Originally Posted by
giorgos35
δεν εχω διαβαση ολες της σελιδες του θεματος σου παρα μονο μερικες ατην αρχη οπως και απαντησα....αν λςιπω κανω σε κατι λαθος διορθωσε με και σορυ...λοιπον θυμαμε και απο αλλες συζητησεις και παρατηρω τη σταση σου οτι εισαι πολυ ενοχικη με την ομοφυλοφια..νομιζω πως νοιωθεις ασχημα που εισαι η νομιζεις οτι εισαι λςσβια...πρατηρω λοποιν εοτι παλευης πολυ μεσα σου με αυτη τη πλευρα σου..και μου κανει εντυπωση γιατι συνηθως η ομοφυλοφιλες το δεχονται σχετικα ευκολα.δεν δσκολευονται να πουν στο εαυτο τους ναι οκ ειμαι λεσβια..ενω εσυ παλευης πολυ καιρο με αυτο...θελω να πω το εξεις..μηπως τςλικα δεν εισαι λεαβια??εγω νομιζω οτι δεν βρεθηκε ακομα το καταλληλο αγορι που θα τραβηξει το ενδιαφερον σου και θα σε κανει να νοιωσεις ασφαλεια να νοιωσεις αυτο το κλικ..που θα τον δεις και θα πεις ουαου..σκεψου το λιγο αυτο...γιατι νομιζω οτι σε ενα σημςιο διαβασα στα μηνυματα σου οτι παλια σου αρεσαν κατι αγορια αλλα τελικα δεν εγινε τιποτα....καππυ σε ενα σημριο εχει δικιο η ναταλι αν καταλαβα σωστα μηπως φοβασε το ανδρικο σωμα??το γυναικειο σου εισαι πιο οικιο..λογικο ειναι ολες η γυναικες οταν ειναι με αλλη γυναικα δεν ντρεποντε ενω με τον ανδρα ριναι αλλιος..μηπως καποια απο ολα αυτα σε μπερδευουν??