-
Σου εχουμε εμεις εμπιστοσυνη gilie!Εισαι δυνατη,εισαι παρουσα,εισαι μια χαρουλα!Ηδη εκανες ενα σημαντικο βημα,τοσες μερες,συνεχιζεις κανονικα.Η επιφυλακτικοτητα σου καταλαβαινω που οφειλεται,μη νομιζεις,οι περισσοτερες απο εμας,απο οποιοδηποτε διατροφικο θεμα βασανιζομαστε,εχουμε κι εμεις φαει μπουφλες.Αλλα προχωραμε,το ιδιο κι εσυ.Σε φιλω,περιμενουμε τα νεα σου κοριτσακι!
Και αφου εσυ δισταζεις να το γιορτασεις,καλεεεε gilie,με αφηνεις να το γιορτασω εγω για σενα?
WAY TO GO GILIE,YOUHOUUUUUUU!!!!:)
-
ευχαριστωωωωωωωωωωω
θελω τοσο πολυ να χασω αυτο το κιλο αυτη την εβδομαδα!!!!!!!!!Να μπει ο Μαρτης και να εχω 25 κιλα ακομη...στρόγγυλα πραγματα (τον τονο προσεξτε) που λενε και οι Λαρισαιοι... ;)
-
αντε σιγα σιγα θα γινεις και .κορμαρα και..............λαρισεα
ξερεις..... απ αυτες τις κομψευαμενες
που κατοικοεδρευουν στα μαγαζια
-
χαχαχα...τι θα γινει με σενα κοπελια θα ζυγιστεις??
-
δεν αξιζει τον κοπο να αλλαξω το τικερακι για ουτε 1 κιλο
τωρα πεφτουν αργα αργα
-
εγω παντως το αλλαξα...το δες? τι ωρα θα περπατησουμε? μπορεις νωρις?
-
ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααα
καλοοοοοοοο
παμε 3 και μιση?
-
ναι ναι, λοιπον δε στελνω μηνυμα...3.30 εκλεισε
-
gilie μου,μπράβο,κοριτσάρα μου!
Παρατηρώ πως τις κάναμε 46 τις μέρες χωρίς βουλιμικό!( ή μήπως είναι ήδη περισσότερες; )
ʼντε,σε λίγο θα γίνει κατάσταση η αποχή από τη βουλιμία και θα πάψουμε να μετράμε...
Πάμε και σε διψήφιο όπου να'ναι!Περπατάμε και με το Τζενάκι,που κι αυτό τα πάει μια χαρά!
Πετάει η ομάδα,βλέπω!Η Λάρισα έχει μπει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι των θετικών αλλαγών!
Ένα ένα να τακτοποιούνται τα ζητήματα μας!Να έρθουν και τα ευχάριστα μετά με το καλό!Έτσι,έτσι!
-
Καλημερα κοριτσαρες μου
εχω μερες να μπω λογω 3ημερου, τι μου κανετε???
λοιπον μου συνεβει κατι περιεργο το 3ημερο, ημασταν για φαγητο και ετρωγα ψαρι ψητο, δε πηρα χαμπαρι ενα κοκαλο, το καταπια μου κατσε στον λαιμο και τωρα σας γραφω απο τον Παραδεισο χαχαχαχα, λοιπν να σοβαρευτω, πινω νερο, τιποτα...τρωω ψωμι, τιποτα...οποτε παω στην τουαλετα να το βγαλω με εμετο αφου με πονουσε πολυ και ειχε αρχισει να με πιανει πανικος, μπαινω στην τουαλετα κανω μια κινηση και μαζι με λιγο φαγητο βγαινει το κοκαλακι, το τρομερο ειναι οτι αμεσως σηκωθηκα, καταπια οποτε και καταλαβα οτι εφυγε το καταραμενο στα συγουρα και βγηκα εξω...παρολο ειχα φαει πρωτα και ηξερα οτι ειχα ξεφυγει στην διαιτα μου, δε μπηκα στον πειρασμο να συνεχισω να κανω εμετο με δικαιολογια οτι ετσι κ αλλιως χρειαστηκε να το κανω...οταν ανεβηκα και εκατσα στο τραπεζι συνηδητοποιησα αυτο που εγραψα τωρα και ενιωσα πολυ περιφανη για μενα...και ας μη το ηξερε κανεις απο την παρεα μου...χαχαχα
Οποτε δεν αλλαζω το τικερακι γιατι ηταν εμετος ιατρικης φυσης και οχι βουλιμιας...απεχω σχεδον 50 μερες και περιμενω να περασουν οι μηνες και να κλεισω 6μηνο...ο επομενος στοχος μου ειναι 6 μηνες
-
Gilie,ενα θα σου πω,δακρυσα...(απο τα γελια,ε?).Απιστευτη εισαι κοριτσακι,αλλα ενιωσα και μια συγκινηση να σου πω την αληθεια,γιατι αυτες τις μερες περναω κι εγω κατι δικα μου και οταν διαβαζω τοσο ομορφα πραγματακια σνιφ,κλαψ,κι ολα αυτα...Αχ,συγγνωμη,ελπιζω να μη γινομαι εντελως ρεζιλι,οταν διαβασα ομως οτι δεν αλλαζεις το τικερακι,οταν διαβασα ποσο καλα το χειριστηκες,και ειδικα οτι οχι μονο δε σε εριξε,αλλα εβαλες και νεο χρονικο στοχο,ενταξει,τι να σου πω...Ρημαδοδακρυα,αχ,μα τη Μαρθα Βουρτση μου θυμιζω φορες ρε κοριτσια!
