Νot bad. :Ρ
Printable View
http://www.zougla.gr/kosmos/article/...parakolou8isis
Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω την μανια με τα κινητα , και τους η/υ , σας αρεσει να εχουν αλλοι προσβαση στα προσωπικα σας δεδομενα , και δεν αναφερομαι φυσικα στο φορουμ .......
Oντως γούστα είναι αυτά.Πάντως κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα σου πουλήσει smartphone και μάλιστα στη χαμηλή κατηγορία χρημάτων που θα σου βγάλει 4-5 χρόνια..
Πάντως μόνο για ίντερνετ βρίσκεις και στο 80αρι απο Ελλάδα με εγγύηση απο το κατάστημα.Και το κορεάτικο που λες,είναι σαφώς ανώτερο απο τα κινέζικα..Ειδικά ο κολοσός samsung είναι κορέατης.Οκ τους έτυχε η στραβή με το note 7 αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι βγάζουν κορυφαίες συσκευές.Μετά αν δε θες κίνα,κορέα θα πας sony ιαπωνία.Και η motorola που ήταν αμερικάνικη έχει εξαγοραστεί απο την κινέζικη lenovo.Μετά πας σε wp phone aka microsoft lumia αλλά προσωπικά δε μου αρέσει ως λειτουργικό τα wp.Στις φώτο αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις κάτι γίνεται.πχ οι φώτο που δείχνω είναι απο κινητό των 70€ https://s16.postimg.org/f8gevnnk1/IM...719_205444.jpg
https://s16.postimg.org/eznfjh05d/IM...726_093734.jpg
https://s16.postimg.org/jzkvrf5s1/IM...815_124224.jpg
και η γατομάνα μας με τα γατάκια της χαχαχα.όσο νυχτώνει τόσο χάνει σε ποιότητα..
Αν το κερδίσω πριν απο σένα,θα πάρω 2 κομμάτια και θα σου στείλω το ένα γιατι καταλαβαίνω τον "πόνο" του gadgetmaniac :p
Leagoo είχα το lead 1 που το πούλησα και ρούταρα ένα elite 5 ενός κυρίου (γύρω στα 60) που με βρήκε απο το φόρουμ τεχνολογίας που γράφω.Και τα 2 όντως σκυλιά.Και απο xiaomi πέρα απο το δικό μου redmi note 3g που ήταν απο τα καλύτερα low bagdet κινητά που είχα,έφτιαξα και ένα mi4i
Tα LG τα αγαπω. LG ηταν αυτο που ειχα, 80κατι το ειχα παρει με προσφορα απο ιντερνετικο ελληνικο μαγαζι, κρατησε περιπου εναμιση χρονο με καθημερινη φουλ χρηση, αλλααα επεσε στο νερο και παπαλα....
LG σκεφτομαι να παρω...
Να σε ρωτησω, LG ή Xiaomi ?
Το e reader έχει πολύ καλή οθόνη, είναι ό,τι πρέπει για διάβασμα. Προσομοίωση της σελίδας έντυπου βιβλίου, πολύ καλή.
Αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο, παρά μόνο διάβασμα.
Αν διαβάζεις πολύ και δεν μπορείς να αγοράζεις συνέχεια βιβλία, είναι η καλύτερη λύση.
Πριν αγοράσω το δικό μου, είχα δοκιμάσει σε τάμπλετ. Μετά από δυο ώρες διαβάσματος όμως, τα μάτια μου είχαν κουραστεί.
Σε αντίθεση με το νουκ μου, που διαβάζω ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα.
H LG τώρα τελευταία έχει πάρει άσχημο δρόμο..Σε όλα σχεδόν τα ακριβά κιόλας κινητά που έβγαλε την τελευταία 2ετια έχουν και κάποιο σοβαρό κουσούρι.Απο οθόνες που μετά απο λίγο καιρό κιτρινίζουν σε κάποια σημεία,μέχρι το bootloop (ειδικά στο G4 την περσινή της ναυαρχίδα) που κάνουν reboot και δεν ξανανοίγουν ποτέ..Βέβαια στο service το αναγνωρίζουν για 2 χρόνια που έχει ισχύ η εγγύηση αλλά τι να το κάνεις αν είχες μέσα πολύτιμα αρχεία στην εσωτερική μνήμη πχ φώτο που δεν πρόλαβες να τραβήξεις στο pc ή δεν είχες πάνω sd? οπότε για 5ετια δύσκολα στο κόβω για lg.απο την άλλη και τα xiaomi χαλάνε..Ολα παίζει να χαλάσουν..Το καλό είναι ότι η LG έχει σχετικά καλό service στην Ελλάδα και για 2 χρόνια στέλνεις Ελλάδα ενώ με το άλλο μπλέκεις με αποστολές στην κίνα εκτός και αν πληρώσεις ένα καλό "καπέλο" και το πάρεις απο μαγαζί στην Ελλάδα και βλέπεις...
