σωθείτε,φέρνω το μήνυμα του Ιησού και τέτοια.Ρώτησα τον ψυχίατρό μου περί τίνος πρόκειται και μου είπε περί σχιζοφρενή.Αντί λοιπόν να τον πάνε σε μια κλινική τον βγάζουν για να γελάνε οι κάθε αργόσχολοι και ο τύπος υποφέρει......Αν ήταν ο αδερφός τους ή κάποιος συγγενής τους έτσι θα του φέρονταν;;;;;;;;;;
Και συνεχίζω σε άσχετη-σχετική πορεία...Αν λοιπόν αυτός που υποστηρίζει ότι είναι ο Άγιος Πέτρος είναι σχιζοφρενής γιατί ο Ιησούς που σταυρώθηκε ως περίεργος ή απειλητικός να μην ήταν ένας σχιζοφρενής της τότε εποχής;;;;;;;;;;;;;Ξέρεις όταν ενασχολούμουν με το θείο-θρησκεία ήθελα να μοιάζω στους αγίους..Να μπορώ να κάνω θαύματα και τέτοια....Ίσως για να αποδείξω ότι όντως ένας απλός άνθρωπος θα μπορούσε να γίνει Άγιος.......Έτσι λοιπόν μου μπαίνει η ιδέα πως αν μια μέρα αρχίσω να πιστεύω ότι είμαι απεσταλμένη του Θεού και κάνω θαύματα να αρχίσω να ανησυχώ για σχιζοφρένεια;;;;
Τελειώνω με ένα σύνθημα:Δεν υπάρχουν Άγιοι στις μέρες μας.Μόνο σχιζοφρενείς....
(Από τότε που ανακαλύφτηκε η ψυχιατρική στερέψαμε από Αγίους και προφήτες)
ΟΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ:
Ένα πράγμα σαν το Kill Bill που ξαφνικά το μάτι της Ούμα αρχίζει να κοκκινίζει και να πέφτει η μουσική Τζζζζζζζ!!!!
Κάτι σαν το Danny the dog που βγαίνει το κολάρο και ακούγεται το Kill.Αυτή η απότομη αλλαγή προς το κακό.....
Η Ούμα μια γλυκιά και όμορφη γυναίκα που γίνεται σε δευτερόλεπτα η αδίστακτη και ανίκητη δολοφόνος.
Ο Ντάννυ που από υπάκουο-παθητικό ανθρωπόσκυλο!!γίνεται εργαλείο θανάτου....
Ποσο δικιο εχεισ Κασουλινι μου...Quote:
Originally posted by kassi_21
Λολ κοπελάρα λολ.....Τίποτα..Βέβαια όλα αυτά είπαμε θέλουν με το μαλακό...Γιατί αν αρχίσουμε να πετάμε \"Καίγεται η Ρώμη,καίγεται η Ρώμη\" ή για πράκτορα της Αλκάιντα θα μας μαζέψουν ή σε σουίτα στου Συνούρη.....Αυτή που πουλάει είναι η δημιουργική τρέλα....Να σκεφτώ τι έχει πέραση προς τα έξω κόβοντας από εμένα;Η υπερβολική μου χαζοχαρά....Πόσοι γκόμενοι δεν μου κοπάνισαν δε,είσαι περίεργη και έχεις κάτι που με έλκει και θέλω να τ\'ανακαλύψω;-Άσε πρόλαβε άλλος....(ο ψυχίατρος)...Αλλά αυτή την χαζοχαρά και τον διαχέων παρορμητισμό μου οι άλλοι τον βλέπουν ως δική τους διασκέδαση ενώ εγώ το κάνω από άμυνα...Και μερικές φορές με κουράζει.Μου λένε είσαι κοινωνική..Με ρωτήσατε αν ήθελα να είμαι τόσο κοινωνική;Την ανασφάλειά μου ή τη ευγένειά μου την κάνανε κοινωνικότητα ενώ εγώ θέλω να ρίξω ένα συχτίρι στους μισούς από αυτούς....Ο Κατέλης πουλάει.Καθυστερημένος αλλά τα λεφτά λεφτά......Τέλος πάντων στον χώρο του θεαματος πρέπει να προσέχουμε και πολύ την εκμετάλλευση..Δεν είναι λίγοι τρελοί και προβληματικοί που φιλοξενούσε η Τατιάνα ή η Λαμπίρη και τους εξέθετε για να γελάει ο κόσμος και να έχει τηλεθέαση.......Quote:
Originally posted by interappted
Παράδειγμα το οποίο στην αρχή με στενοχώρησε και στη συνέχεια με εξόργισε-γιατί σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να είμαι κι εγώ στη θέση του..Υπήρχε ένας άνθρωπος που είχε φιλοξενηθεί σε αρκετές εκπομπές ως ο Άγιος Πέτρος..Με πανό ελάτε να σωθείτε,φέρνω το μήνυμα του Ιησού και τέτοια.Ρώτησα τον ψυχίατρό μου περί τίνος πρόκειται και μου είπε περί σχιζοφρενή.Αντί λοιπόν να τον πάνε σε μια κλινική τον βγάζουν για να γελάνε οι κάθε αργόσχολοι και ο τύπος υποφέρει......Αν ήταν ο αδερφός τους ή κάποιος συγγενής τους έτσι θα του φέρονταν;;;;;;;;;;
Και συνεχίζω σε άσχετη-σχετική πορεία...Αν λοιπόν αυτός που υποστηρίζει ότι είναι ο Άγιος Πέτρος είναι σχιζοφρενής γιατί ο Ιησούς που σταυρώθηκε ως περίεργος ή απειλητικός να μην ήταν ένας σχιζοφρενής της τότε εποχής;;;;;;;;;;;;;Ξέρεις όταν ενασχολούμουν με το θείο-θρησκεία ήθελα να μοιάζω στους αγίους..Να μπορώ να κάνω θαύματα και τέτοια....Ίσως για να αποδείξω ότι όντως ένας απλός άνθρωπος θα μπορούσε να γίνει Άγιος.......Έτσι λοιπόν μου μπαίνει η ιδέα πως αν μια μέρα αρχίσω να πιστεύω ότι είμαι απεσταλμένη του Θεού και κάνω θαύματα να αρχίσω να ανησυχώ για σχιζοφρένεια;;;;
Τελειώνω με ένα σύνθημα:Δεν υπάρχουν Άγιοι στις μέρες μας.Μόνο σχιζοφρενείς....
