Εσωτερικη με αυτα που εχουμε εμεισ οι δυο δε βλεπω να ζουμε για πολυ εγω παιρνω βιταμινεσ το ειπα σε ολουσ στο λεω παλι κανε οτι καταλαβαινεισ αυτη ειναι η αληθεια
Printable View
Εσωτερικη με αυτα που εχουμε εμεισ οι δυο δε βλεπω να ζουμε για πολυ εγω παιρνω βιταμινεσ το ειπα σε ολουσ στο λεω παλι κανε οτι καταλαβαινεισ αυτη ειναι η αληθεια
Εσωτερική δε θέλουνε να είσαι καλά γτ δε γίνεται αυτές είναι οι δυνατότητες των φαρμάκων
Είναι φρίκη το ξέρετε ότι το ξέρω;
Καλά εντάξει το τρώω και αυτό.
Έτσι κι αλλιώς για τα ίδια ακριβώς προοριζομαστε ολοι
Έχω κάθε μέρα εφιάλτες και μου δείχνουν τι θα συμβεί
Με κοροϊδεύουν και γελάνε
Όλοι γελάτε
Ίσως καλύτερα να μην γράφω
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ ΑΝ ΞΕΑΝΧΟΘΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΠΤ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΦΙΛΤΑΤΟΤΑΤΗ.ΩΣΤΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΣΟΥΝ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ Π ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ Κ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ...
Το χειροτερο δεν ειναι να σε κοροιδευουν κ να γελανε το χειροτερο ειναι να μην θελουν τα παιδια σου να σε δουν τουσ αλλουσ στα τετοια μασ τουσ γραφουμε δε μασ βοηθησαν κ ποτε
Σήμερα διάβασα όλο το θέμα. Εσωτερική κουράγιο και μην σταματάς να γράφεις, εδώ σίγουρα δεν γελάει κανείς με τα προβλήματα τα σου αλλά σε καταλαβαίνουμε μέχρι κάποιο βαθμό... Υπομονή κουράγιο και να ακούς τον γιατρό σου..
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
εσωτερικη κανενας δε γελαει με αυτα που γραφεις.εκφρασου ελευθερα.τα παιδια εχουν κατανοηση και καποιοι ξερουν τι ζορια περνας.μη φοβαασαι μιλα
Εσωτερικη η ασφαλιτησ ειμαι η ουκασ να ξερεισ
Μπου περασα εκπαιδευση στο στρατο ημουν στρατονομια αυτο ειναι αστυνομια στρατου η μαγκια που πουλαμε ειναι λογω εκπαιδευσησ εγω ετρωγα ξυλο μια βδομαδα για να κανω αυτεσ τισ μαλακιεσ που βλεπεισ κι επαθα σχιζοφρενεια
Με λιγα λογια δεν θελω να τισ κανω ημουν ευγενικοσ καποτε κ αθλητησ
Σασ αγαπαω ολεσ να ξερετε απλα δεν μπορω να σασ το δειξω κ σασ εκτιμαω σαν ανθρωπουσ
Και εγώ νιώθω έτσι καμιά φορά παρότι δεν αντιμετωπίζω τις δικές σου δυσκολίες. Σε ένα άλλο φόρουμ είχα γράψει ότι μου μίλησε με αγενεια ένας σουβλατζης και κάτι γριές γελαγαν και κάποιος μου είπε να πάω σε ψυχίατρο. Αντί να πει ότι αυτοί θέλαν ψυχίατρο.
Αλλά νομίζω ότι οι συμβουλές που σου έδωσαν εδώ τα παιδιά είναι πολύ σοφές και πολύ σωστές για την υγεία σου.