Originally posted by picker
Quote:
Originally posted by arktos
πίκερ, πες κι ένα γεια.δεν κρατάω κακίες ( δικές σου! ) αλλά σάλτα και και πήδα ρωσιδάκια!και μην παρακαλάς γκόμενες!όμορφε!στο μυαλό, εννοώ.
Aυτο κανω αγαπη μου, πηδαω τα καλυτερα Ρωσιδακια και ειμαι περηφανος που το λεω. Επαναλαμβανω οτι καμια γκομενα δεν αξιζει να της δινει κανεις αξια, ειναι κατωτερη σε ολους τους τομεις απο ενα μεσο αντρα. Πεφτουμε θυματα της φυσης μας και του απωτερου σκοπου μας που ειναι η αναπαραγωγη.
Συγκρινεις τα μηλα με τα πορτοκαλια και θεωρεις οτι αληθευει το συμπαρασμα?
Απωτερος σκοπος ολων, αντρων και γυναικων η αναπαραγωγη λοιπον! Να κι ενα κοινο σημειο. Αν ωστοσο καταλαβα, εννοεις οτι τα ενστικτα της αναπαραγωγης καθοδηγουν με την βοηθεια της τεστοστερονης και αλλων ορμονων τη συμπεριφορα των ανθρωπων(εχουν κι οι γυναικες καβλες) και πεφτουμε θυματα αυτης της εντονης επιθυμιας.
Ξερεις, σε αυτο καποιοι, ανεξαρτητως φυλου, ειναι πιο ανθεκτικοι αλλοι οχι. Οι αντοχες του καθενος στην αποχη απο το σεξ , διαφερουν.
Να σου πω κατι? Στα παπαρια μου αν αφησω απογονους ή οχι.
Κι οχι μονο στα δικα σου τα παπαρια αλλα και σε πολλων αλλων. Πολλοι καναν την παπια οταν η φιλη τους εμεινε εγκυος επειδη το ζευγος ηθελε να απολαυσει τον ερωτα χωρις προφυλαξεις, πολλες εκαναν εκτρωση, πολλες πηραν χαπι, πολλοι εκσπερματωσαν εκτος της γυναικας.Πολλοι οταν ζευγαρωνουν μονο την αναπαραγωγη δεν σκεφτονται.
Ειναι ενα λαθος αυτη η ζωη απο την αρχη ως το τελος.
Ωραια η φιλοσοφια σου, πολυ βαθυστοχαστη!
Προσπαθουμε να περναμε καλα με θεους και δαιμονες, σκοτωνομαστε στη δουλεια και την προσπαθεια για να παρουμε στο τελος 2 μετρα γη.
Οταν λες προσπαθουμε, αναφερεσαι σε ολους τους ανθρωπους ή τους Ελληνες μονο? Εσυ τους εκπροσωπεις και συγουρα, πρεσβευεις την αντικειμενικη αληθεια. Ποσες φορες θα το πουμε να μην γενικευεις?
\"Λυπαμαι\" που θα στο πω αλλα δεν ειναι ολων οι ζωες ετσι. Ουτε ειναι ολοι τοσο παθητικοι μοιρολατρες απεναντι στα πραγματα.
Ειναι τραγικο να τα εχουν οι γυναικες ολα ετοιμα στο πιατο
Οι γυναικες τα εχουν ολα ετοιμα, για αναλυσε το λιγο. Μπορει να γινεις μαζι με εμας κι εσυ ο ιδιος μαρτυρας του παραλογισμου σου.
, ενω ο αντρας να ειναι καταδικασμενος μια ζωη να παλευει να κερδισει την εκτιμηση τους.
Αναφερεσαι σε ολους τους αντρες? Υπαρχουν ανθρωποι που ζουν αγαπημενοι και ευτυχισμενοι με την συντροφο τους και δεν εδωσαν καμια τετοια παλη σε πληροφοορω. Ερμηνευεις τα παντα , οπως σε βολευει.
Να ερθουν αυτες σε μενα, σιγα μην τους κανω τη χαρη οπως οι αλλοι.
Εδω ειναι λες και ακοουω ενα τριχρονο να μιλα!... εχεις μεινει χροοονια πισω στο συναισθημα με πολλα πολλα παραπονα κι απωθημενα που καλο ειναι να δουλεψεις. Καλες οι αντοχες σου στην μοναξια, καλη και η καλυψη των ορμων σου αλλα για ποσο?
Εχω πλεον σκληραγωγησει αρκετα τον εαυτο μου στη μοναξια και οσο για το σεξ... ευτυχως πουτανες υπαρχουν πολλες!