[QUOTE=iliana26;520463]Τι λες ρε?με ξερεις εσυ που με κρίνεις?εγω και τροπους εχω και την κοπελα μου την τιμαω και την εχω πανω απο ολους και ολα!προσεχε τι λες γιατι δεν με ξερεις για να με προσβάλεις ετσι!!!
Printable View
Το θέμα το διάβασα πολύ γρήγορα, "διαγώνια", επειδή μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο αριθμός των μηνυμάτων......
Για πολλά χρόνια πίστευα πώς όσοι κ όσες πάνε στην Αννίτα Πάνια κ λένε αυτά που λένε κ κάνουν τα όσα κάνουν, σίγουρα πληρώνονται για αυτό. Έχω αρχίσει δυστυχώς να αναθεωρώ επ' αυτού.......
Ψυχοθεραπεία εχω κάνει αλλά δεν με βοήθησε. Θα δω την κατάσταση το ξαναλέω και θα φύγω
Τέλος πάντων σας ευχαριστώ
Nikiii θα ήθελα να σου πω, αν νιώσεις την ανάγκη, συνέχισε να γράφεις σ'αυτό το θέμα. Μην κομπλάρεις, εκφράσου.
Αν δεν μπορείς να πεις σε κάποιον ΟΛΑ όσα σκέφτεσαι και όχι μόνο μερικά πραγματάκια κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του συνομιλητή σου (υποτίθεται για να μην αποκτήσει "κακή ιδέα" για σένα), γράψ'τα εδώ τουλάχιστον.
Δεν είναι το θέμα για το αν θα αποκτήσει κάποιος κακή ιδέα. Είναι το ότι δεν νιώθω ελεύθερη να ζήσω αυτα που θέλω και να δώσω στον εαυτό μου τον χρόνο να σκεφτεί τι θέλει και μια ζωή βρίσκομαι σε διαρκή σύγκριση με την αδερφή μου. Είναι ότι πάντα στην αρχή με κρίνουν διαφορετικά γιατί μένουν στο περιτύλιγμα κι αυτό το περιτύλιγμα θεωρούν ότι δεν έχει ανάγκες. Βλέπω άλλες που είναι πολύ καλύτερες από εμένα που όμως ζουν σαν ίσες με τους άλλους και λέω γιατί. Περνάει πολύς καιρός για να καταλάβουν αυτα που εχω μέσα μου μέχρι να γίνει αυτό με κρίνουν άσχημα κι εγώ πρέπει ύστερα να τους δεχτώ (δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε σχέσεις) και τα τελευταία χρόνια η ψυχολογία μου μετά από μια λάθος σχέση ήταν σε παρά πολύ άσχημη κατάσταση. Κάποιοι όμως βρήκαν πάτημα πάνω σε αυτό για να είναι πιο πάνω. Ξέρω πως όπου και να κοιτάξω θα είναι όλα περίεργα στην ζωή μου και δεν πρόκειτε πότε να βρω την λύτρωση αυτή που ψάχνω. Αυτό ελπίζω όμως να την βρω
θα την βρεις.αρκει να μην κολλας εκει που βλεπεις οτι δεν παιρνεις αυτα που αξιζεις και να συνεχιζεις να κοιτας παρακατω!
Πλέον υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πίεση από τους δικούς μου. Νιώθω ότι δεν εχω δύναμη σε οποία αντίδραση μιας και εξαρτώμαι οικονομικά από αυτούς κι αν ανοίξω την πόρτα να φύγω για πάντα δεν εχω που να παω
Δεν έχεις σπουδάσει κάτι; Κάποια δουλειά γενικότερα δε μπορείς να κάνεις; Οσο για το αν κάποιος-κάποια είναι καλύτερος απο εμένα,εσένα κτλ είναι σχετικό.Το καλύτερος σημαίνει ότι αντιμετωπίσαμε τις ίδιες καταστάσεις στη ζωή μας και αυτός τα κατάφερε καλύτερα απο εμάς."Φύτεψε" σε κάποιον τις αναμνήσεις και τα βιώματά σου ώστε να έχει μια ιδέα απο τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις και μετά απο τον τρόπο αντιμετώπισης τους,καταλαβαίνεις αν είναι καλύτερος απο σένα.Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και είναι πραγματικά μάταιο και πολύ ψυχοφθόρο να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με τους άλλους.Γιατί έτσι αυτός και όχι εγώ.Δε πάει έτσι.Προσπάθεια θέλει αγαπητοί φίλοι η ζωή.Ναι προφανώς σε κάποιους έχουν έρθει όλα πιο βολικά.Αλλά τι να κάνουμε οι υπόλοιποι; Δε πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε;
Σπούδασα και τι έγινε; έκανα κάποιες δουλειές και τώρα δεν βρίσκω δουλειά. Που να βρεις; δεν είναι τόσο εύκολο. Ούτε μέσο εχω ούτε οι γονείς μου επιχειρηματίες είναι. *καλύτερες εννοώ εμφανισιακα αλλά γιατί όχι και σε αλλά θέματα. Δεν με ενοχλεί το πως είναι ο άλλος καλά κάνει και χαίρομαι. Με ενοχλεί το πως είμαι εγώ
νικη!!¨)¨),, μας εχεις καψει τις καρδιες εμας των ανδρων του φορουμ βρεσυ¨)¨)χεχε,,κι εγω σε θελω!!¨)¨)χεχε. ειδες??
