συμφωνω και γι αυτο πηγαινω κι εγω. αλλά στο τελος το ξεχναω... δεν μπορω να το καταλαβω οτι ολα δεν γινονται γ@$%#!!!
γιάυτο να μου το θυμιζετε εσεις, οκ?
Printable View
συμφωνω και γι αυτο πηγαινω κι εγω. αλλά στο τελος το ξεχναω... δεν μπορω να το καταλαβω οτι ολα δεν γινονται γ@$%#!!!
γιάυτο να μου το θυμιζετε εσεις, οκ?
Quote:
Originally posted by smart
κοριτσια για να μη νερουλιαζει το τζατζικι:
οταν τριβετε αγγουρι του β;ζετε αλατι κ το αφηνετε στ σουρωτηρι κ μετα του ... ζουμπατε κιολας :p
ετσι φευγουν ο,το υγρα εχει κ το τζατζικι κραταει οπως ειναι forever (εκτος ποτη μουχλα που θα πιασει αν το αφησετε fοrever) :p
barb πολυ ενδιαφερον αυτο που κανετε.
μπραβο :)
μυστικο δευτερο που μου εμαθε ο καλος μου...αφου εχεις φτιαξει το τζατζικι και το βαλεις στο ταπερ,βαζεις επανω του μια φετα ψωμι και το βαζεις στο ψυγειο.οπου θα το συντηρησεις....μεχρι να το καταναλωσεις...το ψωμι θα απορροφησει κι αλλο νερο και πιστεψτε με βγαινει αρκετο...
καλημερα σε ολες!
tidekpe ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα ειλικρινα ΕΓΩ εισπραττω απο αυτα τα παιδια....ειναι μεγαλη συζητηση....
κατα ταλλα σημερα ειμαι αρρωστουλα γιατι αδιαθετησα χτες ,ειμαι κουρασμενη και πονεμενη και δεν πηγα για δουλεια...
μεγαλη ανακαλυωη οι αναρρωτικες αδειες!!!!!!
απο διαιτα ελπιζω οτι θα ξεκινησω αυριο που θα εχω ηρεμησει και με τα γυναικολογικα μου γιατι δεν παει αλλο...θα φροντισω να εχω ετοιμο μαγειρεμενο το φαγητο για να μην ''λοξοδρομησω'' αυριο.....
εχω διαθεση να σας πειραξω αλλα δεν εχω ξυπνησει ακομα καλα....
το ναταλουμπι που ειναι?
μπαρμπουνι και γω συμφωνω μην σε πιανει πανικος για την μισοδιαβασμενη κορη....δεν εγινε και τιποτα..ζησε την ζωη και μην τρεχεις συνεχεια να την προλαβεις!φιλακια
ευχαριστω συμφορουμιτισες για τις τζατζικιοσυμβουλες! :spin:
ειχα πολτοποιησει το αγγουρι, χωρις να το στραγγιξω και βγηκε μια σουπα. νεξτ ταημ............!
μπαρμπιτα, οντως πρεπει να χαλαρωσεις λιγο και να βαλεις προτεραιοτητες.
παντως ολο το κλιμα με τις συναντησεις γονεων ακουγεται σουπερ!
που ξερεις? μπορει να κανεις και καμμια φιλια!
λοιπον χθες εβαλα προτεραιοτητες.
αφησα τη κορη με τη δασκαλα σπιτι για τα αγγλικα και πηγα τον μικρο στο ποδοσφαιρο. ηπια εκει ενα καφε με τη κουμπαρα μου (το βαπτιστιρι μας ειναι συνομηλικο με το γιο μου) και χαλαρωσα. μετα περασα απο τον ΑΒ να παρω το ντιρολο που μου ειπε η φορτυ και πηγα σπιτι. η κορη δεν ηθελε να παει χορωδια και εγω νυσταζα υπερβολικα. διαβασματα δνε ειχαμε οποτε τα εβαλα εφαγαν για βραδυνο κατα τις 7 και εριξα εναν υπνο μεχρι 8:45!!!!
μετα, εκανα μια φασολαδα και αυτο ηταν!! καλη ημερα χθες, δεν παραπονιεμαι!! γενικα ειμαστε σε καλη βδομαδα χωρις πολλα διαβασματα λογω αργιων και τη βολευομαι!
για σημερα δεν εχουμε τιποτε ξωσχολικο. ειπα να κανονισω κανενα καφε αλλά μετα λεω δεν παω σπιτι να διαβασω τα παιδια και να βαλω κανα πλυντηριο, κανα σιδερο, κανα μαγειρεμα κλπ? αυριο εχουμε και παρελαση ε? αλλά κατι για επικινδυνα καιρικα φαινομενα ακουσα και νομιζω δεν θα γινει τελικα η παρελαση. ποιος ξερει?
