μα όλα στραβά του πάνε πια?:( ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία αναποδιά που θα τύχει!
Printable View
μα όλα στραβά του πάνε πια?:( ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία αναποδιά που θα τύχει!
Η παρακέντηση του Πάρη είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη.
Αν όλα πάνε καλά,θα βγει σε δυό με τρεις μέρες από τότε...
Το παρήγορο είναι πως είναι διαρκώς μαστουρωμένος
και δεν πονά.Κάτι είναι κι αυτό,αν ήταν να υποφέρει σπίτι του...
Η σκέψη μας είναι διαρκώς δίπλα σου,Πάρη!Όνειρα γαλήνια!
παρη περαστικα μεσα απο την καρδια μου!!!!!!!!!
με το καλο να γυρισεις στο σπιτακι σου πιο δυνατος απο ποτε!!!!!
Ε δεν το πιστευω αυτο που διαβαζω,εκει που χαρηκα,εκει τρομαξα,παλι μεσα?
Αχ βρε Παρη μας τι να πω περαστικα να ειναι και πραγματικα μεσα απο την καρδια μου ουτε απ εξω να μην ξαναπερασεις απο το νοσοκομειο.Η Παναγια κοντα σου!
Πάρη σιδερενιος !!!! Μπράβο που τελειωσαν ολα καλα και ξεκινησες για την αντιστροφη μετρηση......... Περαστικά και παο τον αντρα μου και πάλι παντα γερος και δυνατος !:saint2:
Αντε βρε παλικαρι, είμαστε στην αναμόνή για την εξοδό σου! Τις ευχές μου να περάσουν όλα γρήγορα και να γυρίσεις γρ΄γορα σπιτάκι σου!!
εχουμε νεα?
Σήμερα έγινε η παρακέντηση και περιμένουμε τ'αποτελέσματα της βιοψίας του υγρού για να δούνε οι γιατροί πώς θα προχωρήσουν.
Το υγρό αυτό αφορά επιπλοκή της sleeve.Ήταν κάτω από το στομάχι και πίεζε ό,τι έπινε ο Πάρης,το οποίο και έκανε εμετό.
Κατά τα άλλα συνεχίζει κανονικά την αγωγή του.Υπομονή έχει λίγη ακόμη.Ελπίζει αύριο να του πουν πώς θα πορευθούν στο εξής.
Ας βάλει ο θεός το χέρι του και όλα να παν καλύτερα από δω και πέρα. Αρκετά ταλαιπορήθηκε, καιρός να ζήσει και λίγο.
Περαστικά Πάρη μου, η σκέψη μου είναι πάντα μαζί σου. Ελπίζω να τα πούμε σύντονα
Μόλις μίλησα με τον Παρούκο μας!
Αν και κουρασμένος,καλά κρατεί ψυχολογικά.Δεν ξέρω πού την κρύβει τόση υπομονή,πραγματικά!
Τριανταμία μέρες μέσα μετράει και καλώς εχόντων των πραγμάτων κατά Τετάρτη-Πέμπτη βγαίνει.
Τα νέα είναι πως στην παρακέντηση αφαιρέθηκε και η κύστη που συγκέντρωνε το υγρό,τα αποτελέσματα
των οποίων αναμένονται αύριο με το καλό.Στη συνέχεια θέλουν κανά δυό μέρες να αρχίσει η σίτιση
υπό την παρακολούθηση τους,να βεβαιωθούν πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κι επιτέλους να ελευθερωθεί!
Από κιλά για πλάκα του λέω πως θα έχει χάσει καμιά τριανταριά και μου απαντά εικοσιοχτώ παρακαλώ!
Όχι πως αυτό είναι το σημαντικό.Πάνω απ'όλα να είναι καλά στην υγεία του!Αλλά είναι ένα μικρό μπόνους.
Αντε με το καλό να βγει, και να μην χρειαστεί ούτε καν να ξαναπεράσει έξω από το νοσοκομειο.....
Πάρη μου σε περιμένουμε!!!
Αντε επιτελους π Θεος μαζι σου Παρη μας και καλα νεα αυριο,ευχαριστουμε και για την ενημερωση Ναταλακι μας!!!
Σήμερα ο Πάρης μας ήπιε φορτιμέλ.Σταμάτησαν τα παυσίπονα
κι αν μέχρι αύριο δε ζητήσει θα περάσουμε σε κάποιου είδους τροφή.
Έχει αρκετές ενοχλήσεις,αλλά όχι πόνο κι ελπίζει έτσι να παραμείνουν
ώστε να βγει κι η παρεντερική,να βγει κι ο ορός.Αυτά τα νέα προς το παρόν.
Του είπα πως ο λαός του ενδιαφέρεται και άρχισε να γελά και ν'αμφισβητεί!
Είμαστε ή δεν είμαστε ο λαός του;Είμαστεεεεεεεεεεεεεεε� �εεεεε
Φυσικά και είμαστε!!! Πάρη γερά!!!
αντε με το καλο :)