Το συνδέω σωστά ή όχι με κάτι που νομίζω πως είχα διαβάσει για τα χέρια σου?Quote:
Originally posted by interappted
να δηλωσω τους εφιαλτες ως παρενεργεια?ο τυχαιος τραυματισμος συνεχιζεται ακαθεκτος
Printable View
Το συνδέω σωστά ή όχι με κάτι που νομίζω πως είχα διαβάσει για τα χέρια σου?Quote:
να δηλωσω τους εφιαλτες ως παρενεργεια?ο τυχαιος τραυματισμος συνεχιζεται ακαθεκτος
οχι εκει ειναι εκκουσιος τραυματισμος...
εχω να αυτοτραυματιστω σχεδον μηνα!!!!!!!
εδω ειναι ο μη σωστος υπολογισμος ογκου χωρου χρονου
κοινως πεφτω σε ντουβαρια κ σκονταφτω στα επιπλα συνεχως!
όταν κρατούσα τον αναπτήρα αναμένο και άδειασα στο κεφάλι μου το μπουκάλι το οινόπνευμα το μόνο που με συγκράτησε ήταν η σκέψη της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ μου και του ΑΓΓΕΛΟΥ μου.
Σε παρακαλώ πολύ λοιπόν αυτά με τον ΑΥΤΟ τραυματισμό να τα κόψεις και να σκεφτείς τις δικές σου σκέψεις και εικόνες που θα σε σταματήσουν. (ή ότι άλλο θες να κάνεις κάντο αλλά αυτά να τα κόψεις)
ΥΓ (κατόπιν ΕΔΙΤ) το ρημάδι το οινόπνευμα τσούζει πολύ στα μάτια ιδίως αν τα έχεις ανοιχτά αλλά το καταλαβαίνεςι μετά όταν περάσει η αδρεναλίνη
ωχ huspand κι εσυ τα εκανες αυτα?οινοπνευμα δενν εβαλα ποτε απλα με τον αναπτηρα τα καιω...ειναι σαν να μου φευγει το \"κακο\"με αυτον τον τροπο...προσπαθω παρα πολυ να το κοψω κ θα προσπαθω μεχρι να το πετυχω να το κοψω τελειως τα χερια μου εχουν γινει χαλια κ δεν ξερω τι να απανταω στον μικρο..ας ελπισω οτι θα ελατωθει το κακο με το καινουργιο φαρμακο προς το παρον οι παρενεργιες πανε συννεφο...
Χμμμμ....Πώς πάει το θέμα αμνησία;Το θέμα μαστούρα καλά πάντως πάει με εμένα..ΔΕν γίνεται ρε πούστη να φύγω από το \"κακό\"χωρίς χάπι ή το χάπι να μη με νυστάζει;Σου λένε φταίει η κατάθλψη που κοιμάσαι.Αμ,δεν φταίει.....Μια ζωή-4 χρόνια- αυτό με τυραννά.Δεν ξέρω δε αν τα αντικαταθλιπτικά φέρνουν και μια απάθεια δη βαρεμάρα...Να σου πω μες στη μαστούρα που είσαι που να σκέφτεσαι για αυτοκτονίες και ψυχαναγκαστικά όταν δεν έχεις την δύναμη ούτε να ξυστείς....Αυτή είναι η θεραπεία..Καταστολή για να μην κάνεις ψυχαναγκαστικά αλλά και τίποτα άλλο...Χαχα.....
Ο Θούριος του ψυχομαστουροπαθή
\"Ως πότε παληκάρια να ζούμε στη μαστούρα μονάχοι στα ντουβάρια πνιγμένοι στη σκοτούρα;\"
Η Κάσυ Βελενστινλή-Φερραίου
μλκ εγω που δεν κοιμαμαι κ τρωω τις φρικες ξυπνια?????τοσα κωλοχαπα κ το ματι γαριδα!!!!τα ταβορ αρχισαν να μη μου φερνουν υπνο...
η αμνησια παει συννεφο κ κυριως οταν γραφει πανω οτι ορεπει να κοιμασαι τουλαχιστον 8 ωρες για να αποφυγεις αμνησιες.κοιμαμαι το πολυ 6 ωρες..
αυτο που παει συννεφο ειναι το παραμιλητο..
βγαινω στους δρομους κ λεω
θα παω στη δουλεια να στρυψω απο εκιενη τη στροφη..
να παρω απο το Μασουτη τσιγαρα
κλειδια πηρα μαζι μου????
για αυτο ρε συ Μαρια 1000 φορες να κοιμασαι!!!!
Λολ ρε Ιωάννα.Πλάκα έχει η περιγραφή σου.Όχι να κοιμάσαι δεν είναι καλύτερα γιατί αισθάνεσαι ότι δε ζεις....Εμένα με μαστουρώνει και η ελάχιστη δόση....Σου λέω για πολλή μαστούρα....Που και να την ανεβάσω...Αυτές τις δύο μέρες που δεν πήρα χάπι με γάμησε η αϋπνία......Quote:
μλκ εγω που δεν κοιμαμαι κ τρωω τις φρικες ξυπνια?????τοσα κωλοχαπα κ το ματι γαριδα!!!!τα ταβορ αρχισαν να μη μου φερνουν υπνο...
η αμνησια παει συννεφο κ κυριως οταν γραφει πανω οτι ορεπει να κοιμασαι τουλαχιστον 8 ωρες για να αποφυγεις αμνησιες.κοιμαμαι το πολυ 6 ωρες..
