ειδες που γινεσε ρατσιστρια τωρα?γιατι να αηδιαζεις??(μπενω η τουλαχιστον προσπαθω να μπω στη δικη σου λογικη και κριση και με βαση αυτον απανταω.σε καμια περιπτωση δεν ειμαι αιμομικτης το λεω προς αποφυγη παρεξηγησεων παραδειγματα φερνω)
γιατι λοιπον να αηδιαζεις τα δυο αδερφια κανουν οτι ακριβως κανουμε οι περισσοτεροι στο κρεβατι μας με τον/την συντροφο μας.δεν κανουν κατι διαφορετικο και αυτοι σεξ κανουν.ποια η διαφορα δηλαδη οτι στη μια περιπτωση ειναι αδρεφια η ξαδερφια ενω στην αλλη οχι??ε και?χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.επισεις εχουν καταγραφει πολες περιπτωσεις κατα καιρους μπορει εσυ να μην το διαβασες καπου να μην επεσε στην αντιληψη σου.
δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχει σεξουαλικη κακοποιηση η βιασμος.μπορει σε μια αιμομικτικη συνευρεσει να συμφωνουν και οι δυο.μπορει και να υπαρχει κακοποιηση η βιασμος μπορει και οχι,π.χ ενα κοριτση.μου ειχε εξομολογηθη οτι γουσταρε τον αδερφο της.τον προκαλουσε με προκλικες κινησεις.π.χ αλλαζε συνεχος μπροστα του και τελος καταφερε και εκανε σεξ μαζη του.ηταν ο πρωτος της καταλεξη μου ειπε.και μιλαμε για αδερφια που μεγαλωσαν μαζη.εκτος και αν με δουλευε αυτο δεν το ξερω οτι μου ειπε λεω..
γιατι αυτοι ειναι ψυχικα διαταραγμενοι??αλλα οι ομοφυλοφιλοι δεν ειναι??για εμενα και οι δυο εχουν θεματα.ΤΕΛΟΣ