-
Kαλημερα καλεs μου,CYSTERS.....ευχομαι να ειστε ολεs καλα,αυτη την εβδομαδα μπηκα δυναμικα στο προγραμμα,αλλα η ψυχολογια μου ειναι λιγο ανσασερ,διοτι,δεν εχω αδιαθετιση ακομα,και εχω καθυστερηση 7 μερεs,ισωs η αλλαγη διατροφηs?αν και ετρωγα υγιεινα,απλα τωρα υπαρχει ενα προγραμμα που ακολουθω.Τελικα παιζει ρολο πολυυ η ψυχολογια,και μενα με εχουν πιασει τα υπαρξιακα μου!Ξερω ολεs θα το εχετε περασει,ελπιζω να με καταλαβαινετε,ομωs οχι δεν θα χασω ετσι απλα,τον τιτλο,μιαs και εγω ημουν εκεινη που ανεβαζα την ομαδα,και το μετεδιδα μαλιστα....οποτε ολοs αυτοs,o πεσιμισμοs ειναι προσωρινοs.Διαβαζω καθε μερα ολα τα ποστs σαs,απλα δεν εγραψα τιs προηγουμενεs ημερεs ,τουs λογουs ηδη τουs εγραψα.Παρολ`αυτα pennoyla τι κανειs??ελπιζω να εισαι καλα!οντωs ησυχια μετα το τριημερο,με την διατροφουλα πωs παs?συνεχιζειs την συντηρηση??να μαs ενημερωνειs,marikaki που εισαι και εσυ ευγενικο κοριτσακι?πωs τα παs?dx,athinoula,joanna guest star,barb2 ηδονοβλεψια?(χαχα),alikaki χαθηκεs!esceden εμειs τα ειπαμε στο chat,:D,τι κανειs??επισηs καλωσορισαν τα νεα κοριτσακια μαs,και επειδη,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ......να ειστε με θετικη διαθεση παντα!φιλια σε ολεs,να εχετε μια πολυ καλη ημερα!
-
Καλημέρα Cysters, guest stars και ηδονοβλεψίες!
Βλέπω εδώ υπάρχει πολλή ενεργή συμμετοχή και συμπαράσταση και πολύ το χαίρομαι!
Παίρνει ζωή το φόρουμ μας,παίρνουμε δύναμη κι εμείς πως δεν είμαστε μόνοι στο πρόβλημα μας...
Ξέρω μάλιστα πως μαζί σας ξεμυαλίστηκε το Μαρικάκι με την καρδιά αγκινάρα,αλλά και βρήκε παρηγοριά κι η γλυκούλα μας!
Αλλά επειδή λείπω καιρό και δεν έχω διαβάσει το τόπικ σας ακόμα(είστε και 8 σελίδες,ζωή να 'χετε!),έχω μία απορία:
τι είναι Cyster(s),ποιές είστε,ποιές είναι οι guest stars κι υπάρχουν κι άλλοι ηδονοβλεψίες εκτός από το μπαρμπούνι;
-
καλημερα κοριτσαρες μου!σας ομιλει η guest star!!μην νομιζετε οτι σας ξεχασα αλλα 2 μερες τωρα το λαπτοπ μου στο σπιτι δεν μου ανοιγει ΜΟΝΟ αυτη την σελιδα και εχω παθει στερητικο η αμοιρη γυναικα που δεν μπορω να σας βλεπωωωωωωωωω!!!!ελπιζω το σκ να καταφερω να το διορθοσω!!!σας γραφω στα πεταχτα απο την δουλεια οχι τιποτε αλλο μην χασω και το αξιωμα της guest!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
-
γεια σου joanna μου καλα κουραγια.........
-
Καλησπέρα κορίτσια!! Τι μου κάνετε;; Θα μου επιτρέψετε να προσπαθήσω πρώτα να σηκώσω από τα πατώματα το Γλυκούλι μας γιατί δεν μπορώ να το "βλέπω" έτσι!!! Και θα το κάνω με ύφος, φρύδι σηκωμένο και μάτι γουρλωτό! (ΔΕΝ θέλετε να σας κοιτάξω έτσι.. πιστέψτε με!!)
