Originally Posted by
mindcrime
Βοο σε βλέπω λίγο πελαγωμένη... Κάνεις ιδιαίτερα ή παρακολουθείς φροντιστήριο; Για τη χημεία βλέπω δεν κάνεις κουβέντα... τα πηγαίνεις καλά με την χημεία; Οι εκθέσεις είτε τις γράψεις είτε όχι, σημασία έχει αν θα καταφέρεις να γράψεις σωστά την ημέρα των εξετάσεων. Λοιπόν την επόμενη φορά που θα πας στη ψυχίατρο πες της σε ρώτησα αν μπορείς να με βοηθήσεις με κάποιο φάρμακο στο διάβασμα και δεν μου απάντησες ή δεν μου πρότεινες κάποιο. Πες της θέλω να μου γράψεις modiodal να το δοκιμάσω στον εαυτό μου και αν τυχόν παρουσιάσω υποτροπή εγώ η ίδια θα το κόψω. Δεν παρουσιάζουν όλοι όσοι πάσχουν από ψυχώσεις υποτροπή με το modiodal, αλλά αν τυχόν υποτροπιάσω θα το κόψω μόνη μου.
Κατά τα άλλα βιολογία ο μοναδικός τρόπος να τη καταφέρεις είναι να μαθαίνεις απέξω μια σελίδα την ημέρα. Θα την μαθαίνεις απέξω όμως, και την επόμενη ημέρα θα μαθαίνεις την επόμενη αφού όμως έχεις βεβαιωθεί πως γνωρίζεις την προηγούμενη. Για εμένα τα πιο δύσκολα μαθήματα είναι η φυσική και η χημεία. Η φυσική επειδή έχει δύσκολα θέματα στη θεωρία, δεν είναι μόνο θέμα να λύσεις τις ασκήσεις που θα πέσουν είναι να απαντήσεις και το Β θέμα, ενώ στη χημεία πρέπει να γνωρίζεις άριστα τις αντιδράσεις της οργανικής για να μπορέσεις να λύσεις το δέντρο όπου εντάξει κάποιες αντιδράσεις θα είναι στάνταρ μέσα σε αυτό όπως η αντίδραση του γκρινιάρη και τα μίγματα. Θα πρέπει να γνωρίζεις στοιχειομετρία, πινακάκι, οξέα-βάσεις και μίγματα. Αν θέλεις να πιάσεις 19 χιλιάδες μόρια πρέπει να αρχίζεις να ζορίζεσαι σιγά σιγά. Τέλος παίζουν σε κάποιες ασκήσεις στη φυσική να μπορούν να αποκτηθούν κάποια δεδομένα στις ταλαντώσεις ή στα κύματα με παραγώγιση οπότε από το πανεπιστήμιο που ήσουν εύχομαι να γνωρίζεις παραγώγιση....