Νικημου,, κοιτα -αα κι σορρυ που "σε πιραζω" ετσι? το κανω για να φερω κι λιγο χιουμορ στην πικρα που βλεπω λιγουλάκι- Νικη! από τα γραπτα σου δειχνεις υπεροχο κοριτσι!,εχεις το βασικοτατο συστατικο που ποθει ο κάθε ανδρας σε μια γυναικα! κι που διασχει τους αιωνες! είναι η θηλυκοτητα ! το να μηλας χωρις τσαμπουκάδες, κι ψευτομαγκιες ,όπως δυστυχως κανουν πολλες "κι καλα συγχρονες κοπελες" οπου νομιζουν ότι είναι ομορφο αλλα ουσιαστικα κανεις ανδρας δεν θελει για συντροφο τσαμπουκα! χαχα
Επισης εχεις το υφος της κοπελας που αναζήτα να την φροντιζουν - με μετρο ετσι- άλλο ένα χαρακτηριστηκο θηλυκότητας! ο ανδρας από την φυση του θελει να προστατευει την γυναικα του!να είναι αυτος που θα της παρεχει την στεγη και την ασφαλεια!
κατά την προσωπικη μου γνωμη παντα!!!!! Νικη εχεις μια ομορφη θηλυκοτητα ,κλασικης κοπης!οπου το αγαθοσου στυλ, μαζι με την απλοτυτασου κανει εμενα αλλα κι νομιζω πολλους ανδρες να σε βλέπουμε ως το απολυτο θηλυκο! και χωρις να σε εχουμε δει ετσι! αυτό δειχνει ότι τον χαρακτηρασου βλέπουμε ως ποθητο! όχι την εμφανησησου! ακομα λοιπον πιο καλο για εσενα!
Νικη, κοιταξε ,,το ότι εχεις καποιες παραπανω από άλλες γυναικες αρετες,ότι σε ποθουν γενικως οι ανδρες πιο πολύ είναι κι καλο κι κακο1 πρεπει να μαθεις να το χειρίζεσαι παιδιμου! διοτις ειτε θα σου κανει πολύ καλο ειτε πολύ κακο! ως σημερα σου κανει κακο,,μαθε να το "δουλευιεις"οσο πιο γρηγορα!!
Θα σου ελεγα να κανεις φιλιες με γυναικες μεγαλητερες από εσενα,που να μην σε ζηλευουν!!(αυτό είναι πολύ σημαντικο! να μην σε βλεπουν ως αντιπαλο),να βρεις καποια από το οικογενειακοσου περιβαλον,καποια ξαδερφησου,καποια θειασου!! γενικα πρεπει να βρεις για να σε δασκαλεψει!! είναι αμαρτια να την πατας ετσι συνεχως!
Εισαι μια κλασικης κοπης κι θηλυκοτατης κοπελιας! θα ελκυεις τους ανδρες πολύ ευκολα κι χωρις να κουνας την "ουρασου" εισαι από αυτές τις κοπελες που λεμε ότι μας κανουν να τους την "πεσουμε" υποσυνείδητα!! διοτις απλα μας "καλει" η φυση μας! υπαρχουν γυναικες, οπου χωρις να το θελεις τους κανεις καμακι! χωρις να σε προκαλουν αυτές! είναι απλα ,διοτις είναι απολυτα θηλυκες! Αυτό βεβαια,σαν το καταλάβουμε αμεσα σταματάμε εάν ειμαστε σε σχεση με άλλη γυναικα, ηειναι μεγαλη η δυαφορα ηλικιας! η γενικα εάν δεν το καλυπτουν οι συνθηκες!
Όμως αυτό εχει αποτέλεσμα να σου την πεφτουν και ανδρες που δεν είναι σωστοι! ανδρες που δεν εχουν ηθκιους φραγμους! που δεν σεβοντε ουτε την γυναικα τους -εάν εχουν ειδη γυναικα δλδη- ποσο μαλον εσενα! αυτους να αποφευγεις κι γενικα να προσεχεις.