Γιαααααα να σου πω γλυκούλα μου όνομα και πράγμα.. αν εσύ νομίζεις ότι θα ανεχτούμε εδώ μέσα το πιο αισιόδοξο κορίτσι να χαλιέται επειδή οι ορμόνες του αποφάσισαν να κάνουν πάρτυ.. πλανάσαι πλάνην οικτράν!!! Για σήκω γρήγορα.. τινάξου... ξεσκονίσου... και παρουσιάσου ήρεμη και αισιόδοξη γιατί άλλο που δεν θέλει η περίοδός σου να μαζέψει τα κουβαδάκια της και να φύγει σε άλλη παραλία μέχρι τον επόμενο μήνα! Ακούς;;; ʼντε γιατί αααα... Και τώρα που τα είπα και ξεθύμανα.. κατέβασα και το φρύδι.. και λέω να σου στείλω δύο σβουριχτά, τσαχπίνικα φιλάκια και να σου θυμίσω πως το e-mail μου το έχεις, και τα υπαρξιακά είναι λιγότερο δυσβάσταχτα όταν τα μοιράζεσαι! Για ότι χρειάζεσαι.. ότι θέλεις.. ακόμα και χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο.. γράψε μου!!! Θα περιμένω..
-
Καλησπέρα nadine!! Ελπίζω να είσαι καλά.. και οι λόγοι που σε κράτησαν μακριά από δω να μην υφίστανται πια! Ήσουν η πρώτη που με καλωσόρισε όταν έγραψα πρώτη φορά στο φόρουμ και χαίρομαι πολύ που τα λέμε πάλι. Για πάμε να σου λύσω τις απορίες μία μία :)
"cysters" είναι το όνομα που δώσαμε στους εαυτούς μας, οι "τυχερούλες" που έχουμε το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών (cyst=κύστη). Είναι μία κατάσταση που σου δημιουργεί μεταξύ άλλων ένα ύπουλο μεταβολικό σύνδρομο την υπερινσουλιναιμία. Στην ουσία σε καθιστά διαβητική, σε πρώιμο στάδιο διαβήτη τύπου ΙΙ, που σημαίνει πως ότι κάνει κακό σε έναν διαβητικό.. σε μας μετατρέπεται κατευθείαν σε λίπος! Και είναι και ο λόγος που δεν χάνονται εύκολα τα κιλά, που έχουμε σώμα σε σχήμα μήλου (οι περισσότερες) και γενικά είναι μία κατάσταση.. βράσε όρυζα!! Η μεγάλη συμμετοχή και υποστήριξη που σωστά παρατηρείς.. έχει να κάνει με το γεγονός πως σχετικά με το θέμα αυτό οι διαιτολόγοι περισσότερο, οι γυναικολόγοι λίγο λιγότερο έχουν ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!! Εγώ ταλαιπωρούμαι μ'αυτό από παιδί.. και όταν βρεις χρόνο να διαβάσεις το θέμα από την αρχή, θα πάρεις μια καλή γεύση! :) Προσπαθούμε να βοηθηθούμε μεταξύ μας δηλαδή.. καθώς είμαστε άτομα με "ειδικές ανάγκες" στη διατροφή που δεν τις ξέρουν οι περισσότεροι.. ακόμη και οι ειδικοί του είδους!
Guest star είναι η joanna1974 που αν και δεν είναι cyster είναι επίτιμο μέλος και θα εισηγηθώ να της αναθέσουμε να περνάει να ελέγχει το "κτίριο" όταν λείπουν όλοι.. γιατί έδωσε το καλό παράδειγμα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και τώρα.. έμπλεξε!!
Το μπαρμπούνι είναι δηλωμένος ηδονοβλεψίας.. ο μόνος που έχουμε δηλαδή.. αλλά όσο να πεις... ανοιχτή είναι η πόρτα, σίγουρα θα έχουμε και κρυφούς!!
Όσο για το ποιες είμαστε.. τελικά είμαστε πολλές!! Εγώ πάντως είμαι η Πηνελόπη και είμαι καλά!! :) Επειδή χρειάζεται τουλάχιστον 2 επισκέψεις για να χαρακτηριστείς guest star.. ελπίζω να σε ξαναδούμε από τα μέρη μας!! Το βράδι θα περάσω να ανανεώσω τη συμμετοχή μου και στην ομάδα R καθώς συνεχίζω ακάθεκτη και τα μαγικά χαπάκια.. χωρίς προβλήματα (φτου φτου φτου)! ;)
-
Εννοείται πως θα με ξαναδείτε από τα μέρη σας!
