καλως το κοριτσι μας. αντε επιτελους σιγουρευτηκαμε οτι εισαι πολυ καλα.
καλες απωλειες κουκλα!!!
Printable View
καλως το κοριτσι μας. αντε επιτελους σιγουρευτηκαμε οτι εισαι πολυ καλα.
καλες απωλειες κουκλα!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! DREAM εχω διαβασει το μυνημα σου καμια 8584888283 φορες για να ετοιμαζομε και γω σιγα σιγα! χαχαχα να εισαι καλα κουκλα μου χαιρομε ιδιαιτερα που τελιωσε για σενα λιγο υπομονη με την παροχετευση ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ!!!!! ειδες κιολλας 7 κιλα??? ωωωωωωωωωω ρε τι εχει να γινει λεμεεεεε !!! Βρε κοριτσια αν εχει χειρουργηθει καμια απο εσας που ειναι ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και με καλυψη ΙΚΑ θελω να ρωτισω 1-2 πραγματακια! εγω εστηλα τις εξετασεις μου τ3 τ4 , την γνωματευση του κ.Σκρεκα και την ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ απ το ΙΚΑ Κερκυρας την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ..απο εδω μου ειπαν οτι ΔΕΝ θα χρειαστει να περασω και απο επιτροπη στην Αθηνα, η Μπαρμπι μου ειπε οτι θα με παρουν τηλεφωνο να περασω, δε βγαζω ακρη και στο τμημα παχυσαρκειας στο ΙΚΑ Μελλισιων δεν σηκωνει κανεις το τελεφωνο καρδιες μου!! :D
Κι εμένα είτε μιλούν είτε δε το σηκώνουν στην επιτροπή του ταμείου μου,
που με έπρηξαν μερικές μερικές να πάρω!ʼντε θα ξαναπροσπαθήσω τώρα,που το θυμήθηκα...
Όχι που θα το σήκωναν!Μπισκοτάκι θα μας τα σπάσουν τα νεύρα μέχρι να το σηκώσουν;Πώς το κόβεις;
Μηπως να πας απο εκει??
Καλώς μας ήρθες αδυνατότερη κατά 7 κιλά dream! Και πού είσαι ακόμα! Τώρα έρχονται τα καλά! Καλή σου ανάρρωση και καλή κατηφόρα!
Όντως Nadine, μήπως να πας από εκεί? Εσύ είσαι δυναμική κοπέλα, δε μπορεί να αφήνεις να σε αγνοούν τηλεφωνικώς! Κάνε αισθητή την παρουσία σου.
NADINE μου καλημερα!! τι να πω! ειμαι μονιμως με το ακουστικο κολλημενο στο αυτι εχει παθει αγκηλωση το χερι μου χαχαχα, ολα τα αλλα ειναι ετοιμα εξετασεις τονα ταλλο χαχα περιμενω αυτο το αγιο τηλεφωνημα!!! ΖΩΗΤΣΑ μου καλημερουδια, να παω απο εκει .. χμμ.. ναι ευχαριστως αλλα να παω και να παρω μια απαντηση οχι να κανω ταξιδι κερκυρα-αθηνα και να μου πουνε τι θες εσυ εδω, γιατι θα αρχισω να δαγκωνω ! :D
Δυναμική κοπέλα,μουά;Καλό κι αυτό!
Να τρέχω τώρα στην Αθήνα να σηκώσω ένα τηλέφωνο,δε λέει...
ʼσε που θα πρέπει να καλώ 6 ώρες από το κινητό,όσο ταξιδεύω...
Ήθελα να'ξερα αφού αυτή είναι η δουλειά,για την οποία πληρώνονται,
γιατί δεν την κάνουν;Μπας και φορουμιάζονται κι αυτές,
σαν μερικές μερικές σκληρά εργαζόμενες δικές μας!
Εσύ μπισκοτάκι, δυστυχώς πρέπει να περιμένεις..
Αλλά αν πας και εισπράξεις άθλια συμπεριφορά, δώσε τους μια γερή δαγκωνιά κι από μένα!
Τα χάλια του Ελληνικού Δημοσίου είναι γνωστά..
Γιατί να καταλάβει η σκληρά εργαζόμενη κοπελίτσα ότι κάποια θέματα επείγουν?
Σε κάποιες υπηρεσίες πάντως που πήγα, είδα άτομα να εργάζονται τόσο σκληρά που τα λυπήθηκα! Καφέδες, σάντουιτς, κουσ κους, άντε πού και πού και καμιά σφραγίδα! Μην πιαστεί και το χεράκι τους...
Το πως κρατήθηκα, ένας Θεός το ξέρει!
Mπισκοτάκι μου,έλα να τηλεφωνούμε ανελέητα!
Θα τους τα σπάσουμε τα νεύρα,σίγουρα ναιιιιιιιιιιιι!
Έλα στον ρυθμό αυτό:--->:)
ω ναι ω ναι! σιγουρΑ ΝΑΙ!!! παω να φορτισω το κινητο!!!! χαχαχαχα εγω ξεκιναω παντος!!!!! :D
Κοριτσια,δεν θελω να σας απαγοητευσω,αλλά αν το σηκώσουνε να με.......φτύσετε(χα!χα!χα!)
Σιγά μην απλώσουν το χέρι να σηκώσουν το τηλεφωνο.....το πολυ-πολυ να το βγάλουνε απο την πριζα γιατι τους ενοχλει!!!!!
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!
εχε χαρη που μενω μακρυα.. ΖΩΗΤΣΑ ΜΠΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑ!!!!!! καλημερα! ποιο καλο κοριτσακι/αγορακι θα με βοηθησει λιγο?! Οσοι εχουν κανει γαστρεκτομη στομαχου (SLEEVE) κατα προτιμιση :D :D ΦΙΛΙΑΑΑ
Έστω με δύο μέρες καθυστέρηση... --->ΗΑPPY BIRTHDAY!
Happy Sleeveday,Basia!