αμπσολουτακι αφου ξαναρχισες το τσιγαρο τουλαχιστο κοψε τοο αγχος βρε,
δε λεει κ τα δυο! :D
Printable View
αμπσολουτακι αφου ξαναρχισες το τσιγαρο τουλαχιστο κοψε τοο αγχος βρε,
δε λεει κ τα δυο! :D
βρε absolut αφου καπνιζεις, πινε εκει καναν καφε να σου κοβεται η ορεξη.. Πιανει ;)
οτι πιανει πιανει κοριτσια αλλα ποσους καφεδες πια να πιω???τωρα εβαλα και δαμασκηνα σε νερο και το ηπια + τα εφαγα κιολας μετα!αν αυριο δε λειτουργησει το συστημα θα παρω τπτ απο το φαρμακειο μπας και ξεβουλωσω,χαχαααχαα..τι δραμα και αυτο!
καλα οσο εσκασα εσκασα για σημερα(και απο φαι και απο αγχος) μεχρι στιγμης που θα ξαναζυγιστω βεβαια γιατι μετα το 52,9 δεν ξαναανεβηκα!
τεσπα με ψυχραιμια μη με παρει και απο κατω για μια μαλακια που εκανα(το οτι την εκανα βραδυ με πειραζει βασικα)
re sy ξυπνα το πρωι στο σπιτι πιο νωρις,
πιες καφε με ηρεμια, κανε 4-5 τσιγαρα κ θα πας ΣΦΑΙΡΑΤΗ
χαχααχαα,ΣΦΑΙΡΑΤΗ λεει,καλο!!μακαρι βρε bad!αλλα ηδη ξυπναω 7 και ειναι δυσκολο το νωριτερα!οτι γινει(αν ειναι να ρθει θε να ρθει...ελεος πια)
αχ!αχ,αχ!53,500 χωρις ρουχα μετα το γουρουνιασμα!!!!πεταξα τις μπαταριες στα σκουπιδια και εριξα και υγρο πιατων να μην τις ξαναμαζεψω σε λιγο!(το ειδα στο sex and the city προσφατα,το εκανε η μιραντα για να μην φαει το κεικ που μολις ειχε πεταξει στα σκουπιδια!!)ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΕΜΕΝΑ Η ΖΥΓΑΡΙΑ!
αλλαζω το τικερακι και θα ξαναζυγιστω οταν αγορασω νεες μπαταριες,ελπιζω σε καμια 10 μερες!απο αυριο παλι στον αγωνα!!!ΤΕΛΟΣ!
Παντως υπολογισε και το γεγονος οτι δεν εχεις παει τουαλετα.. Αμα μαζευονται αυτα τοσες μερες δεν θα ναι και λιγα..
Παντως καπου ειχα ακουσει εν τω μεταξυ οτι πρεπει να ζυγιζομαστε 8 η ωρα το πρωι και αφου εχουμε παει τουαλετα (για τσισακια lol).
Και τωρα ενα κιλο πανω-ενα κιλο κατω μπορει να ειναι οτιδηποτε.. Μπορει να εχει κρατησει πχ πολλα υγρα ο οργανισμος σου.. Δεν πιστευω οτι επειδη εφαγες μια μερα περισσοτερο οτι ανεβηκες αμεσως και στα κιλα λογω αυτου ;)
Κι εγω ξεφυγα χτες... εννοειται οτι δε ζυγιζομαι σημερα γιατι θα πεσει μεγαλη απογοητευση.... απο σημερα ξανα στον αγωνα!
απλα σκεψου οτι τις φορες που δυσκολευεσαι να πας τουαλετα ισως να μη δινεις αρκετο χρονο στον εαυτο σου να ηρεμησει κ να παει...Quote:
Originally posted by absolute
χαχααχαα,ΣΦΑΙΡΑΤΗ λεει,καλο!!μακαρι βρε bad!αλλα ηδη ξυπναω 7 και ειναι δυσκολο το νωριτερα!οτι γινει(αν ειναι να ρθει θε να ρθει...ελεος πια)
ειναι μια φυσικη λειτουργια του οργανισμου αλλα θελει σιγονταρισμα
λογικο αμα τρεχεις πανικοβλητη ολη μερα κ δεν ηρεμησεις 10' να μη ν μπορεις να πας...
εγω μολις μπω σπιτι (το καλοκαιρι που τρεχω πανικοβλητη 20 ωρες το 24ωρο)
μου ερχεται τουαλετα.
τωρα δε ξερω στο νεο σπιτι αλλα προς το παρον μια χαρα παω ασχετως γαμου :D
κουκλες επιτελους σημερα επιτευχθει!λιγα πραγματα αλλα παλι καλα!
