Chris Athens,θες καλύτερα να ανοίξεις ένα διαφορετικό θέμα για να γράψεις τις απόψεις σου?
Μην σπαμάρεις το θέμα μου.
Ευχαριστώ!
Printable View
Chris Athens,θες καλύτερα να ανοίξεις ένα διαφορετικό θέμα για να γράψεις τις απόψεις σου?
Μην σπαμάρεις το θέμα μου.
Ευχαριστώ!
οι καλυτερες κοπελες για προσέγγιση βρίσκονται Στα πορνεία.Ο τρόπος που χρειάζεται για ένα γίνει πιο εύκολη η προσέγγιση είναι ενα 20αρικο.αν δεν έχουμε τον τρόπο του 20αρικου τότε βρίσκουμε τον τρόπο του δεκαευρου.Ναι υπάρχουν ακόμα κοπελες που προσεγγίζονται ακόμα και με ένα δεκαρικο
Τα ηρεμιστικά μπορεί να στα γράψει μόνο ψυχίατρος και νευρολόγος ή μπορεί και γενικός ιατρός;
Θα σβηστούν που θα σβηστούν (ελπίζω) τα περιττά μηνύματα, ας αποσπάσω και μια πληροφορία!
http://s29.postimg.org/705nlv4pf/851...49355036_n.png
gallowdance να μην σβηστουν για να ξερουμε τι τύποι-->η λέξη άνθρωπος του πέφτει βαριά και δεν την αξίζει κυκλοφορουν αναμεσα μας
Μιλάς για όλες, πότε πρόλαβες να τις μάθεις όλες; Κρίνεις από δέκα ηλίθιες που πέρασαν στη ζωή σου και σου έκαναν ζημιά; Τυχαίνει να συμμετέχεις σε ένα forum που τουλάχιστον το 50% των μελών είναι γυναίκες και μάλιστα οι περισσότερες από αυτές έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Δεν καταλαβαίνεις ότι προσβάλλεις και αυτές τις κοπέλες; Αν θες να βρίσεις τις γυναίκες, γίνε μέλος στο forum του cosmopolitan (και αν δεν την κάνεις σε μια ώρα από μόνος σου , εγώ να πάρω όλα τα στεντόν και ταβόρ μαζί !!!)
Θα συμφωνησω κι εγω οτι οι πουτανεσ ειναι καταπληκτικεσ γυναικεσ κι εχουν ψυχη κ ειναι τυχεροσ οποιοσ τισ παντρευτει εσυ που το ξερεισ αυτο δε μασ λεσ;θα συμφωνησω επισησ οτι υπαρχουν καταπληκτικεσ γυναικεσ μετα τριαντα που ξερουν μια δουλεια μεταξυ τριαντα κ σαραντα ειναι τα διαμαντια