αντε φιλακια. σημερα λεω να κανω κανα ψαρι. δνε εκανα αυτη την εβδομαδα.
ξενια, εδω δεν προκειται να βρεις τη ναταλια! τα μπερδεψες λιγο!! ερωτευμενη μου περαστικουλια!!Quote:
Originally posted by XENIA!
καλημερα σε ολες!
tidekpe ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα ειλικρινα ΕΓΩ εισπραττω απο αυτα τα παιδια....ειναι μεγαλη συζητηση....
κατα ταλλα σημερα ειμαι αρρωστουλα γιατι αδιαθετησα χτες ,ειμαι κουρασμενη και πονεμενη και δεν πηγα για δουλεια...
μεγαλη ανακαλυωη οι αναρρωτικες αδειες!!!!!!
απο διαιτα ελπιζω οτι θα ξεκινησω αυριο που θα εχω ηρεμησει και με τα γυναικολογικα μου γιατι δεν παει αλλο...θα φροντισω να εχω ετοιμο μαγειρεμενο το φαγητο για να μην ''λοξοδρομησω'' αυριο.....
εχω διαθεση να σας πειραξω αλλα δεν εχω ξυπνησει ακομα καλα....
το ναταλουμπι που ειναι?
μπαρμπουνι και γω συμφωνω μην σε πιανει πανικος για την μισοδιαβασμενη κορη....δεν εγινε και τιποτα..ζησε την ζωη και μην τρεχεις συνεχεια να την προλαβεις!φιλακια
καλημερα που για εμενα δεν φαινεται να ειναι.
απο κιλα ειμαι σκατα και το καλο περσινο μου παντελονι χθες με το ζορι κουμπωνε και τεντωνε παντου και δεν μπορω να κανω τιποτε. τα βραδυα απο το αγχος μου τρωω οτι δεν τρωω ολη την υπολοιπη ημερα και εχω να δηλωσω οτι ειμαι μια χαμενη που εκανε προσπαθειες εχασε κιλα και τωρα τα ξαναβαζει με σταθερο ρυθμο.
Σαν αναποφασιστη που ειμαι δεν μπορω να ορισω προτεραιοτητες στη ζωη μου, δεν μπορω να μοιρασω αρμοδιοτητες θελω να τα κανω ολα και τελικα δεν καταφερνω τιποτε.
ειπα να παρατησω να γραφω τι "καλο" κανω για την οικογενεια μου με ΔΠΤ αλλά μου εδωσα λιγο προθεσμια. απο δευτερα ξαναξεκινα η κορη κολυμβητηριο τουλαχιστον. κατι ειναι και αυτο.
απο οργανωση χρονου ξερει καμια? ολο διαβαζω και προσπαθω να εφαρμοσω τεχνικες και ολο τα παρατω γιατι δεν εχω χρονο. οξυμωρο σχημα....
ολες οι εργαζομενες και μητερες ειστε ετσι?
στις βραδινες λιγουριτσες και γω υποκυπτω συχνα πυκνα, χωρις αυτο να φρεναρει την απωλεια.
το θεμα ειναι να εχεις φαει ΚΑΛΑ σε ολη τη διαρκεια της μερας και τη νυχτα αν εχεις καμμια χαζολιγουρα, φαε κατι "μαζεμενο"
πχ εγω τρωω 1 φετα τοστ ολικης με λιγο φετα λαητ ή μιλνερ
ή κανενα βραστο αβγο
εχει τυχει να φαω και πιο βλακειες, αλλα σε μετρημενη ποσοτητα.
στη δουλεια μπορεις να παιρνεις 2 γευματα?
μπορω κλικ μου αλλα το θεμα μου ειναι συναισθηματικη πεινα. μολις παω σπιτι αρχιζω να αγχωνομαι να τα προλαβω ολα και το ριχνω στο φαι. τα παιδια δεν με βοηθουν καθολου-δεν θελουν να διαβασουν-και χανω ωρες κυνηγοντας τα και προσπαθωντας να διαβασουν. και απο δουλειες και τετοια να με βοηθησουν, ουτε συζητηση. ετσι πλακωνομαι στο φαγητο, δεν κανω καθολου γυμναστικη και να τα κιλακια!
το θεωρεις λογικο να τα στελνω αδιαβαστα στο σχολειο? δεν θα ειμαι επισης μια μαμα που δνε τα βοηθησα και δεν στριμωξα να διαβασουν οταν επρεπε?
