Σωστηηηη... Ετσι ναι, βγαζει νοημα. Επιτελους.
Printable View
Κοίτα για τα ποσοστά δεν γνωρίζω...φαντάζομαι οτι όχι δεν θα είναι τόσο μεγάλα όσο οι βιασμοί από άντρες σαφώς.
Το γιατί δεν το ακούμε συχνά μου φαίνεται λογικό. Νομίζω οτι ένας άντρας πολύ δύσκολα θα παραδεχτεί οτι του συνέβει κάτι τέτοιο, πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσουν να το παραδεχονται ανοιχτά οι γυναίκες...στον άντρα είναι πολύ πιο δύσκολο και από αυτή την άποψη το κατανοώ απόλυτα.
Για τα ψυχολογικά που λες, κάτσε βρε συ...τι εννοείς δεν θα πάθει τίποτα ένας άντρας? Αν το θέλει κι εκείνος τότε δεν είναι βιασμός. εδώ μιλάμε για τις περιπτώσεις που είναι βιασμός, άρα προυποθέτουμε οτι δεν το θέλει, οτι "αναγκάζεται" να το κάνει με κάποιο τρόπο. Άρα θα πάθει ότι μπορεί να πάθει και μια γυναίκα σε τέτοια περίπτωση. Εσύ παίρνεις ως δεδομένο ότι όλοι άντρες θέλουν σεξ ανα πάσα στιγμή με οποιαδήποτε γυναίκα...ε δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό. Εσύ είσαι πρόθυμος δηλαδή να κάνεις σεξ με όποια γυναίκα να είναι; Το αποκλείεις κάποια να σου είναι αντιπαθής, να τη θεωρείς άσχημη, αντιερωτική ή οτιδήποτε άλλο; Ή στην τελική μπορεί να έχεις ήδη σχέση/σύζυγο κτλ και να μην θες να πας με κάποια άλλη. Αλλά και πάλι νομίζω οτι χάνεις λίγο το θέμα...δεν είναι τόσο αν θα σου αρέσει η συγκεκριμένη ή όχι, είναι οτι θα νιώθεις αναγκασμένος να το κάνεις με το ζόρι. Η επιβολή και η βία είναι το θέμα κι ας μην είναι αναγκαστικά σωματική βία.
Τι να πω.το επομενο που μενει ειναι να ακουσω απτους ανδρες να λενε οτι φοβουνται πλεον να κυκλοφορησουν το βραδυ μην του τη πεση καμια γυναικα και βρεθουν βιασμενη.το οτι θα το ακουγα
Και αυτο δεν το περιμενα.
Μου ειναι αδυνατον να το πιστεψω.δεν μπορω να το χωνεψω
Αν προσεξεις γενικα το αρθρο δεν αναφερει συγκεκριμενα πραγματα.γενικολογιες λεει.τοσοι ανδρες βιαστηκαν....και αφηνη να εννοειθη οτι βιαστικες απο γυναικες.και μαλιστα εγινε κανονικη διυσδυση απτον ανδρα προς τη γυναικα.και μαλιστα γραφει τη λεξει αναγκαστηκη διυσδυση.τη θελω να πω οτι καταλαβενο οτι ο ανδρας μπορει να παθη ψυχολογικα εαν υπαρξη διυσδυση στον ανδρα εκει μπορει και να αυτοκτονηση δεν λεω οχι και εγω να ειμουνα θα αυτοκτονουσα.αλλα ουτε αυτο το διευκρινηζη το αρθρο
Κι εγώ το έχω προσπαθήσει κι αιτία ήταν εν μέρει τουλάχιστον αυτό που συνέβη...Δεν το γράφω για να την πω σε κάποιον τώρα (το διευκρινίζω προς αποφυγή παρεξηγήσεων) αλλά 1ον για να πω τον πόνο μου που δεν φεύγει εύκολα και 2ον γιατί παλιότερα είχε τεθεί η ερώτηση από κάποιο μέλος "αν κατά τη διάρκεια του βιασμού υγρανθεί ο κόλπος της γυναίκας αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι βιασμός;" και φυσικά η ερώτηση ήταν από άντρα μάλλον σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να υπερασπιστεί το φύλο του ακόμα και σε τέτοιες κατάπτυστες πράξεις που οδηγούν γυναίκες ακόμα και να προσπαθούν να πεθάνουν μπας και γλιτώσουν απ' αυτό που αισθάνονται μετά από κάτι παρόμοιο...
νομιζω οτι θυμαμε αυτη τη συζητηση.αλλα αν δεν κανω λαθος μελος δεν προσπαθουσε να πει οτι το ευχαριστιετε η γυναικα.μαλλον κατι αλλο ηθελε να πει δεν θυαμε ακριβως πρεπει να το ψαξω.νομιζω οτι ηθελε να πει οτι το σωμα καμια φορα λειτουργη αυτονομα/ανεξαρτητα απτη λογικη μας. (δεν βρισκω τη καταλληλη λεξη συγγνωμη αν κανω λαθος)
και επειτα το σωμα της γυναικας διωρθωσε με αν κανω λαθος.σεμια σεξουαλικη πραξει λειτοουργη ετσι για ναμπορεση να εισελθει το πεος.δηλαδη η λειτουργια του σωματος της ειναι ετσι.και καμια φορα δεν το ελεγχει εννοειτε οτι δεν φταει αυτη.δεν ξερω αν εγινα σαφης μην γινει παλι καμια παρεξηγηση..
Μπα, δεν νομίζω να θυμάσαι τη σωστή συζήτηση γιατί αν θυμάμαι καλά εγώ ήταν πριν έρθεις μιας κι είσαι σχετικά καινούριος εδώ...το συγκεκριμένο μέλος δεν γράφει καν πια...αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι κι εγώ που ήταν για να στο δείξω...
Κατάλαβα τι θες να πεις στο δεύτερο σκέλος, μην ανησυχείς αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς, χρειάζεται και μια προετοιμασία για να λειτουργήσει το σώμα κι όταν κάποιος το κάνει με τη βία φυσικά και δεν σου δίνει αυτό το χρόνο με προκαταρτικά...
εγω τα ειχα γραψει, τοτε θεωρουσα οτι αμα υγρανθει της αρεσει, αλλα εκανα μια μελετη απο το ιντερνετ και μαζι με ολα βρηκα και τα σχετικα στο παρον νημα που εγραψα την προηγουμενη εβδομαδα
Εγώ πάντως το αποφάσισα δεν θα παντρευτώ και ησύχασα.