Originally Posted by
marouliw
Spr1980 εννοείται βιταμίνες μπορεις να παίρνεις άφοβα...εγω επί μονίμου βάσεως παίρνω ω-3, ginseng ή διαφορα αλλα άντε και κανένα σύμπλεγμα βιταμινών Β.....δεν νομίζω να αλληλεπιδρουν.....αποτι θυμάμαι εχω ρωτήσει πολλούς φαρμακοποιούς και ψυχιατρους γιαυτα.....μονο το βαλσαμοχορτο απαγορεύεται αν παίρνεις μαζι και αντικαταθλιπτικά διότι ειναι και το ίδιο αντικαταθλιπτικο και αλληλεπιδρα με τα χημικά φαρμακα....οσο γιαυτο που είπες οτι πάνω που πάμε να χαρούμε έρχονται καπάκι οι ιδεοληψίες αυτό μου είχε πει ο ψυχολόγος οτι γίνεται διότι υποσυνείδητα έχουμε μάθει απο τα βιώματα του παρελθόντος οτι η χαρά τιμωρείται....του στυλ σαν να θες να χαρείς αλλα τελικα κάτι να μην σαφηνει...απλα σεμας αυτό το κάτι ειναι οι ιδεοληψίες......σαν αθελα μας να τιμωρούμε τον εαυτό μας διότι έτσι μας έχουν μάθει αθελα τους οι γονεις μας......εγω το παρατηρούσα αυτό και πριν τις ιδεοληψίες άρα έχει μια λογική αυτά που μου είπε ο τύπος.....ταση αυτοκαταστροφής το λέω εγώ......εσυ πως πάει? Ξεκίνησες αντικαταθλιπτικά? Η μόνο αγχολυτικα?