Τώρα μπαίνω για το κουπόνι συμμετοχής Guest star
και την επόμενη φορά,που ελπίζω να σας έχω διαβάσει ολοκληρωτικά
θα μιλήσω κι επί της ουσίας!Αν δεν προλάβω σύντομα-επειδή είναι και 8 σελίδες-
μήπως βγαίνετε και σε cd ύπνωσης να το τρέξουμε λιγάκι το θέμα,τυχερά κορίτσια;
Κι επειδή είμαι και λίγο γλυφτράκι και θέλω ξεχωριστή θέση στην ομάδα σας,
σας βρήκα και λογότυπο χαρούμενο και λουλουδιαστό σαν κι εσάς(σλουρπ!σλουρπ!)
http://www.istockphoto.com/file_thum...e-letter-c.jpg
-
marili... ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται! Αρκεί να δει κανείς τις πολλές καρδούλες και το πιάνει το υπονοούμενο!! ;) Μάλλον είσαι "βαρύ" περιστατικό!!
-
Φυσικά!!! Είναι 24 3ωρα dvd που αν τα πάρεις όλα σου κάνουν και άλλα 12 δώρο!! Τα τελευταία 12 είναι η προσωπική μου ιστορία! :) Αν αντέξεις.. κερδίζεις κουπόνι super guest star και ψυχολογική υποστήριξη 6 μηνών για να ξεπεράσεις το σοκ!!! Θέλουμε να μοιραζόμαστε την "τύχη" μας με τον κόσμο!! ;)
-
Εκτός αν προτιμάτε κάτι πιο κλασσικό και πολύτιμο,
καθώς ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά και εξάλλου
τα τυχερά κορίτσια είναι και χρυσά κορίτσια ταυτόχρονα!
-
Λοιπόόόόόν.. μετά και την δεύτερη επίσκεψη νομίζω μιλάω εκ μέρους όλων αν σε ανακυρήξω επισήμως guest star και χορηγό του λογότυπου "c". Επειδή το επίσημο κλειδί το έχω τάξει στη Γιάννα.. εσύ θα βρίσκεις το άλλο (το κρυφό ντεεε) κάτω από το πατάκι για να μπαίνεις όποτε θέλεις και να λέμε τα επί της ουσίας και μη!! Για μια μικρή συνδρομή που έχουμε θα σε ενημερώσουν στην έξοδο!! ;)
-
Γουάτ?
guest star και συνδρομή δεν συνάδει!
Μη σου πω πως τους πληρώνουνε για να κάνουν την εμφάνιση τους,
τους χαρίζουν τουαλέτες και κοσμήματα και τους παρακαλάνε κι από πάνω!
Μην κάνεις πως δεν ξέρεις από P.R. Σε τα μας τουλάχιστον αυτά δεν περνάνε!
Υ.Γ. Κι επειδή μου ανέβασες λίγο την πίεση,σου δηλώνω πως μόλις αποφάσισα
πως η τουαλέτα που θα ράψω στον Οscar de la Renta θα είναι μάξι και πλυσέ!
Αντιλαμβάνεσαι πόσα χιλιόμετρα υφάσματος θα χρειαστούν και κατ'επέκταση πόσο θα σου κοστίσει!
Για τα κοσμήτατα θα σου πω άλλη φορά γιατί δεν ξέρω αν έχεις εύκαιρο κανένα υπογλώσσιο...
Φιλάκιααααααααα
-
Επειδή με τον Oscar έχω κάτι ανοιχτούς λογαριασμούς.. δεν μας χαλάει να πάμε μαζί να ραφτούμε!! Εσύ θα παραιτηθείς των δικαιωμάτων σου σε κοσμήματα και γω θα του κάνω δώρο το υπογλώσσιο μόλις δει το αθροισματάκι!! OMERTA!!
P.S. γελάω ακόμα!! Φιλιάάά!!
