Καλημερα! Χαιρομαι που μεγαλωνει η παρεα μας! Στην currant και στον sfardakla επισης να ευχηθουμε καλη αρχη και υπομονη,δεν θα ειναι παντα ετσι τα πραγματα,οι καλες μερες ερχονται παιδια,γι'αυτο το καφαλι ψηλα! Αυτα που ειπα currant δεν τα ειπα σε'σενα,σε καμια περιπτωση δεν θα τολμουσα να προσβαλω εναν συνανθρωπο μου,που δινει τον αγωνα του και προσπαθει να σταθει στα ποδια του. Κυριως τα λεω απευθυνομενος στον κακο μου εαυτο,γιατι τετοιος ειμαι. Μολις μου συμβει κατι με παιρνει απο κατω και αρχιζω να κανω ολα αυτα που ειχα αναφερει. Αλιμονο αν τα ελεγα σε'σενα η στα αλλα παιδια,που στο κατω,κατω,δεν σας γνωριζω και τοσο καλα.Συμφωνω με την μπουμ σε ολα. Ετσι ακριβως ειναι.Ολα τα οπλα εχουν την θεση τους στον αγωνα αυτο! Ασε μπουμ,με μενα μην με ρωτας ,γιατι ειμαι μες τα νευρα μου απο χθες! Εκανα την βλακια και εφαγα φακες!!Οπως καταλαβαινεις μου τιναξανε το εντερο στον αερα! Πηρα ενεργο ανθρακα εχθες το βραδυ και ηρεμησα. Τωρα ομως εχω αγχος για το μεσημερι που θα παρω το λαντοζ...Οσο για την συναντηση καλα θα ηταν αλλα δεν ξερω αν βολευουν οι πολεις μας.