Originally Posted by
avgeris
Διαβάζω με μεγάλη προσοχή, ρουφάω κυριολεκτικά, κάθε σχόλιό σας, κάθε μικρή ή μεγάλη πρόταση, κάθε παρατήρηση.
Ήδη, δυο βδομάδες αφότου έβαλα ένα STOP σε μια ιστορία που λίγο έλειψε να μου τινάξει τη ζωή στον αέρα, όλα έχουν πάρει το δρόμο τους. Η δουλειά μου έχει ξαναβρεί τους κανονικούς ρυθμούς της, χωρίς να χρειάζεται πια να την αφήνω στη μέση για να παρηγορώ, να συμπαρίσταμαι, να στηρίζω απρόσωπες φωνές στην άλλη άκρη ενός κινητού. Έχω ξεκινήσει μια σχέση με μια πραγματικά όμορφη γυναίκα που τη γνώρισα με ένα απόλυτα "υγιή" και "φυσιολογικό" τρόπο, πλησιάζοντάς την, φλερτάροντάς την, τετ-α-τετ, σε ένα από τα στέκια μου. Όλα όσα έχουν γίνει μου φαίνονται πια σαν μια μακρινή ιστορία που ομολογώ ότι ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως βρέθηκα μπλεγμένος σ' αυτήν. Πραγματικά νιώθω πολύ όμορφα για την απόφασή μου να μπω και να γράψω την εμπειρία μου εδώ μέσα, αφού από από εκεί και πέρα ξεκίνησε ουσιαστικά η διαδικασία απεμπλοκής μου.
Κάθε μέρα που περνάει, με απομακρύνει όλο και περισσότερο από μια υπόθεση που σε λίγο καιρό θα μου φαίνεται σχεδόν απίστευτο ότι πραγματικά συνέβη.
Αυτά έχω να γράψω απόψε δηλώνοντας "παρών". Εξαιρετικό το σχόλιο από Kutchunie. Πραγματικά εξαιρετικό. Σχεδόν πλήρης ταύτιση με τις δικές μου σκέψεις.
Θα συνεχίσω να γράφω και τις επόμενες μέρες. Νιώθω ότι έχω ακόμα να μοιραστώ πολλά. Και νιώθω ότι έχω ακόμα να μάθω πολλά.
Για άλλη μια φορά, ευχαριστώ όλες και όλους εσάς που μου ανοίξατε και μου ανοίγετε τα μάτια. Η συνεισφορά σας στη σωτηρία μου ήταν ανεκτίμητη.