Γειά σου κι εσένα,Μαριλένα!(ωραίο,αγαπη μένο όνομα παρεμπιπτόντως!)
Τους αριθμούς δεν τους βάζω εκτός αν εξηγήσεις τη σημασία τους
(άρχισαν οι εκβιασμοί με το καλημέρα σας,όπως βλέπεις!)
Δεν κατάλαβα τελικά αν παίρνεις reductil ή lipotox ή τίποτα απ'αυτά
ή ακόμα χειρότερα και τα δύο...Μην κάνουμε χαζομάρες,ε;
Κι αν οι δίαιτες του παρελθόντος απέτυχαν,ας διδαχτούμε
από τα λάθη μας να πετύχει αυτή,η τελευταία μας,καλά;
Καλό ξεκίνημα,λοιπόν,πρώτη μέρα του Μάρτη και της ʼνοιξης!
Εύχομαι ολάνθιστες εβδομάδες προσπάθειας μέχρι την πραγμάτωση των ονείρων σου!
Όλοι έχουμε δικαίωμα τουλάχιστον στο όνειρο και τη φαντασία άλλωστε...
Χαίρομαι που δεν υποτιμάς τις ενδιάμεσες απώλειες έστω κάποιων γραμμαρίων!
Όσο για την παρακάτω ιδέα-πρόταση σου:
Θέλω να προτείνω μια παραλλαγή γιατί έχω την αίσθηση πως θα νιώσουμε ακόμα καλύτερα τα τελευταία κρύα βράδια!Quote:
Ιδεα για να νιωσεις καλυτερα τα τελευταια κρυα βραδια πριν μπει για καλα η ανοιξη:
ρξε στο νερο της μπανιερας ενα κομματι σαπουνι απο λαδι ελιας, μισο φλιτζανι γαλα,
και απο 2 σταγονες απο τα παρακατω αιθερια ελαια: σανδαλοξυλο, τριανταφυλλο και καρδαμο
και βυθισου μεσα... Ειναι η συνταγη για τουρκικο χαμαμ- χαιδευει σωμα και ψυχη
Λέω να ρίξουμε στο νερό της μπανιέρας όλα αυτά που προτείνεις αλλά μαζί να ρίξουμε κι ένα τεκνό,
ώστε αντι για τούρκικο να γίνει ρωμαϊκό το χαμάμ,που θα ...χαϊδέψει το σώμα και την ψυχή μας...
Και μια που κρυώνω τώρα για να ρίξω μια ματιά τι μου βρίσκεται πρόχειρα στο σπίτι,να το κάνω οσονούπω!
Λοιπόν,έχουμε και λέμε:έχω μπανιέρα,νερό,ελειολαδοσάπ ουνο,γαλατάκι ωραιότατο με 1,5% λιπαρά...
Για να δω κι από αιθέρια έλαια τι μου βρίσκεται...έχουμε τριαντάφυλλο,κάρδαμο,σανδα λόξυδο(κι ας μην ξέρω τι είναι)...
Τι μου λείπει;Τι μου λείπει; Φτου! Γ@μ#τ$!Ακόμα ένα άθλιο κρύο βράδυ με περιμένει...Κρίμα κι ήμουν τόσο κοντά!
Αλλά και ένα συστατικό αν λείπει,λένε αυτοί που ξέρουν από μαγειρική,ζαχαροπλαστική και χαμάμ,χαλάει η μανέστρα!
Τι να κάνω;Θα υποταχτώ στη μοίρα μου...Ελπίζω εσείς κορίτσια να περάσετε καλύτερα από μένα τα τελευταία αυτά κρύα βράδια!