-
Καλησπερα στιs υπεροχεs,αξιοθαυμαστεs CYSTERS,επισηs επειδη βλεπω ολο και περισσοτερεs επισκεψειs και απο αλλα αξιοθαυμαστα κοριτσακια απο αλλα τοπικ,να καλησπερισω και αυτα,καλωσορισαν ολεs οι καινουργιεs,και μιαs και ακουσα για υφασματα και μοδιστρουs,κρατιστε κανα-δυο τοπια παραπανω και για μενα,να ντυθω επισημα την ημερα που θα αποχερετω,τον παλιο κακο ευατο μου,που θα αποχερετω ολα αυτα τα κιλα,και θα τουs ευχηθω στον αγυριστο,οπωs λεει και ``φιλτατοs``νοτηs!Επισηs πηρε το ματι μου κατι για guest stars και ηδονοβλεψειεs ευπροσδεκτoι, και με ανοιχτεs αγγαλεs να καλωσορισω επαξια το ατομο που εγραψε και γραφει ιστορια στο φορουμ,φυσικα την NANTINE,για την αγαπημενη μου pennyv ανταπoδειδω τα σφουριχτα φιλια,μετα το κατσαδιασμα που εφαγα...χαχα,και να πω ενα ΜΕΓΑΛΟΟ,ευχαριστω που με περιμενει το ε-μαιλ τηs,για να απαλυνω τον πονο μου,γραφωνταs τα ``υπαρξιακα μου``,που τωρα τελευταια μου χτυπουν την πορτα μερα,νυχτα.Οσο για το marikaki,με την καρδια αγκιναρα που ακουσα απο καποια,τι κανει το κοριτσι μαs?ευχομαι να εισαι για μπανακια,βουτιτσεs γιατι και οι φαλαινουλεs εχουν ψυχη κυριεs μου,οχι μονο οι γοργονιτσεs,αλλα που θα μου παει το ηλιοκαμενο,σοκολατενιο καμπυλοτο σωμα μου,ωs νοητικη αποικονηση ειναι ετοιμο,η υλοποιηση του στοχου ευχομαι πριν την δευτερα παρουσια,κατα τα αλλα φιλια σε οοολεεεs τιs stars,γιατι με την προσπαθεια που κανουμε,ειμαστε STARS,kai super stars,μπορω να πω!
καποια κειμενακια στον επιλογο,θα βοηθουσαν,αρκει να μην μενουμε μονο στα λογια!!
1)Η ικανοτητα να απολαμβανουμε την καθε στιγμη.
2)Η απωλεια ενδιαφεροντοs να κρινουμε τουs αλλουs.
3)Η απωλεια ενδιαφεροντοs να ερμηνευουμε τιs πραξειs των αλλων.
4)Η απωλεια τηs ικανοτηταs να αγωνιουμε.
5)Συχνα ξεσπασματα χαμογελου.
6)Συχνα εκπληκτικα περιστατικα αξιολογησηs.
7)Η απωλεια να συγκρουομαστε με τουs αλλουs.
και τελοs Μια αυξημενη δεκτικοτητα στην αγαπη που προσφερουν οι αλλοι,καθωs και μια ασυγκρατητη παρορμηση να την προσφερουμε εμειs.
ολα αυτα ειναι σημαδια ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ,που βοηθανε στην ψυχολογια μαs,ακομα και στο να ειμαστε ηρεμοι,να κανουμε την διατροφουλα μαs σωστα!Διοτι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.......φιλακια!
-
Γλυκούλα μου ήρθες!! Ελπίζω το ασανσέρ της διάθεσης να άραξε στο ρετιρέ.. γιατί οι e- απειλές εκφράζονται μία φορά! Μετά ακολουθεί e-μαστίγωμα και τιμωρία να γράψεις στο πρόχειρο 234 φορές τη φράση "Δεν θα ξαναπέσω ποτέ ψυχολογικά λόγω των κιλών"! Μου άρεσε πάρα πολύ η νοητική απεικόνιση του "ηλιοκαμένου, σοκολατένιου καμπυλωτού" κορμιού σου.. στείλε μου και μένα το νοητικό απεικονιστή σου μήπως και δούμε και κανέναν ηλιοκαμένο, σοκολατένιο, καμπυλωτό κοιλιακό εν όψη παραλίας.. που δεν το βλέπω ούτε καν σε επιστημονική φαντασία επιπέδου star wars!
Λοιπόν.. πάω τώρα να κάνω γιόγκα (δεν πιστεύω να γέλασε κανείς!) Αυτό είναι ένα dvd που λέγεται yoga hands και είναι με βάρη στα χέρια. Αν δεν δώσω σημεία ζωής μέχρι τα μεσάνυχτα.. στείλτε το ΕΚΑΒ, πάρτε τηλ. αστυνομία, πυροσβεστική, γιατί ή που θα έχω δεθεί κόμπο και δεν θα μπορώ να σηκωθώ, ή που θα έχω φάει το βαράκι στο κεφάλι ενώ προσπαθώ να ισορροπήσω στο ένα πόδι, γέρνοντας μπροστά με τα χέρια ανοιχτά σε στάση "αεροπλανάκι"! Ρε τι τραβάμε και μεις οι χορεύτριες!! cyaaaaaa!!