Σε φιλω γλυκια μου Gilie,ματς μουτς,αχ τι χαρα πηρα!!!
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩ............εισαι φοβερη...ελπιζω τα καλυτερα για σενα και οτι περνας
-
Μπράβο σου,gilie μου!Πέρασες με άριστα τη συμπαντική αυτή δοκιμασία,που καθόλου περίεργα ή τυχαία σου συνέβη!
Ψάρι μαμά και ψάρι μπαμπάς επιβιώνουν μέχρι να ζευγαρώσουν,ψάρι μαμά ζει μέχρι να γεννήσει,ψαρομωράκια έρχονται
στη θάλασσα της περιοχής σου.Κανένα μεγαλύτερο ψάρι δεν τρώει το δικό μας,το οποίο κολυμπά ανέμελα μέχρι ο ψαράς μας
να βρεθεί την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο και να το τσιμπήσει,να το βάλει στους κουβάδες του μαζί με τόσα άλλα
και να το πουλήσει στην συγκεκριμένη ψαροταβέρνα,που η παρέα σου κι εσύ ανάμεσα σε τόσες άλλες διαλέξατε για φαγητό
την καθαρά Δευτέρα,μέρα νηστείας και ψαροφαγίας!Απ'όλες τις σελίδες του καταλόγου εσύ επιλέγεις το συγκεκριμένο είδος ψαριού,
όπου ανήκει και το δικό μας,αυτό που ο σερβιτόρος βάζει στο δικό σου πιάτο ανάμεσα σε τόσα όμοια του και ίδιες προηγηθείσες παραγγελίες!
Τη δεδομένη στιγμή ανοίγει στο τραπέζι σας η κουβέντα εκείνη,που θ'αποσπάσει την προσοχή σου και θα παραβλέψεις το ψαροκόκκαλο,
που για άλλη μια φορά στη ζωή σου θα σε οδηγήσει νομοτελειακά πάνω από μια λεκάνη τουαλέτας με το δάχτυλο στο στόμα,
εικόνα και κίνηση τόσο οικείες,ωστόσο τόσο διαφορετικής σημασίας!Τώρα που το ξανασκέφτομαι,ευτυχώς που φέρθηκες έτσι,
γιατί διαφορετικά όλη αυτή η συμπαντική αλληλουχία γεγονότων,που ενδεικτικά ανέφερα,θα είχε ματαιώσει τον προορισμό της,
η αλυσσίδα θα είχε σπάσει και μάλιστα στο δικό σου κρίκο!Πάμε για την πεντηκοστή μέρα λοιπόν και προσοχή στα επόμενα σημάδια,ε;
-
Μπράβο κούκλα μου...ξεκίνησες δειλά αλλά όσο περνάει ο καιρός σε βλέπω συνεχώς να κερδίζεις έδαφος....
Εχες φάει το ψάρι και είσαι στην ουρά που λέμε.........
-
Μπράβο σου,gilie!
πολυ καλα κανεις και αισθανεσαι περηφανη.
Γιατι τα καταφερνεις οχι λόγω των συνθηκων αλλά ανεξαρτητως αυτων !
εκανες πολύ καλα που κρατηθηκες γιατι αλλιως ισως σου εμπαιναν πειρασμοι για να ξαναρχισεις (του στυλ ''αφου το χαλασα ας το κανω μερικες φορες ακομα να το ευχαριστηθω'') και θα ξαναρχιζε ο φαυλος κυκλος
εισαι πολύ δυνατη και πολύ καλο παραδειγμα για ολες μας οτι το σημαντικοτερο σε αυτη την ιστορια ειναι η θεληση μας για αλλαγη !
και πάλι μπράβο σου !