καληνυχτα και απο μενα.
Printable View
καληνυχτα και απο μενα.
Ου χάλια...Την λυπάμαι..Ρε σκέψου ότι μας λένε τρελους με την καθαριότητα και εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει μεγαλύτερη αγγαρεία από αυτήν..Μισώ και μισούσα τις δουλειές του σπιτιού...Πήγα να δουλέψω ως πωλήτρια και με είχαν να καθαρίζω κάθε πρωί όλο το κατάστημα και σηκώθηκα και έφυγα..Θα τρελαινόμουν..Που θα έπρεπε να ήταν η καλύτερή μου η καθαριότητα.....Quote:
Originally posted by ex_hus
Ρε τι θυμήθηκα τώρα. Πρέπει να είμασταν 5-6 χρονών και σε εκείνο το στενό το μικρό το ασσανσέρ μύριζε πάντα οινόπνευμα. Ηταν μία από τον 1ο όροφο. Τρεις τη μέρα το περνούσε με οινόπνευμα.
Τι να τραβούσε η καυμένη. Ήταν και μόνη της ήταν. ταλαίπωρη γυναίκα.
και Κηπ καλύτερα να μην τον καταλάβεις τον ιδεοψυχαναγκασμό...Η βασική του αρχή νομίζω είναι Αν δεν κάνω αυτό δεν μπορώ να πάω παρακάτω ή δεν θα πάει καλά η μέρα ή ό,τι κάνω από εδώ και πέρα...Τα \"μικρο\"κολλήματα δηλαδή....Η τύπισσα ήταν μάλλον βαριάς μορφής..Περνούσε με οινόπνευμα το ασανσέρ γιατί της το μολύνανε οι περαστικοί και έπρεπε να είναι καθαρό.Α,είμαστε δε εντελώς πεπεισμένοι για την ορθότητα των πράξεών μας και δεν μας πείθεις εύκολα ότι είμαστε υπερβολικοί..Και δες παράδειγμα...Το ασανσέρ όντως μολύνεται και άρα όντως πρέπει να καθαριστεί και άρα η γιαγιά έχει δίκιο που το καθαρίζει....αλλά η βρωμιά υπάρχει παντού όπως και τα αντισώματά μας...Ευτυχώς που τον θυμήθηκα τον ιδεοψυχαναγκασμό..έχω να κάνω λίστα με καινούρια στοιχεία για την ψυχίατρο..
χρήσιμο πολύ αυτό το άσχετο το εκτός θέματος.
Η δήλωση η σημέρινή λοιπόν είναι η εξής
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Καλημερα σε ολο το κοσμο:)
Προς πάντες τους εν διακοπές ευρισκόμενους
Εκεί που είστε θάρθουμε και εδώ εσείς θα ρθείτε,
μέχρι το φθινώπορο να \'ρθεί κι οι διακοπές ολονών να έχουν τελειώσει.
Και τότε πάλι θα εύχομαι η χαρά των διακοπών να μας γεμίζει
και κάθε χρώμα φθινοπωρινό σαν σκιά \'π το παρελθόν μοναχά να μας αγγίζει
Και αν η ευχή μου βγεί αληθινή κι η άκρη του καθενός φανεί μπροστά του
τότε στο πάρτυ από τώρα σας καλώ, θα\' χε φαί, πιοτό γλέντι χοντρό που δεν θα τελειώνει
ΥΓ1 Θέλω διακοπέεεεεεεεεεςςςςςςςςς ςςςς ΤΩΡΑ
ΥΓ2 Αυτό το θέμα το \"Εκτός Θέματος\" το βρίσκω τελικά απαραίτητο να υπάρχει. Γιατρέ μου είμαι εκτός???
E αυτό πάλι....... Δεν αντέχω θα γράψω εδώ στο άσχετο
Αγαπητέ dodoni μου μου πείς ότι και εσύ ξέχασες τον κωδικό σου?????
χααααααααααααα
Αχαχαχα....Αγαπητέ Dodoni εμένα μου αρέσει το νέο νικ...NikosD...Βρίσκεται όπως και τα άλλα νικ ανάμεσά μας αλλά υπογραμμισμένο και λέω κάποια αξία θα έχει αυτός ο NikosD.......Ξεχάσατε τον κωδικό σας κύριε Νίκο;;;;
Ρε μία για εμένα στα ψυχοτράγουδα μία για το αστεράκι μία στο εκτός θέματος το βγάζεις το ταλέντο σου.....Αγαπητέ μου αναλόγως πως τοποθετείτε το εκτός.....Στον ύπνο μου είδα λέει ότι μου κάνανε βουντού......Πόσο εκτός είμαι;;;;Να αυξήσω την αγωγή;;;Ξύπνησα και είδα το κρεβάτι μου τίγκα στις καρφίτσες.....Τι λέει γι\'αυτό ο Καζαμίας;;;Quote:
Originally posted by ex_hus
Προς πάντες τους εν διακοπές ευρισκόμενους
Εκεί που είστε θάρθουμε και εδώ εσείς θα ρθείτε,
μέχρι το φθινώπορο να \'ρθεί κι οι διακοπές ολονών να έχουν τελειώσει.
Και τότε πάλι θα εύχομαι η χαρά των διακοπών να μας γεμίζει
και κάθε χρώμα φθινοπωρινό σαν σκιά \'π το παρελθόν μοναχά να μας αγγίζει
Και αν η ευχή μου βγεί αληθινή κι η άκρη του καθενός φανεί μπροστά του
τότε στο πάρτυ από τώρα σας καλώ, θα\' χε φαί, πιοτό γλέντι χοντρό που δεν θα τελειώνει
ΥΓ1 Θέλω διακοπέεεεεεεεεεςςςςςςςςς ςςςς ΤΩΡΑ
ΥΓ2 Αυτό το θέμα το \"Εκτός Θέματος\" το βρίσκω τελικά απαραίτητο να υπάρχει. Γιατρέ μου είμαι εκτός???
Μπορειτε να μου πειτε γιατι το πληκτρολογιο του λαπτοπ υπολογιστη μου εγινε ξαφνικα σκληρο?
Δεν μπορω να καταλαβω...μηπως φταιει η θερμοκρασια? Υποφερω για να γραψω.
μηπως δεν εγινε το πληκτρολογιο σκληρο αλλα μαλακωσαν τα δαχτυλα σου?:Ρ
λολ remedy:)))))
Αν σου πω πηγε και το μυαλο μου και εκει:P
Οχι πιστευω οτι εχουν μια μεμβρανη μεσα και αυτη κατα καποιο τροπο σκλυρηνε το πιο πιθανο λογω θερμοκρασιας,αλλα εγινε απο τη μια μερα στην αλλη...δεν ξερω ισως να ειχε κολλησει κατι στον υπολογιστη και δουλευε υπερωριες για ωρες και θερμαινοταν γιατι δεν τον βγαζω απο την πριζα.
Δεν ξερω αν μπορω να κανω κατι για αυτο κανας γνωστης?
μηπως να τον βγαλεις απ την πριζα? :)
ρε σεις.ξερω οτι ειναι πολυ ασχετο μερος,αλλα..πηρα ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ!
Εχει wi-fi?
αμε!!!
αλλα δεν ξερω πως να ρυθμισω τον εξπλορερ του για να ανοιγει σελιδες οταν ειναι με γουαι φαι.
επισης οτι δικτυο βρω, ειναι κλειδωμενο:(
ξερεις εσυ μηπως για τον εξπλορερ?