ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
Printable View
Kosta για μενα δεν πρεπει να αλλαξεκς εμφανισιακα αλλα ψυχικα και δεν ενοω τηννπρωσοπικοτητα σου αλλα τον τροπο που βλεπεις τις αποτυχιες σου οπως τις ονομαζεις .δοκιμασε να γραφτεισ στο sxeseis.gr ειναι ενα καλο σαιτ οπου βρηκα 2 ατομα κι ειχα μια φανταστικη σχεση και με τους δυο βεβαια τωρα ειμαι μονη η ωραια σχεση δεν σημενη πως ηταν αποτυχιμενη ουτε επισεις οτι εφαγα ακυρο ( αν και εχω φαει πολλες φορες γτ κανω το πρωτο βημα) ως συμβουλη σ λεω να αρχισεις να κανεις πραγματα που σ αρεσουν και σ ανεβαζουν την ψυχολογια παραλληλα βεβαια να ψαχνεις για κοπελα οχι ομως να ειναι το κυριο μερος της ζωη σου .( εγω απο δω δεν μπορω να σ στειλω προσωπικο μήνυμα. Ξερω την ιστορια ενος ατομου σε παρομοια η και λιγο χειροτερη κατασταση απο σενα αλλα δεν θα ηθελα να την πω δημοσια αν θελεις να επικοινονισουμε μεσο μαιλ η με αλλο τροπο ωσυε να σ δωσο παραπανο συμβουλες η να βρουμε λυσεις να ξερεις οτι εισαι ευπροδεκτος) υσ to remember who you are you need to forget who they told you to be .στη μεταφραση γι οσους εχουν τσακωθει με τα αγγλικά για να θυμασαι ποιος εισαι πρεπει να ξεχασεισ ποιος σου ειπαν ν εισαι (αυτο ειναι το κινητρο για την ζωη μου )
δε το βρισκω καλη ιδεα ομως να αρχισουν ολα με μονο κριτηριο μια φωτογραφια δε θα ειναι κ πολυ σοβαροQuote:
δοκιμασε να γραφτεισ στο sxeseis.gr ειναι ενα καλο σαιτ οπου βρηκα 2 ατομα κι ειχα μια φανταστικη σχεση και με τους δυο βεβαια τωρα ειμαι μονη η ωραια σχεση δεν
ειμαι γραμμενος στο badoo.gr και μιλησα με 1 απο την περιοχη μου γιατι δεν ειχε πολλες στην ηλικια μου και οταν της ζητησα να συνατηθουμε ειπε οτιειναι πολυ απασχολημενη ολο το καλοκαιρι.... απλα δεν ηθελε και βρηκε μια δικαιολογια.... απλα δεν αρεσω σε καμια.... θελω να τελειωσει αυτο το μαρτυριο με καποιο τροπο
οι περισοτερες γυναικες οταν λενε μια δικαιωλογια συνηθως εννοουν ή να προσπαθησεις περισοτερο ή απλα να φυγεις και στις δυο περιπτωσεις ακους τις δικαιωλογιες επειδι δεν βρηκες τα σωστα επιχειριματα ωστε να τις πισεις μεσα σε λιγα λεπτα οτι θα κερδισουν απο την γνωριμια σας.εισαι σταθερος και εμπιστος,και τι αλλα θετικα εχεις δεν ξερω,αλλα βρες τα και βγαλτα οχι σε λογια αλλα σε συμπαιρυφορα,σε αερα πως να στο πω,φτιαξε γενικα γνωριμιες και θα την βρεις την ακρη
η συγκεκριμενη ενω δεν ειχαμε μιλησει για 10 μερες μου εστειλε πρωτη μηνυμα λεγοντας γειααα και ακομη μια φορα μου ξεκινησε συζητηση στο σαιτ .. αλλα γενικα παρεξηγει πολυ ευκολα αυτα που λεω και ειναι αποτομη στις απαντησεις της.... δεν ξερω πως να το χειριστω αυτο
Αλεξανδρε ολα απο καπου αρχιζουν εγω οταν ειχα γραφτει στο σαιτ το εκανα για να βρω ΦΙΛΟΥΣ ελα ομως που βρηκς σχεση και μαλιστα σοβαρο ατομο γτ ολοι εκει μεσα δεν εινι σοβαροι να τα λεμε και αυτα αλλοι γραφονται μονο για σεξ αλλοι για φιλους αλλοι γιβπλακα και δν ξερω και εγω γτ αλλο .κωστα το badoo ειναι κλο σαιτ αλλα επειδη δεν εχει επιλογη για φιλια θα σου μιλανε γυναικιες που αναζητανε το σεξ της μιας νύχτας. Δοκιμασε ν γραφτεις κι στο αλλο άλλωστε μπορεις να εισαι και στα δυο ταυτοχρονος γιαωμενα προτεινω να βαλεισ ενδιαφερομαι για φιλια οχι για σχεση εσυ δεν θα πεφτεις πανω στις λιγουρες γκομενες
αυτη δεν ειναι λιγουρα. ειχα ξεκινησει συζητηση πρωτος με αυτην μιλουσαμε κανα μηνα αλλα της ζητησα 2 φορες να βγουμε και αρνηθηκε και μετα ενω δεν της ειχα ξαναστειλει μου εστειλε μηνυμα με ενα γειαααα και μια ακομη φορα το ιδιο... το sxeseis για να στειλεις μηνυμα θελει να πληρωσεις... εκανα εγγραφη
ΥΓ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ φιλους το badoo
Επισεις για οποιον ενδιαφερετε στο σχεσεις δεν ειχα βαλει φωτογραφια μου ποτε μπορειτε να με βρητε καιβμε το ονομα που εχω εδω να το διαπιστωσετε (συγνωμμη για τα διπλα μνμ δεν μπορω νακανω edit)
Περιμενεις οι αλλες να σ στειλουν εγω αυτο εκανα....τωρα γτ δεν δοκιμαζεις ναβμιλησετε πρωτα στο κιν και μετα απο λιγους μηνες να βγητε?( το να βγεις με καποιον που στην ουσια δεν τον ξερεις φοβηζει εμασ τις γυνναικιες για το ενδεχομενου βιασμου)
και εγω εχω το ιδιο username με εδω αν θες βρες με
arntaben123@ gmail.com. αν θες στειλε για πρωσοπικη συμβουλη