Φρατζιλ τσακαλι εισαι!! Ετσι συνεχισε γερα με τσαμπουκα κ ολα θα πανε καλα ρε! Αντεχεις εσυ, μαθημενα τα βουνα στα χιονια!
Kisses κ παντα τετοια να ακουμε!! :)
Printable View
Φρατζιλ τσακαλι εισαι!! Ετσι συνεχισε γερα με τσαμπουκα κ ολα θα πανε καλα ρε! Αντεχεις εσυ, μαθημενα τα βουνα στα χιονια!
Kisses κ παντα τετοια να ακουμε!! :)
kisses και απο μενα κουκλα μου!!!
τσακαλι δεν ειμαι...αλλα αγωνιζομαι να αλλαξω τα "κακως κειμενα" της ζωης μου.
καθε μερα πεφτω και καθε μερα σηκωνομαι...
σημερα μου εριξαν τη διαθεση τα εξης:
το οτι ο ψυχιατρος μου (του δημοσιου ), θα εχει αδεια τοτε που τον χρειαζομαι.
(βγαινω περα τσιμα-τσιμα απο φαρμακα αλλα ηθελα να εχω και μια καβατζα)
το οτι ο πατερας μου αναστεναζε ολη μερα για μια πολλοστη φορα για τα οικονομικα μας.
(τα οποια δεν ειναι τοσα τραγικα οσο τα παρουσιαζει)
ο κωλοκαιρος (γουσταρω το κρυο αλλα μισω τη βροχη)
Σήμερα, πήγα στο φαρμακείο να πάρω ένα κουτί Cipralex και χαμομήλι για τα νευράκια μου.Λέω στην φαρμακοποιό...Ένα Cipralex της λέω...Με κοιτάει...Και μου λέει κρίσεις πανικού?Της λέω ναι...Μου λέει σας έχουν τρελάνει παιδάκι μου,δεν αντέχω άλλο οι πελάτες μου να είναι νέα παιδιά...Μου τα έδωσε ευλαβικά ομολογώ.Σκέψου τώρα για να έχουν φτάσει οι φαρμακοποιοί να λένε για τα νέα παιδιά,τις κρίσεις πανικού και την κατάθλιψη τι βλέπουν κάθε μέρα!!!
δυστυχως πανικ μου ετσι ειναι.
πλεον ενας στους δεκα, πασχει απο καποιας μορφης αγχωδους διαταραχης :(
με ειδοποιουν απο το κοντρολ :p , οτι τα τσιγαρα απο το νεο ετος θα πανε στα 5 ευρω.
μια καλη ευκαιρια να το γυρισω σε ηλεκτρονικο?
μια καλη ευκαιρια να πηδηξω απο το μπαλκονι να το πω?
περα απο την πλακα, εχεις κανεις απο σας εμπειρια απο ηλεκτρονικο ή θα χαλασω 60-70 ευρω και τελικα θα το γυρισω παλι σε pall mall?
σε αυτη την περιπτωση, δεν το γλυτωνω με τπτ το φουνταρισμα απο το μπαλκονι :p
Μια καλη ευκαρια να κοψεις το καπνισμα θα ελεγα εγω!! :p
μου ειναι απο τραγικα δυσκολο εως ακατορθωτο παιδια αυτο.
Αν σου λεγε τωρα ενας γιατρος επειτα απο μια σπιρομετρηση π θα εκανες οτι πρεπει να το κοψεις μαχαιρι γιατι τα πνευμονια ειναι γεματα πισσα κ κινδυνευεις απο χιλια δυο νοσηματα του αναπνευστικου κ κυκλοφορικου κ ειναι μετρημενος ο χρονος σ, τοτε την αλλη μερα μαχαιρι θα το κοβες... :p (ξερω περιπτωση ΑΚΡΙΒΩΣ οπως σου το περιεργαψα)
τους ξερω καλα ολους αυτους τους κινδυνους λακρυμοζα μου.
αλλα ειμαι τρομερα εξαρτημενη.
παιδια οποιος εχει πειρα απο ηλεκτρονικο ας μου δωσει please τα φωτα του!!!
νομιζω οτι υπαρχει και ηλεκτρονικο μιας χρησεως ετσι ωστε να πειραματιστω και να μην χαλασω πολλα χρηματα.
ξερετε ποσο κοστιζει?