Σου συμπαρισταμαι. Δεν είμαι αυτός που λένε. Ξέρω οτι οσοι εχουν τέτοια βαριά συμπτώματα σνσγκσστικα θα μπλέξουν με φάρμακα. Εγώ απογοητευομαι εύκολα. Δεν είμαι σαν αυτον που τους έχει καρφωθει. Φαντασου οτι στα 18 θεωρούσε οτι ημουν τελειωμενος.
Printable View
Συμφωνώ. Το να αναγνωρίσεις και να παραδεχτείς εμμέσως την αδυναμία σου απευθυνόμενος δηλαδή σε ειδικούς ψυχικής υγείας πρέπει να οδηγεί σε εφαλτήριο, σε ξεκίνημα δηλαδη για να πας μπροστά. Δεν πρέπει όμως η προσφυγή σε ειδικούς να σου ρίχνει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση. Αν συμβεί μέσα σου αυτό τότε δυσκολεύεις τη θεραπεία σου ή/ και χειροτερεύεις την κατάσταση σου.
Αυτό που σκέφτομαι είναι πως μια θεραπεία δεν μπορεί να συνεχίζει επ αόριστον. Δεν μπορείς να παίρνεις φάρμακα ή να πηγαινεις σε ψυχολόγο για 5 συν χρόνια και να συνεχίζεις. Πάει να πει πως δεν το προσπάθησες με τις δικές σου δυνάμεις, αρκεστηκες στη χαλάρωση που προσφέρουν τα φαρμακα και μετετρεψες τον ψυχολογο ως το άτομο για να λες τον πόνο σου.
Το πολεμαω όπως μπορω, θεωρώ λάθος που δεν συνέχισα την θεραπεία. Αλλά τα πραγματα αρχισαν να γίνονται παράλογα.
Όμως αντί να σκευτω λογικά,βρίσκοντας άλλο θεραπευτή, κυριεύτηκε απο αρνητικά συναισθήματα. Εγκατέλειψα τη μαχη.
Άσχετο.
Γιατί νομίζεις η ψυχανάλυση δεν έχει ενταχθεί στο συστημα υγειας;
Και εγώ αυτό πιστεύω.
Οι nemesis, savatage kai whyallwaysme, λειτουργουν όπως τα ταγματα εφοδου, κανοντας μπαχαλο μια συζητηση με επιχειρηματα (απ την μερια μου τουλάχιστον) προσεξτε γιατι όπως με στοχοποισετε το ιδιο κανω κι εγω. Προοιδοποιω λοιπον ότι σε κάθε επιθεση με σκοπο το μπαχαλεμα της κουβέντας θα απαντω εφεξης με επιχειρηματα και στοιχεια...
Είναι πολύ ευκολο γιατι δεν εχω αντιπαλο στα επιστημονικα στοιχεια.
Παλικαρι πηγαινε να παρεις λιγο αερα γιατι το παραληρημα χρειαζεται ξεκουραση και πολλα υγρα.
Εστάλη από GT-S7580 στο E-Psychology.gr Mobile App
Aεις στον ανεμο
Mανια καταδίωξης;Quote:
Κάπου πήρε το μάτι μου τον Μ87