(Από τότε που ανακαλύφτηκε η ψυχιατρική στερέψαμε από Αγίους και προφήτες)
...αστα.. εκει εξω ειναι η πιο αδιστακτη ζουγκλα...και το χειροτερο...δεν εχει καν υποτυποδεισ κανονεσ....
...
οσο για τουσ αγειουσ που λεσ... διαβαζα για τον παπα τον 2ρο που μεσα σε μια μερα ανακυριξε λεει κατι εκατονταδεσ αγειουσ... με σκοπημοτητα παντα... να στρεψει τουσ πιστουσ προσ την εκκλησια...και να περασει μυνηματα... τυπου...πχ εναντια στην αμβλωση και τετοια αναλογα την περιπτωση...
.......εγω δεν ειμαι σιγουρη αν πιστευω στουσ αγιουσ..αλλα σηγουρα πιστευω στουσ καλουσ ανθρωπουσ...:):)
μακια..
kassi lol.......ο δολοφονος με το αγγελικο προσωπο....το βασικο ενστικτο κτλ...πισω απο το αθωο χαμογελο....βρισκονται 2 βαμπιρικα δοντια.....μιαμι...πισω απο τα μαυρα γυαλια το ματι γυαλιζει επικινδυνα....
θα μας κλεισουν μεσα!!!!!!!!!κ ειμαστε κ αθωοι
Πρέπει να δω ρε πούστη αυτό το βασικό ένστικτο....Να δω περί τίνος πρόκειται και είναι τόσο διάσημη αυτή η ταινία....
ασο kassi αστο κοποελια μου....αρκετα κακες ειμαστε με το αντιθετο φυλο...ειλικρινα καλυτερα να βλεπουμε αισθηματικες ταινιες μπας κ..
...Κατάλαβα.......Ναι..Καλύτερα να διαβάζω τα ροζουλί ρομαντικά πόστ της Adzik........μπας και κάνω καμιά σχέση της προκοπής.....γιατί γίναμε Jack ο εντεροβγάλτης....
Αγάπη σε ήθελα να με γνώριζες πως ήμουν τέσσερα περίπου χρόνια πριν στις αρχές της ψυχοθεραπείας.....Μήτσος ο υδραυλικός....Μόνο η φόρμα του Μπόμπ του μάστορα μου\'λειπε....Τότε θα με έλεγα παρά ταύτα αθώα με το αντρικό φύλο..Τώρα έχω τις κακές μου......Οπότε Adzik κάνε παιδί μου τη δουλειά σου με τις καρδούλες και τα τρυφερά σου μηνύματα...γιατί ενώ τα βλέπω και λέω πως γίνεται να λένε καλά λόγια για τον έρωτα;πρέπει να εμπνευστώ από κάτι λιγότερο βίαιο....
Καλη μου Κασσυ..χεχε...νιωθω λιγο σαν χαζο ετσι οπωσ το περιγραφεια...ροζουλι..με τισ καρδουλεσ... ...αλλα πραγματικα ειμαι ρομαντικη... και νομιζω ειναι κομματι τησ φυσης μου... ειμαι απολυτα ειληκρινεισ... οτι λεω το πιστευω...
εννοειται πωσ εχω φαει τα χαστουκια τησ πραγματικοτητασ με το κουταλι.... απογοητευσεισ να δεισ.... αλλα οταν καποτε αποφασισα να αλλαξω....να κοιταω μονο την παρτη μου ((ναι περασα και μια τετοια φαση)) ..ειπα....\'δεν θα αφησω ΠΟΤΕ ξανα κανεναν να με πληγωσει\".....εγινα ψυχρη.... δεν ενιωθα τιποτα.... τρομαξα ..αυτο αρχισε να με μπερδευει και να μην το νιωθω καλα... δεν ημουν εγω....ενιωθα πωσ δεν ημουν εγω.... οποτε προτημησα να ειμαι εγω..κι ασ ειμαι λιγο \"αθωα\" με την πραγματηκοτητα....
Όχι..Το ροζουλί το είπα με κάθε καλή πρόθεση και χωρίς να σε αποκαλώ εμμέσως χαζή.Το ροζ είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα και παλιά τα περισσότερα ρούχα μου είχαν ροζ αποχρώσεις....Νομίζω άλλωστε για να καταλαβαίνει κάποιος την ροζ σου διάθεση την έχει κάπου βαθιά μέσα του.......Μου αρέσουν άλλωστε και εμένα οι καρδούλες κατά καιρούς-όταν τρώω αναλαμπές....