αυτο που παει συννεφο ειναι το παραμιλητο..
βγαινω στους δρομους κ λεω
θα παω στη δουλεια να στρυψω απο εκιενη τη στροφη..
να παρω απο το Μασουτη τσιγαρα
κλειδια πηρα μαζι μου????
για αυτο ρε συ Μαρια 1000 φορες να κοιμασαι!!!!
Άσε δε το κουνούπι και η ζέστη...Τι χάλι είναι αυτό;;;;;;;;;;Εγώ δεν παραμιλώ φωναχτά αλλά νοερά....Ρε σου έχουν προκαλέσει τέτοια αμνησία που δεν θυμάσαι ούτε τον δρόμο για δουλειά;;;
Η πλάκα ποιά είναι με την μαστούρα;
Ήμουν σε ένα κλάμπ κι εκεί που χορευα μες στην καλή χαρά σα να βάρεσε το ρολόι δώδεκα και η Σταχτοπούτα να έπρεπε να φύγει μου ήρθε η κατάπτωση....Και να λένε\"Είσαι καλά;Τι έπαθες;\"Μόνο τα γοβάκια μου έλειπαν...και η αμαξοκολοκύθα...
χαχχαχχα
δεν ξεχασα το δρομο για τη δουλεια απλα δινω φωναχτα τις εντολες στον εγκεφαλο μου
-στριψε!
-ευθεια
-μην παραμιλας
-αιντααααα παλι ρεζιλι εγινες Ιωαννα
Μου έχει γαμήσει τον ύπνο το Dumyrox...και είπε να μου δώσει και ένα αντιεπιληπτικό σαν σταθεροποιητή.Έχει παρενέργειες την ρωτάω;Όχι απαντάει...Καλά είσαι...Οι παρενέργειες μόνο του νευρικού συστήματος:διαταραχές στη βάδιση,ΑΜΝΗΣΙΑ,αταξία,σύγχ� �ση,ζάλη,υπαισθησία,υπνηλία ,διαταραχές σκέψης(ήταν που ήταν),τρόμος και ίλιγγος.Όσο για την οδήγηση ενδέχεται σε μερικούς(κανά δυο) ασθενείς να προκαλέσει πνευματική επιβράδυνση...Το ήπια σήμερα..Μη με ρωτάτε αν το ξαναπιώ....Ρε πούστη γαμώ γιατί δεν λένε ναι το ρημάδι το κωλοφάρμακο έχει παρενέργειες;Πρέπει να αλλάξουν τακτική οι ψυχίατροι...Σε κάνει με επίπεδο συναίσθημα κι ένα φυτό το αντικαταθλιπτικό κι εκεί που πας να το χωνέψεις σου βαράνε και ότι τους φέξει...Αν τους έβαζες τους ίδιους να τα πιουν θα σου έλεγα αν έπιναν ένα από αυτά...Πρέπει εκτός από την υποχρεωτική τους ψυχοθεραπεία να μπαίνουν στον κόπο να κατεβάσουν κάτι απ\'όσα δίνουν να έχουν και προσωπική άποψη....
εγω που μου ειπε για αντιψυχωσικα
κι οτι ειναι πολυ καλα
μου ηρθε να ρωτησω
μπα τα δοκιμασες?
τα αντιψυχωτικά είναι απαίσια!!!Είπε ποιο θα σου δώσει;
για αλοπερντιν κατι ανεφερε
αλλα σε χαμηλες δοσεις
ασε παρε το ενα χτυπα το αλλο
αυτο που καταλαβα ειναι οτι πολυ δυσκολα ξεφευγεις απο τη λουμπα των χαπιων
κ παλι αν
το πολυ-πολυ να αλλαζει κανεις κατηγορια κ δοσολογια
τωρα παλι παιζω στις max
σιχτηρ
Aloperidin?Μην το πάρεις ούτε με σφαίρες !!!Άκουσέ με!!!Έχει φοβερές παρενέργειες,είναι από τα ισχυρότερα αντιψυχωτικά!!άσε που θα φορτωθείς και το Ακινετον για τα εξωπυραμιδικά συμπτώματα...
ωχ!τοτε θα πρεπει να συνεχισω με τα lyrica!κι αυτα δεν ειναι κ τοσο αθωα μια μερα αν ξεχασω να τα παρω τραβαω ασχημες φρικες
Λες και πουλάνε καρπούζια ρε πούστη..Είναι τρέλα,είναι μέλι τα καρπούζια του Βαγγέλη...Με το μαχαίρι το καλό φάρμακο....Quote:
εγω που μου ειπε για αντιψυχωσικα
κι οτι ειναι πολυ καλα
μου ηρθε να ρωτησω
μπα τα δοκιμασες?
Λες και τα φάρμακα μπορούν να είναι καλά.....Χαχα...Μου έδινε άλλο φάρμακο για να μην παίρνω το αντικούκου αναφρανίλ και μου γάμησε δυο εβδομάδες που το έπαιρνα τον ύπνο...Το βράδυ περνούσα ολονυχτία και να ήταν κανά Πάσχα να πάω σε καμιά εκκλησία πάει στο διάολο.....Εδώ η μάνα μου η φαρμακοποιός και με το ζόρι μου έδωσε το χάπι την πρώτη φορά......Εδώ η φίλη μου η 18χρονη έχει συνδέσει το ψυχοφάρμακο με την μαστούρα κι ας μην είχε ποτέ προσωπική εμπειρία και οι γιατροί μας επευφημούν τα χάπια;Για στάσου ρε λίγο...