εεεεε μην αρχισουμε τις παρασπονδιες ακομα δε ξεκινησαμε παιδακια!! τα λαθη ειναι για να μαθαινουμε οχι για να τα συγχωρουμε!χιχι
Printable View
εεεεε μην αρχισουμε τις παρασπονδιες ακομα δε ξεκινησαμε παιδακια!! τα λαθη ειναι για να μαθαινουμε οχι για να τα συγχωρουμε!χιχι
ε ναι, αλλά πρώτα συγχωρούμε για να μην νιώθει ο άλλος άσχημα και τα καταστρέψει όλα!! μην είσαι αυστηρό παιδί......θέλουμε αγάπη και προδέρμ:)
Aντε καλα!
συγχωρουμε τοτε!
ευχαριστω για τη βοηθεια σε οτι αφορα το τικερ αλλα το ζωων δε το καταφερα!θα ξαναπροσπαθησω...
δε ξερω τι εκανα λαθος!
Το μέλι είναι υδατάνθρακας ναι.
Αφεντικό με λένε και οι μαθητές μου και οι αθλητές που προπονώ. Πρέπει να το κοιτάξω μάλλον είμαι πολύ αυταρχικός τύπος....χαχαχα
δαναη !!δνε παιζει να εισαι αυταρχικος αλλα δοτικος τυπος σιγουρα..ευχαριστουμε πολυ.. αρχισα και εγω σημερα..εχω 14 κιλα να χασω..μηπως δεν ειναι καλο να τα χασω ετσι??
θες να το κάνουμε μαζί τώρα;Quote:
Originally posted by kika
Aντε καλα!
συγχωρουμε τοτε!
ευχαριστω για τη βοηθεια σε οτι αφορα το τικερ αλλα το ζωων δε το καταφερα!θα ξαναπροσπαθησω...
δε ξερω τι εκανα λαθος!
ναι καλά..πρέπει να το κοιτάξω...μήπως είμαι αυταρχικός τύπος....μα...μου...βγάλε τα μαστίγια απ'τον σάκο σου και μη μας πουλάς παραμύθι :PQuote:
Originally posted by Danai20
Το μέλι είναι υδατάνθρακας ναι.
Αφεντικό με λένε και οι μαθητές μου και οι αθλητές που προπονώ. Πρέπει να το κοιτάξω μάλλον είμαι πολύ αυταρχικός τύπος....χαχαχα
sanelaki
ειλικρινα δεν ξερω για ποσα κιλά και κατω ειναι. Εμένα παντως μου το εδωσε για να ξεκολλήσω στα τελευταία. Τώρα αν είναι και για περισσότερα, δεν μπορώ να σου πω κάτι ανακριβές.
bomo
χιχιχι...ετσι ετσι
μηπως θα μπορουσα να ρωτησω εγω τη φιλη σου? η ειναι γαιδουρια αν δεν ειμαιο πελατισσα?αχ δεν ξερω..το μονο που ξερω ειναι οτι εχω κολησει τοοοσο καιρο και ειμαι στη μεση ακομα..14 κιλα 8ελω..
ρε παιδιά γιατί δεν μου απανταεί κανείς?ρωτώ για 2η φορά αν η διατολογος βρισκεται αθήνα ή θεσσαλονίκη please απαντήστε μου
Α σόρι βρε hopa με τόσα μην έχω λαλήσει από χτες:)
Εϊναι στην Αθήνα
ευχαριστω κούκλα συγχωρεμένεη βλέπω βαράς υπερωρίες :) καλό κουράγιο και συγχαρητήρια για την τεράστια απώλεια..σε θαυμάζω πραγματικά..
κοριτσια σημερα ανακαλυψα οτι το κοτοπουλο "μου μυριζει" ασχημα πλεων και μου προκαλει εμετο κανενα κολπο να το ξεπερασω????προετοιμαζομαι για τη συγκεκριμενη διατροφη και το κοτοπουλο σαλατα θα ηταν μια καλη λυση για την δουλεια στις μερες τις πρωτεινες αφου το ψαρι και ο τονος στο ταπερ βρωμανεQuote:
Originally posted by hopa
ευχαριστω κούκλα συγχωρεμένεη βλέπω βαράς υπερωρίες :) καλό κουράγιο και συγχαρητήρια για την τεράστια απώλεια..σε θαυμάζω πραγματικά..
πεταλουδίτσα,
να μη το βάζεις σε τάπερ το κοτόπουλο, να το ψήνεις σε αντικολλητικό σκεύος και να το τυλίγεις
σε αλουμινόχαρτο, έτσι δε θα σου μυρίζει όπως μέσα στο πλαστικό. Το προσθέτεις μετά στη σαλάτα σου.
τελικά έφαγαQuote:
Originally posted by BettyG
τα χθεσινά μου (υδατ.)
Σήμερα ξεκίνησα καινούργια διατροφή. Έφαγα
1 φέτα ψωμί με ταχίνι και μέλι
1 πορτοκάλι , 1μήλο
πατάτες φούρνου,ντοματοσαλάτα και 3 ελιές
1 πορτοκάλι
1 μερίδα χόρτα, 1κ. λάδι και 1 φέτα πολύσπορο
σήμερα (πρωτ.)
γιαούρτι με 1 κ. μέλι
1 βραστό αυγό
φιλέτο/μαρουλοσαλάτα με τριμένη παρμεζάνα
απόγευμα ? (μάλλον γιαούρτι πάλι)
βράδυ ? (μάλλον κοτοσουβλάκι)
απόγευμα 1 φέτα μίλνερ τυλιγμένη με μια φέτα γαλοπούλα
και βράδυ μόλις τώρα
2 καλαμάκια κοτόπουλο σουβλάκι και αγγουροντομάτα με λίγο λάδι
Καλά τα πήγα και δεν αισθάνομαι να μου λέιπει κάτι.
Επίσης ήπια πάρα πολύ νερό, μάλλον η πρωτείνη το τραβάει.