Printable View
Geia sas,eimai entelos neo melos. Otan moirazesai tis agonies sou autes os dia mageias mikrainoun kai etsi apofasisa na moirasto mazi sas tin prospatheia mou. ksekinisa apo ta 106. eimai 104. o stoxos einai na epaneltho sta 70 pou imoun! Kalh epityxia se olous mas kai KALOS SAS VRHKA!!
Quote:
Originally posted by BaD
με τι διαιτα τριαλαλομ? ειμαστε περιπου ιδια κιλα...
nera μια χαρα θα πας...αρκει ναχουμε κινητρο!
organwmenh diaita se diaitologo!bebaia twra pou ksanarxisa den paw..akolou8w thn idia diatrofh oxi omws apo thn arxh afou an etrwga oti mou eixe otan hmouna sta 97 8a epairna ki alla :D
Quote:
Originally posted by ΚΕΛΥ
ααα μπορειτε να μου πειτε πως θα βαλω τικερακι;;;ευχαριστω πολυ!
http://www.ketoforum.de/diet-ticker/weight-loss.html
σημερα μετα την αποτομη απώλεια κιλων τις τελευταιες μέρες, λέω οτι ο στόχος μου για το καλοκαιρι ειναι τα 56-57 κιλα.
Αν πιασω αυτα τα κιλά θα χαλαρώσω ως προς τις θερμιδες, εξακολουθωντας να τρωω σωστα, με αυξημενες πρωτείνες ωστε να χασω λιπος και οχι αλλο βαρος.
Και φυσικα με αρκετη γυμναστικη
Στα 54 θελω να ειμαι τον Οκτώβρη
Στόχος μου μέχρι τον Ιούνιο να είμαι 65 κιλά, ύστερα σιγά σιγά να πάω 60 στο διάστημα του καλοκαιριού
που θα κάνω curves, σε συνδυασμό με κολύμπι, αλλά όχι όπως τώρα , που κάνω 1,5 ώρα 3 φορές την εβδομάδα.
Το καλοκαίρι κολυμπάω 2-2.30 ώρες την ημέρα στη θάλασσα.
ʼλλο μωράκι αποκλείεται να κάνω κι ελπίζω να τα καταφέρω να μείνω σταθερή μετά με σωστή διατροφή και άσκηση,
γιατί δεν θέλω να πέσω από τα 60 κιλά.
device πως πας με το τσιγΑρο? αν χανεις βαρος ενω δεν καπνιζεις να αλλαξεις νικ σε σουπεργουμαν :D
πρωτος στοχος να συνελθω διατροφικα (κ μη)
δευτερος στοχος να παω ξανα 82 + κιλα μεσα σαυτη τη βδομαδα (θαναι κ σχετικα ευκολο αφου δε θα γυμναζομαι κ θα χασω κ λιγους μυς)
τριτος στοχος να δω 7 μπροστα
τωρα πως θα τα κανω ολα αυτα χωρις διαιτα ειναι το προβλημα :(
οσο για το δε θα κανω μωρο που λες με σιγουρια οχι BettyG δεν μου εμπνεω πλεον καμμια σιγουρια κ καλο θαναι να βιαστω να χασω κι αλλα κιλα ως τοτε!
καλως ηρθες bomo! με παρεα ολα ειν ωραια!Quote:
Originally posted by bomo
Geia sas,eimai entelos neo melos. Otan moirazesai tis agonies sou autes os dia mageias mikrainoun kai etsi apofasisa na moirasto mazi sas tin prospatheia mou. ksekinisa apo ta 106. eimai 104. o stoxos einai na epaneltho sta 70 pou imoun! Kalh epityxia se olous mas kai KALOS SAS VRHKA!!
Γεια σας!Είμαι καινουρια αλλα με έχετε βοηθήσει πολύ όλες με όσα έχετε γράψει κατά καιρους!Έχω ξεκινήσει έδω κ 6 μέρες κ νοιώθω πολύ καλά!
71/τώρα 68.7 (μετά από 6 μέρες) κ στοχεύω στα 55.
Ύψος 1.63
Καλή δύναμη σε όλες.!!!!!
καλως σε κ απο εδω σεμι!
λοιπον ειμαι σε ταξιδι, θα αποφυγω να ζυγιστω αφου η εδω ζυγαρια δεν ειναι ακριβειας...
ο στοχος μου ειναι απο 85.1 απογευματινο ζυγισμα στο διαιτολογο να ειμαι την Κυριακη ιδια ωρα 83+...
(δηλαδη πρωινο ζυγισμα καπου 82+...)
Ο Θεος βοηθος αλλα και " συν Αθηνα κ χειρα κινει¨" :P
στο διαιτολογο δεν πηγα λογω ταξιδιου κ μη διαιτας κ ειμαι 84.0
ο στοχος μου ειναι σε 2 εβδομαδες να ειμαι 80+. αντε 81+.
82 + εχω δει, θελω πιο κατω, να σπασω το φραγμα να ηρεμησω.
142,3/142,3/70 θα τα φτασω τα ατιμα που θα πανε :P
λοιπον στοχος να μαι 65.500 την Κυριακη!και παω δυναμικα!
Η οροφη εμενα ηταν καποτε 92-93 κιλα.Εχω κρατηθει στα τωρινα τα 82 για 5 χρονια περιπου.Εχω κατεβει βεβαια και κατω απο 82 αλλα τα ξαναπηρα.Προσπαθουμε για το καλυτερο.:)
Τον ειχα ξεχασει αυτον τον στοχο, ενδιαμεσα τα ειχα παρατησει, τωρα εχω νεο στοχο απο εχθες:Quote:
Originally posted by badgirl11
στο διαιτολογο δεν πηγα λογω ταξιδιου κ μη διαιτας κ ειμαι 84.0
ο στοχος μου ειναι σε 2 εβδομαδες να ειμαι 80+. αντε 81+.
82 + εχω δει, θελω πιο κατω, να σπασω το φραγμα να ηρεμησω.
να ειμαι μεχρι την Κυριακη πρωι 81.3 κιλα κ κατω. Εχω βαλει στοιχημα κοριτσιαααααααααα.
Μετα παλι στις κρεπαλες χωρις ναφησω να παχυνω εννοειται...