Πιο πάνω μιλάω για την οικογένεια μου εκεί αναφέρομαι. Στο θέμα συμβουλές είχα μόνο την γιαγιά μου όμως κι αυτή μένει μακρυά. Έτυχε η αδερφή μου να κάνει σοβαρή σχέση πολύ γρήγορα. Τώρα παντρεύτηκε. Είναι μικρότερη και ήταν ο πρώτος της. Εμφανισιακα δεν είναι όπως εγώ γι'αυτό και πάντα ζήλευε με κάποιον τρόπο. Πήρε όμως μεγαλύτερη υποστήριξη από την μητέρα μου και είναι σαν φίλες. Εκείνη είναι πιο δυνατή από μένα και πιστεύει πιο πολύ στον εαυτό της. Πάνω που έγινα λίγο καλά από την κακοποίηση που είχα, ήρθε στο σπίτι ο γαμπρός μου όταν γνωρίστηκε με την αδερφή μου κι άρχισε σιγά σιγά να λέει άσχημα πράγματα για μένα χωρίς να τον ενοχλήσω. Συνέχεια αυτό έκανε 1 χρόνο περίπου. Η αδερφή μου και η μάνα μου με κάποιο τρόπο έπαιρναν έτσι τα πάνω τους. Τώρα όμως πλέον με κατάλαβε και λέει ότι θα προτιμούσε να κάθεται να συζητάει μαζί μου παρά με την μάνα μου και την αδερφή μου επειδή εγώ είμαι πιο ήρεμη. Το είπε μπροστά τους. Οι δικοί μου με πιέζουν να παντρευτώ κι αφού ήθελε τόσο γρήγορα να αποκαταστήσει την αδερφή μου ο γαμπρός μου γιατί να μην βρίσκεται ένας τέτοιος και για μένα; τώρα είμαι 27 πότε θα παντρευτώ; Ο γαμπρός μου στην ιδέα ότι θα εχω κι εγώ κάποιον τρελαίνεται. Με την αδερφή μου τώρα δεν τα πάνε τόσο καλά. Αλλά στις αρχές θεα την έκανε μπροστά μου από την στιγμή που εκείνη ήταν παρθένα ενώ εγώ δεν είμαι και πως θα με κοιτάξει σοβαρά κάποιος; Δεν με αφορά το θέμα του καθόλου το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ότι νιώθω μόνη και δεν εχω υποστήριξη. Αντί να με αφήνουν στην ησυχία μου τώρα που κατάφερα να σταθώ στα πόδια μου είχα όλα αυτα.*οι ερωτήσεις που κάνω είναι σκέψεις των άλλων*
...λυπάμαι που υπάρχουν ακόμη τέτοιες οικογένειες με νοοτροπίες που δίνουν λάθος κατευθυνση στη ζωή και τα θέλω ενός ανθρώπου.
Νίκη μου, συγνώμη αλλά δεν πιστεύω πως έχεις κάνεις ψυχοθεραπεία, αν μη τι άλλο θα σε είχε βοηθήσει να μην επηρεάζεσαι από επικίνδυνα για την ευτυχία σου παλιομοδίτικα στερεότυπα.
Ξεκίνα ψάχνοντας να βρεις μια δουλειά, ώστε να σταθείς στα πόδια σου. Βάλτο ως πρώτο σου στόχο.
Ψυχοθεραπεία εχω κάνει αλλά την παράτησα και χάπια έπαιρνα ο γιατρός μου έλεγε κάποια πράγματα αλλά δεν μου έφταναν. Με τα λόγια δεν χορταίνει κανένας. Είχε και μια βοηθό της συμφοράς κι εμπλέκε τα πράγματα. Εντάξει τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα κάπως. Ξέρω πως έξω από τους άνδρες βρίσκω ενδιαφέρον. Φτάνει αυτό; όχι. Ποιος μπορεί να μου προσφέρει την σιγουριά που εγώ θέλω γρήγορα; αλλά και να μου αρέσει κιόλας γιατί είμαι δύσκολη και σε αυτό. Και φυσικά δεν θα καθίσω να του πω το παρελθόν μου. Πριν γνωρίσει αυτόν η αδερφή μου εγώ ήμουν ελεύθερη να δώσω όσο χρόνο χρειάζεται σε μια σχέση για να γίνει σοβαρή. Αλλά εγώ ζούσα σε άλλο κόσμο κολλημένη με κάποιον 5 χρόνια που με είχε για την πλάκα του ενώ ήταν αρραβωνιασμένος και δεν το ήξερα χωρίς να βλέπω τις ευκαιρίες που μου παρουσιαζόταν να ζήσω. Αυτό ακριβώς πληρώνω τώρα και νιώθω πιο άσχημη κι από τις άσχημες.