Τώρα ένα άλλο θέμα που με απασχολεί σχετικά με κινητό της LG!!!
Εδωσα σε ένα παιδί (παιδί σχετική λέξη καθώς είναι κοντά στα 45) που είχα γνωρίσει μέσω φόρουμ και μένει στην πόλη μου ένα Lg l9 ii που είχα ως 2ο γιατί η 12-13χρονη κόρη του είχε ένα sony που μετά απο 2 χρόνια τα έφτυσε.Το επανέφερα και χαλούσε πάλι μετά απο 2-3 ημέρες και μέχρι να πάρει διάγνωση απο το service της Arvato (ου μπλέξεις με αυτούς....) του έδωσα το lg μου.Πάει λοιπόν η μικρή να βάλει την sd,την βάζει ανάποδα και πάπαλα το slot και στο service (που το έστειλε χωρίς να με ρωτήσει πρώτα) λένε ότι δεν γίνεται αλλά χωρίς sd δουλεύει κανονικά και δεν με χαλάει προσωπικά γιατι το έχω ως 2ο.Εν τω μεταξύ επειδή προσωπικά θεωρώ ότι τα μηχανήματα παίζει να χαλάσουν,του είπα όταν δεν το χρειάζεται άλλο να μου το δώσει πίσω έτσι.Αλλά τώρα αυτός θεωρεί ότι μου το χάλασε και θέλει να μου αγοράσει άλλο.Και ψιλοπλακώθηκαμε σήμερα γιατί επέμενε..Χρήματα δεν παίζει να πάρω με την καμμία.Το θέμα είναι να πειστεί και αυτός να μην μου δώσει..Γιατί ξέρω κιόλας ότι δεν του περισσεύουν (αν τα είχε θα έπαιρνε άλλο στην κόρη του και ο ίδιος έχει κινητό κινέζικο των 70-80€ και είναι οκ αλλά η μικρή θέλει καλύτερο και τώρα θα βάλει δόσεις στον κωτσόβολο για να της πάρει samsung galaxy επειδή και οι φίλες της στο σχολείο έχουν samsung..) αφού ο άνθρωπος κάνει 2 δουλειές του ποδαριού για να ζήσει την οικογένεια του.Το θέμα είναι πως θα τον πείσω να μου δώσει το lg μου χωρίς να νιώθει τύψεις που το χάλασε και να μην με θεωρεί ότι μου χρωστάει..
Bρε παιδια , μην παιζετε τζοκερ , εχω κανει θεωρια πιθανοτητων στο κολλεγιο , και οι πιθανοτητες να πιασεις τζοκερ , μαλιστα παιζοντας 6+1 αριθμο , δλδ 3 ευρω , ειναι περιπου 1 στα 20 εκατομ. !!!! οι πιθανοτητες να σε χτυπησει κεραυνος ειναι 1/1.000.000 .....σας εχει χτυπησει πολλες φορες κεραυνος ? καλυτερα το λαικο , που εχεις 1/70.000 , αλλα πιο ακριβο λιγακι ....
Μαρα , εχω παρει ενα σωρο δερματινα, απιθανα , οχι σινιε , ποιος νοιαζεται , απο amazon , μεσος ορος κτησης , με ταχυδομικα , απο Αγγλια , τα φερνουν απο Ινδια η Πακισταν , ωραια μπουφαν παντως , 150 ευρω !! μερικα δειχνουν για πολυ ακριβοτερα , μπες amazon.co.uk , καο πατα womens leather ( biker η οχι ) jackets , θα εκπλαγεις .....
ναι... το κινητο μου πριν πεσει στο νερο μετα απο εναμιση χρονο ειχε ενα θεματακι στη μπαταρια και ηθελα να το παω σερβις αλλα δεν προλαβα...Οποτε αφου λες και εσυ οτι βαινουν προς το χειροτερο αστο...
Να σε ρωτησω τα ΝΟΚΙΑ ?? please προτεινε μου καποιο ως 150, ειπαμε για ιντερνετ πρωτα και κυριως, και μετα για φωτος.
ενταξει, αυτο με τους γονεις που λιωνουν για να παρουν κινητο ακριβο στο παιδι επειδη εχουν και οι φιλες, ελεοςςςς πια... ετσι τα κακομαθαινουν και μετα φταινε τα παιδια που εξωκειλαν...
δηλαδη, αν αυριο μεθαυριο η κορουλα του λιμπιζεται το ακριβο ρούχο ή το ακριβο αυτοκινητο τι θα κανει??
Μια δικαιολογια που σκεφτομαι να του πεις ειναι οτι δεν το χρειαζομαι, εχω αλλο, αχρηστο μού ηταν, αν θελεις κερασε με μια μπυρα.