Παιδιά τι να σας πω, εγώ αν δεν φάω τα 5 γευματα λιμοκτονω συνηθως! Βεβαια ισως φταιει το οτι ετσι με ειχαν μαθει να τρωω απο μικρή....ίσως είναι και θεμα του πως έχει συνηθισει ο καθε οργανισμος :)
Printable View
Παιδιά τι να σας πω, εγώ αν δεν φάω τα 5 γευματα λιμοκτονω συνηθως! Βεβαια ισως φταιει το οτι ετσι με ειχαν μαθει να τρωω απο μικρή....ίσως είναι και θεμα του πως έχει συνηθισει ο καθε οργανισμος :)
Εγω οσο τρωω πειναω, σημερα δε θα φαω κατι αλλο γιατι πλακωθηκα παλι, αυτη τη φορα λογω γιορτων. οταν λεω δε θα φαω τιποτα εννοω τιποτα! ομως ουτε λιγο απο κατι! Απλα τιποτα! Αν πιω πχ αναψυκτικο η φαω λιγο φαγητο μετα παει θα πεθανω της πεινας. Ενω τωρα ειμαι μεχρι πανω.
Το πρωινο ειναι το πιο κατακρεουργημενο γευμα μου, βραδυνο σπανια χανω, ακομα και 3 το βραδυ μπορω να τρωω. Αλλα το πρωινο...................................... .................................................. ...............................
Σκαρλετακι πως νιωθεις? Ασε τις διαιτες και πες μας για σενα :love:
πολυ καλο αρθρο, αν κι χω μια απεχθεια στον διαιτολογο αυτο λογω της προβολης του στα ΜΜΕ, τα λεει πολυ σωστα εδω!Quote:
Καλέ εγώ μια χαρά είμαι :D Σε σημείο που ο γιατρός μου τραβάει τα μαλλιά του ο καημένος αχαχαχαχα Φαντασου στο νοσοκομειο απο την πρώτη ώρα εγώ ήθελα να σηκωθω και δεν με αφήνανε :P Τόσο γρηγορη ανάρωση δεν την περιμεναν. Δηλαδη αν δεν είχα κι αυτές τις αναγουλες τις πρωτες μέρες απο τα φάρμακα θα ήμουν εξαιρετικά!
Τίποτα δεν με ενοχλει στο στομάχι, οι αναγούλες φυγανε, κοβω βόλτες μέσα στο σπίτι, δεν πονάω ίτς, ούτε και πεινάω επίσης :D Εντάξει με κουρασαν λιγάκι τα υγρά αλλά απο θέμα γεύσης όχι κάτι άλλο. Λογικα αυριο κοβω τα ράμματα και Σάββατο ερχονται και τα πολυποθητα αλεσμένα :D Το μόνο προβλημα που εχω είναι οι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ θερμίδες που καταναλώνω καθημερινά. Aλλά απο το Σάββατο και μετά ελπίζω να εξαλειφθει κι αυτο το πρόβλημα. Α ίσως και η υπνηλία λιγάκι αλλά αυτο παιζει να ειναι κι απο τον σίδηρο.
Σε άκυρο ποστ σας είπα τα νέα μου, αλλά δεν πειράζει, αφου με ρωτήσες :P (άλλο που δεν ήθελα κι εγώ χιχιιχιχ )
http://www.diatrofi.gr/index.php/dia...BD%CF%89-LIGHT πολυ ενδιαφερον! Παλιοτερα που ετρωγα κρεας το ειχα φτιαξει και υπολογισει μονη μου. Τωρα θα αντικαταστησω το κρεας με μπιφτεκι λαχανικων τηγανιτο.΄.
Γιατί όχι ψητό;;
δεν ξερω γιατι δε το κανουν ψητο, μαλλον δε γινεται στα εστιατορια, ολα τηγανιτα ειναι!
Όχι εννοώ εσύ γιατί δεν κάνεις το μπιφτέκι ψητό;;;
Καλε ντελιβερι το παιρνω η το τρωω εξω. Αμα ειναι να μαγειρευω παει το βρωμικο :P
Αααα νομιζα πως θα έκανες την συνταγή καλέ! :P
οχι ρε χαχαχαχα ψαχνω να βαλω στο προγραμμα βρωμικο φαγητο να υπαρχει ετοιμο με θερμιδες, να τρωω που και που αλλα με ελεγχο. Ξερεις να μη λεω τα χαλασα κτλ. Μαλλον η καλυτερη φαση ειναι χωρις πατατες και σως, μαλλον ομως θα το τρωω με απο ολα χωρις σως, με τζατζικι. Χθες βραδυ εφαγα και 1 πατατες τηγανιτες. Απορω πραγματικα που τα εβαλα ολα αυτα ολη μερα :shocked2:
πας παρα πολυ καλα, σε διαβασα κι δω και στο αλλο θεμα, σε διαβαζω γενικα! νομιζω η διαθεση σου ειναι πολυ καλη και δεν εχεις αναγκη, ακολουθεις οδηγιες γιατρων και εισαι ΟΚ :love:Quote:
Originally posted by Scarllet_D
Καλέ εγώ μια χαρά είμαι :D Σε σημείο που ο γιατρός μου τραβάει τα μαλλιά του ο καημένος αχαχαχαχα Φαντασου στο νοσοκομειο απο την πρώτη ώρα εγώ ήθελα να σηκωθω και δεν με αφήνανε :P Τόσο γρηγορη ανάρωση δεν την περιμεναν. Δηλαδη αν δεν είχα κι αυτές τις αναγουλες τις πρωτες μέρες απο τα φάρμακα θα ήμουν εξαιρετικά!
Τίποτα δεν με ενοχλει στο στομάχι, οι αναγούλες φυγανε, κοβω βόλτες μέσα στο σπίτι, δεν πονάω ίτς, ούτε και πεινάω επίσης :D Εντάξει με κουρασαν λιγάκι τα υγρά αλλά απο θέμα γεύσης όχι κάτι άλλο. Λογικα αυριο κοβω τα ράμματα και Σάββατο ερχονται και τα πολυποθητα αλεσμένα :D Το μόνο προβλημα που εχω είναι οι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ θερμίδες που καταναλώνω καθημερινά. Aλλά απο το Σάββατο και μετά ελπίζω να εξαλειφθει κι αυτο το πρόβλημα. Α ίσως και η υπνηλία λιγάκι αλλά αυτο παιζει να ειναι κι απο τον σίδηρο.
Σε άκυρο ποστ σας είπα τα νέα μου, αλλά δεν πειράζει, αφου με ρωτήσες :P (άλλο που δεν ήθελα κι εγώ χιχιιχιχ )
Δε σε ψήνει να τρως καθαρο βρώμικο ε; :P Εγω είχα βρει την υγειά μου με τα σπιτικα σουβλάκια! ΕΥκολα στην παραγωγη, πεντανόστιμα, και πολυ οκ απο θερμιδες, τρως ποσότητα δηλαδη! Βέβαια ότι βολεύει πιο πολύ τον καθένα :D
Σε ευχαριστω πολύ ^_^ Η αλήθεια είναι πως προσπαθω να ακολοθω κατα γραμμα τις οδηγιες αλλά δεν τα πολυκαταφερνω με τις τεραστιες ποσότητες που μου ζητανε να πινω καθημερινα :P ΕΛπίζω μολις έρθουν τα αλεσμένα να μπορώ να τρώω λιγο παραπάνω.....
μπα ψαχνω φαγητα για το καλοκαιρι να προετοιμαζομαι, που δε μαγειρευω!
Ε βάλε και τον άντρα να μαγειρέψει τίποτα αχαχαχαχα