-
Καλημέρα κοριτσάρες, λοιπόν σημερα εφτασα τον στοχο που ειχα βαλει για πολυ μετα και ανανεωσα για ακομα 4 κιλακια στις 14/2
είμαι πολυ ικανοποιημένη γιατι εχασα 4 κιλα απο 3-14 /1
στόχος μου αλλα 4 κιλα στις 14/2
θέλω όμως αλλα 600 γραμμαρια να φτασω εκει που ημουν
-
κοριτσάκια γεια σας, είμαι πολύ χαρούμενη γιατι εφτασα στα κιλα που ημουν και 100 γρ πιο κατω , οπότε τωρα συνεχιζω με αλλη ψυχολογια τελειως ανεβασμενη :P
-
Αεεραααααα καραμελιτσα!!:blush:
-
Βρε καραμελα μου δεν μου λες κι εμενα τη διαιτα σου?
Εισαι καταπληκτικη,αν και νο.μιζω πως ειναι η δυναμη σου και οχι η διαιτα
-
ʼλλη μια εβδομαδα ολοκληρώθηκε με πολύ καλα αποτελεσματα, εχασα 2100 αυτη την εβδομαδα και ανυπομωνώ να αλλαξω δεκαδα :D
Την Παρασκευή πάω και στην διαιτολόγο και θα κανονισω να παρω αλλη ζυγαρια για να ειμαι και πιο σιγουρη ;) γιατι αυτη που εχω ανα διαστηματα παθαινει σοκ :P
Aδαμαντία μου η διαιτα που κανω ειναι απο διαιτολογο και ειναι αποκλειστικα για εμενα, για τον δικο μου οργανισμο δεν θα ημουν και πολυ συμφωνη να στην δωσω αλλα και εκτος αυτο δεν εχω καμια σταθερη ολο αλλαζω :yes:
-
λοιπον τερμα πια οι μ@L@Aks!!!!ουτε χαπια αδυνατισματος ουτε τιποτα....ξανα και ξανα η διαιτα του διαιτολογου μου.....απο σημερα αρχισαμε ξανα και μιση με 40 λεπτα ποδηλατο που μου αρεσει κιολασ......σε ενα μηνα 6 κιλακια κα8αρου λιπουσ ειναι τελεια...πολυ τιμωρησα τον εαυτο μου....αφηστε κιολασ που με αυτην την διαιτα τρωω και του σκασμου....χασιμο χρονου ηταν τελικα...
-
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΡΑΜΕΛΑ!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΣΑΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ
:yes:
-
Καλησπέρα,
πρώτη φόρα γράφω,sorry αν κάνω λάθη.Παρακολουθώ και ''σας διαβάζω'' εδω και καίρο αλλα τώρα πήρα στα σοβαρά την απόφαση να αρχίσω να χάνω τα κιλά μου,να προσέχω τι τρώω και να κάνω γυμναστική
ʼρχισα πριν 10 ημέρες στα 105 κιλα αλλά πρέπει να ήμουν παραπάνω αλλά δεν τόλμαγα να ανέβω στη ζυγαριά.
Σήμερα είμαι 102,5 ,πρώτος στόχος τα 85 και μέτα τα 75.ʼρχισα να κάνω διάδρομο(τον έχω 5 μήνες και κάθετε :cool:) και ήδη νιόθω πολύ καλα,έχω βάλει πίσμα και προχοράω δυνατά και είμαι σίγουρη πως θα με βοηθήσει πολύ αυτό το forum.
φιλάκιαααααααααα;);):wink2:
-
καλή δύναμη deme + anthi!
deme εσύ κάνεις δική σου διατροφή αν κατάλαβα καλα, ε?
-
Γεια σας και απο το προσωπικο μου ημερολογιο :P
αυτη την εβδομαδα δεν πηγα καλα εχασα μονο 400 γρ, βεβαια δεν μπορω να εμπιστευτω και την ζυγαρια μου γιατι τα εχει παιξει αλλα οκ, περιμενω απο μερα σε μερα την κανουρια να βρω την υγεια μου ;)
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ DORETA
ΝΑΙ, ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΤΡΑΩ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΩ ΠΑΧΥΝΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΓΑ:bigsmile:
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΖΟΜΑΙ ,ΤΡΩΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΚΟΨΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΒΛΑΒΕΡΑ ΜΠΟΡΩ:smilegrin:
-
ΝΤΟΡΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ , ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ 'ΊΣΤΟΡΙΑ' ΣΑΣ...... ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ
:bisou: ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ
-
Kαραμέλα διάβασα μερικά posts σου και αυτό που έχω να σου πω είναι ότι από τη στιγμή που παλιά ήσουν σε ένα ιδανικό βάρος έχεις πολλές πιθανότητες να καταφέρεις να επανέλθεις! Με γυμναστική και προσεχτική διατροφή. Ήδη έχασες κιλά!
-
Γεια σας ειμαι η sweetann και ειμαι ετοιμη για μια νεα αρχη.
Ας ελπισουμε οτι δε θα τα θαλασσωσω παλι
Ειχα χασει παλιοτερα κιλα αλλα δεν καταφερα να τα κρατησω.Ετσι ημουν 120 κιλα,κατάφερα και εχασα 7 κιλα ειμαι 113 και θελω να συνεχισω.Βεβαια πρεπει να αρχισω και γυμναστικη γιατι ειμαι και λιγο τεμπελα.
-
Όλοι μπορούμε να τα καταφέρουμε
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