παιδια επειδη εχω προσωπικη πειρα επι του θεματος,σας λεω οτι ο φιλος μου ποτε δεν ειπε οτι αν δε χασω τα κιλα μου θα με χωρισει...το προβλημα μας ηταν αλλο.οταν στην αρχη της σχεσης μας διαπιστωσε οτι εχω αυτη την ανασφαλεια με το σωμα μου,αδραξε την ευκαιρια να μου λεει συχνοτατα οτι καλο θα ηταν για μενα να χασω καποια κιλα εφοσον το ηθελα εγω...αρχικα δεν το πηρα στραβα γιατι το εξελαβα ως 'αγνο' ενδιαφερον κ μαλιστα του ελεγα οτι πραγματι κ εγω θελω καποια στιγμη να χασω καποια.στη συνεχεια ομως οσο αποκτουσε περισσοτερη οικειοτητα με το περασμα του χρονου μου φαινοταν αρκετα πιεστικος διοτι σχεδον καθημερινα με ρωτουσε τι εφαγα,αν εκανα γυμναστικη κ γενικοτερα μου εκανε καποιες νυξεις στην ΄πλακα΄τις οποιες εγω μετα απο ενα σημειο τις εκλαμβανα ως προσβλητικες κ ετσι προκαλουνταν καποιοι διαπληκτισμοι.το αποτελεσμα?? ειμαστε 2,5 χρονια μαζι κ φετος αντι να χασω,εβαλα ακομη καποια κιλα μονο κ μονο επειδη μου την ελεγε κ του απαγορευσα να αναφερεται στο συγκεκριμενο ζητημα αν ηθελε να συνεχισουμε..τωρα ειναι σχετικα πιο διακριτικος κ εγω εχω μπει στη διαδικασια να χασω τα κιλα αυτα ωστε να βγω πρωτα πρωτα εγω απο τη μιζερια που μου προκαλουσαν κ δεν δινω βαση σε κανενα κακεντρεχες σχολιο του.τον αγαπαω πολυ διοτι εχει κανει παρα πολλα για μενα κ προσπαθω να βλεπω οσο μπορω πλεον μονο την καλοπροαιρετη οψη οσων λεει..ολα αυτα σας τα ειπα απλα για να ξεδιαλυνω 5 πραγματακια κ αν μπορω να δωσω το μηνυμα στον stargazer να χαλαρωσει κ να αφησει την κοπελα του να δει μονη της αν θελει να κανει κατι για τον εαυτο της.εσυ εχεις κανει το χρεος σου και προσπαθησες(αν και με λαθος τροπο) να της πεις κ να της δειξεις τι ειναι καλυτερο για αυτην,απο κει κ περα ειναι δικο της το κορμι.μην εισαι πιεστικος διοτι σε μενα τουλαχιστον αυτο ειχε τα αντιθετα αποτελεσματα.πλεον που ειμαι στη διαδικασια αυτη της απωλειας των κιλων μπορω να πω οτι βασικο ρολο επαιξε η δικη μου κ μονο πιστη στον εαυτο μου κ η θεληση να ζησω τη ζωη μου χωρις να μου την καθοριζουν τα παραπανω κιλα μου.τιποτα αλλο.αφησε την να δει μονη της τι θελει πραγματικα.εγω ειδα...