Εισαι απιστευτη μητερα. Μου θυμιζεις την δικια μου μαμα που με κυνηγουσε σχεδον στο δημοτικο για να διαβασω. Ασχολεισαι και συ οπως και η μαμα μου με τοσα πραγματα, εχεις τοσες υποχρεωσεις, αλλα δεν εγκαταλειπεις τα παιδια σου και επιμενεις ωστε να διαβαζουν και να μορφωθουν. Μπραβο. Αυτη η σταση σου θα τα βοηθησει στην ζωη τους. Και εμενα η μαμα μου οταν ημουν στο δημοτικο με κυνηγουσε σχεδον για να διαβασω. :P Εγω δεν ηθελα φυσικα αλλα τελικα το διαβασμα μου εγινε συνηθεια. Ασε που με την επιμονη της μαμας μου απεκτησα γερες βασεις και δεν αφησα ποτε κενα. Εκτιμω απεριοριστα τις μαμαδες που αφοσιωνονται στα παιδια τους και την οικογενεια τους στεροντας συχνα χρονο απο τον εαυτο τους. Και παλι μπραβο.Quote:
Originally posted by BARB3
μπορω κλικ μου αλλα το θεμα μου ειναι συναισθηματικη πεινα. μολις παω σπιτι αρχιζω να αγχωνομαι να τα προλαβω ολα και το ριχνω στο φαι. τα παιδια δεν με βοηθουν καθολου-δεν θελουν να διαβασουν-και χανω ωρες κυνηγοντας τα και προσπαθωντας να διαβασουν. και απο δουλειες και τετοια να με βοηθησουν, ουτε συζητηση. ετσι πλακωνομαι στο φαγητο, δεν κανω καθολου γυμναστικη και να τα κιλακια!
το θεωρεις λογικο να τα στελνω αδιαβαστα στο σχολειο? δεν θα ειμαι επισης μια μαμα που δνε τα βοηθησα και δεν στριμωξα να διαβασουν οταν επρεπε?
victoria19, σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. αρα μαλλον αξιζει τον κοπο να ζοριζομαι ε?
ειχε αρχισει να με παιρνει απο κατω και με σηκωσες καπως....
θα παω και μολις σχολασω για ενα shopping therapy και μετα τα μουτρα μεσα να τα προλαβω ολα.
με βαση τα βιβλια διαχειρησης χρονου, εκανα το σημερινο μου πλανο, εβαλα προτεραιοτητες δεν εχουμε και ιδιαιτερο διαβασμα για αυριο (μονο αγγλικα) οποτε εχω αγωνια να δω αν θα ειμαι εντος πλανου.
απο φαγητο σημερα θα κανω ψαρι ψητο και πατατες λιλυς για τη κορη, κοτοπουλο (υπαρχει απο χθες) και πατατες λιλυς για τον μικρο και το βραδυ ψαρι φιλετο τηγανητο και πατατες για τον μπαμπα μας. αυριο κατι ευκολο οπως καθε σαββατο και κυριακη τους λαχανοντολμαδες που επιδιωκω εδω και μερες να κανω!
ελα city gate να χαλαρωσουμε
για το επομενο σαββατο, ερχομαι! αυτο το σαββατο εχω να παω σε ενα μνημοσυνο κοντινου προσωπου και δεν θελω να ληψω. το απογευμα μαλιστα θα εχει καλο καιρο και εχω σκοπο να πλυνω τα καλοκαιρινα χαλια.
εν τω μεταξυ μπορει και να εχω συνελθει μεχρι το επομενο σαββατο.
ζοριστηκα γιατι θελω να αδυνατισω και δεν εχω χρονο ουτε να με μαγειρεψω ουτε να κανω γυμναστικη και καταλαβαινω οτι καταφευγω στο φαγητο για να ηρεμησω.
και επισης πιεζομαι ψυχολογικα στη δουλεια.....ολα μαζι, πολλα μαζι, πες το οπως θελεις...
βρεεεεεεεεεε
πας καλα????????
τι σε επιασε τωρα?
εχεις καμμια προθεσμια για τα καλλιστεια ?
τι αγχος ειναι αυτο?
και για το παντελονι αν γιαυτο βιαζεσαι με -5 κιλα εισαι ΟΚ. 2 μηνες υποθεση, χαλαρα
για ηρεμησε! τι τρελά ειναι αυτα σημερα?!
αντε μη βγαλω τη φωτο σου στη φορα και σε κραξουν που σαι μια χαρα και μιζεριαζεις!!!!!!!
Είμεθα οι ηρωίδες που θα πάρουν το παράσημο της μούτζας.Και φταίμε εμείς,γιατί αντί να μοιράσουμε ευθύνες,τις αναλαμβάνουμε όλες,αυτοθυσιαζόμενες,κάθι δρες,με την ψυχή στο στόμα,οι μαρίες παναγιωταρά.Φτου μας μη μας ματιάξω.:smug b: