Φοβισμενη οχι απλως ντροπαλη.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση για παραβίαση των Όρων Χρήσης
Μάλιστα, κατάλαβα...οπότε πρέπει να το κρύβω αυτό; Κι αν ναι, έχεις καμιά ιδέα για το πως; Γιατί οκ στο να μιλάω και να συζητάω αλλά αν κάνει από νωρίς (από τα πρώτα ραντεβού δηλαδή) κίνηση για να με πλησιάσει για φιλί ή παγώνω ή τραβιέμαι λίγο προς τα πίσω κι αυτό μου βγαίνει αυθόρμητα...
Να αφηνεις να σε προσεγγιζουν σε τετοιες περιπτωσεις.Με την τριβη θα σου φυγουν οι φοβιες.Μην χανεις αλλο χρονο!Εχεις φαει πανω απο την μιση σου ζωη ετσι.
Ναι και εγώ έχω φιλήσει στο πρώτο ραντεβού, δεν νομίζω ότι είναι κακό. Μάλιστα έχει τύχει και ραντεβού με κατάληξη στο σεξ.
Να σου πω εσύ δεν έχεις ανάγκη κάνε σεξ από το πρώτο ραντεβού. Tις υποκρισίες και τις μιξοπαρθενιές τις σιχαίνονται οι άντρες!
Κυκνε, νομιζω πιεζεσαι με σεναρια στη σφαιρα του φανταστικου.
Οκ εισαι ντροπαλη οπως επισης και πολλες αλλες κοπελες. Κανεις δεν προκειται να σου επιβαλλει κατι που εσυ δεν γουσταρεις. Εχεις αναγκη πρωτα να γνωρισεις τον αλλο οπως επισης και πολλοι αντρες εχουν αναγκη να γνωρισουν πρωτα μια κοπελα.
Εχει να κανει με το τι ζητουμενα εχεις, τι προτεραιοτητες και τι αναγκες εχεις!
Αφου τα εχεις ξεκαθαρισμενα τα ορια σου, θεωρω οτι πρεπει να δουλεψεις το κομματι της εκθεσης, της κοινωνικοποιησης και της διεκδικησης...