σημερα βεβαια καμια σχεση με διαιτα(εχουμε τσακωθει τελευταια) και αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι γουρουνιαζω και δε νιωθω καν τυψεις!!!ποια εγω??????θα παω να παρω μπαταριες γιατι χωρις τη ζυγαρια νιωθω οτι ξεφευγω εντελως...
το ηξερα οτι αν τις πετουσα θα το μετανιωνα αλλα τεσπα!
Βασικα βλεπω οτι επαναπαυομαι και αυτο ειναι οτι χιεροτερο!το σκ σκεφτηκα οτι θα τη χαλασω ετσι και αλλιως μιας και θα παμε στο εξοχικο του φιλου μου και εκει ολο τρωμε!!!ας ειναι,τα παμε λιγακι καλυτερα τελευταια θελω να πιστευω και τουλ μου εχει φτιαξει καπως η ψυχολογια!(γι αυτο κατεβαζω τρια τρια τα σοκοφρετινια...δεν εχω λογια πια)
Xri μακαρι να ηταν μια μερα η κατρακυλα αλλα εγω δεν εχω στοπ ρε παιδακι μου με το που ξεκινησω τις μαλακιες!
Βαd να το να το το 7!!!σε κοιταει και το κοιτας απο πολυ κοντα!!μια χαρα!!!
Fairy 1,5 κιλακι εμεινε!!εισαι και εσυ πολυ κοντα!αλλα τι μας πιανει ρε πο$στη λιγο πριν το τελος??
το μονο καλο σημερα ειναι οτι περπατησα αρκετα,δεν κανει και κατι μια στις τοσες αλλα στα πλαισια του "οτι `ναι" κατι ισως ειναι και αυτο!
ampsoloyt παροτι απεχουμε τοσο σε κιλα μοιαζουμεε τοσο σε οσα ειπες!
το ξερω καλη μου!!και εγω αλλωστε εαν δεν ημουν εδω και 10 χρονια σε φαση: 5 μερες διαιτα,7 μερες μαλακιες κ.ο.κ παιζει και να τα ειχα χτυπησει τα 80 κιλακια!με σωζει η παρακρουση που παθαινω μολις με δω στον καθρεφτη και εχω παρει,στο 99% των περιπτωσεων αυτο μου αρκει για να σοκαριστω και να ξεκινησω ξανα(μεχρι να ξεχαστω λιγες μερες και να το ξαναχαλασω μετα)...
Κι εγω το ιδιο βρε κοριτσια, μια ζωη σε μια κατασταση που ειτε θα κανω διαιτα ειτε θα τρωω ο,τι να ναι γιατι την επομενη θα αρχισω διαιτα... και μετα αμα τελικα τα καταφερω και τα χασω, σιγα σιγα να ξανακυλω, να τα ξαναβαζω και παλι απ την αρχη... Αυτη τη φορα που εφτασα στο στοχο μου θελω να ειμαι πιο προσεκτικη, το ελπιζω τουλαχιστο..... το ιδιο ευχομαι σε ολες, να τα χασουμε και να διατηρηθουμε στο νεο βαρος, ενα κιλο πανω ενα κατω δεν εχει σημασια, φτανει να ξεμπερδευουμε απ αυτο το φαυλο κυκλο....
για μενα ο φαυλος κυκλος καλα κρατει ακομη δυστηχως...καμια ψυχολογια για διαιτα,τρωω..τρωω...τρωω...
ειμαι και αδιαθετη και ποναω παντου και γενικα δεν εχω ορεξη να κανω κατι!και ποτε θα το κανω??παλι το καλοκαιρι θα σκεφτομαι οτι αν ειχα ξεκινησει "τοτε" τωρα θα ημουνα μια χαρα...και τρωω παλι...
Αγορασα μπαταριες...54,200 σημερα το πρωι!παλι απο την αρχη αλλα αρχη δε βλεπω να γινεται!αν 1 μηνα τωρα ημουν πιστη στον εαυτο μου θα ημουν τωρα 51 κιλα στανταρ...γμτ!!
ελπιζω μονο να σπασει αυτο ο απαισιος φαυλος κυκλος και αν δεν τον σπασω εγω κανεις αλλος δεν θα τον σπασει για μενα...
αυριο(οπως και καθε μερα πλεον) ΕΛΠΙΖΩ να ξεκινησω ξανα!
το τικερακι δεν το αλλαζω σημερα!αυριο το πρωι που θα ζυγιστω........(και ελπιζω να μην παθω κανα σοκ)