Τις αναμνησεις δεν μπορει να στις παρει κανεις.
Ασε το χρονο να κανει τη δουλεια του.
Μην αφησεις την καταθλιψη να σε παει στον πατο. Αν νιωσεις οτι χανεις τον ελεγχο, παρε β ο η θ ε ι α !
Printable View
Τις αναμνησεις δεν μπορει να στις παρει κανεις.
Ασε το χρονο να κανει τη δουλεια του.
Μην αφησεις την καταθλιψη να σε παει στον πατο. Αν νιωσεις οτι χανεις τον ελεγχο, παρε β ο η θ ε ι α !
Τη θλίψη για την απώλεια αγαπημένου προσώπου δε γίνεται να την ξεπεράσουμε. Απλά, με την πάροδο του χρόνου, μαθαίνουμε να ζούμε μαζί της και φυσικά γίνεται ελαφρύτερη. Αν θέλεις, πάρε το βιβλίο "μετά τη ζωή, τι?" Μπορεί και να σε βοηθήσει κάπως..
Κοριτσια ευχαριστω για το ενδιαφερον και τα καλα λογια.Ολα ειναι μαυρα.Και το αστειο ειναι οτι καποιοι παντα βρισκουν να πουν κακιες ακομα και τωρα...Οικονομικα δεν καταδεχομαι να στηριχτω σε κανεναν.Μονες μας θα τα βγαλουμε περα.Πιο πολυ με πειραζει η συμπεριφορα των ανθρωπων παρα οτι θα σφιξουν τα λουρια.Μονο το αγορι μου εχω να με στηριζει ψυχολογικα.Μου φερθηκε καλυτερα κι απο συγγενεις(τι λεω τωρα οι συγγενεις ειναι οι χειροτεροι τελικα).Αν δεν τον ειχα κι αυτον δεν ξερω τι θα εκανα τωρα.Σκεφτομουν να παω και σε ψυχολογο γιατι ειμαι πολυ χαλια αλλα τωρα μαλλον ακυρο λογω της καταστασης.Αφηστε τα μη το αναλυουμε αλλο.Ισως κακως και που τα γραφω εδω αλλα πραγματικα προτιμω να τα λεω σε φορουμ με αγνωστους παρα να λεω σε ατομα του περιβαλλοντος μου και απο πισω να θαβουν.
για αυτο ειμαστε εμεις εδω..για να βοηθάμε η μια την άλλη!οσο για συγγενεις δυστυχώς έτσι είναι,μην νομιζεις οτι συμβαίνει μονο σ εσένα.κοιτα μηπως εχει τπτ δωρεάν ψυχολογους η περιοχή σου.στο ΚΕΠ νομίζω μπορείς να ρωτήσεις.Quote:
Originally posted by Constance
Κοριτσια ευχαριστω για το ενδιαφερον και τα καλα λογια.Ολα ειναι μαυρα.Και το αστειο ειναι οτι καποιοι παντα βρισκουν να πουν κακιες ακομα και τωρα...Οικονομικα δεν καταδεχομαι να στηριχτω σε κανεναν.Μονες μας θα τα βγαλουμε περα.Πιο πολυ με πειραζει η συμπεριφορα των ανθρωπων παρα οτι θα σφιξουν τα λουρια.Μονο το αγορι μου εχω να με στηριζει ψυχολογικα.Μου φερθηκε καλυτερα κι απο συγγενεις(τι λεω τωρα οι συγγενεις ειναι οι χειροτεροι τελικα).Αν δεν τον ειχα κι αυτον δεν ξερω τι θα εκανα τωρα.Σκεφτομουν να παω και σε ψυχολογο γιατι ειμαι πολυ χαλια αλλα τωρα μαλλον ακυρο λογω της καταστασης.Αφηστε τα μη το αναλυουμε αλλο.Ισως κακως και που τα γραφω εδω αλλα πραγματικα προτιμω να τα λεω σε φορουμ με αγνωστους παρα να λεω σε ατομα του περιβαλλοντος μου και απο πισω να θαβουν.
α όχι εγώ πιστεύω οτι αυτός που είναι απέξω σακούει καλύτερα.να μας τα λες εδώ να ανακουφίζεσαι. επίσης όπως είπε η ava ένα βιβλίο αυτοβοήθειας ίσως σε βοηθήσει ,γενικά ένα καλό βιβλίο μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχνιέσαι.
Και λες και τον πονο σου και θα πουνε ενα απο τα δυο.'Η οτι το παιζεις Ξανθοπουλος για να κερδισεις συμπαθειες ή οτι το κανεις για να ζητησεις λεφτα.Ασε τι να λεμε τωρα.Ηταν ολα πολυ ομορφα στη ζωη μου πριν 2 χρονια και σε μερικους δεν αρεσε αυτο.Τωρα μπορουν να χαιρονται...Ειμαι πολυ πικραμενη.Συγνωμη που σας φορτωνω....δεν αντεχω ομως αλλο πραγματικα.
Αυτό δε συμβαίνει όταν λες τον πόνο σου εκεί που πρέπει. ʼσε, αν διαλέγαμε τους συγγενείς μας, δεν θα είχαμε αυτούς που έχουμε. Δε μιλώ για αδέλφια, αλλά κάτι θείες της αστραπής κλπ. Το αγόρι σου και τα μάτια σου, από ότι καταλαβαίνω είναι το βασικό σου στήριγμα.
αυτοι που θελουν να πεταξουν φαρμακι, θα το πεταξουν ο,τι και να γινει.Quote:
Originally posted by Constance
Και λες και τον πονο σου και θα πουνε ενα απο τα δυο.'Η οτι το παιζεις Ξανθοπουλος για να κερδισεις συμπαθειες ή οτι το κανεις για να ζητησεις λεφτα.Ασε τι να λεμε τωρα.Ηταν ολα πολυ ομορφα στη ζωη μου πριν 2 χρονια και σε μερικους δεν αρεσε αυτο.Τωρα μπορουν να χαιρονται...Ειμαι πολυ πικραμενη.Συγνωμη που σας φορτωνω....δεν αντεχω ομως αλλο πραγματικα.
και χαρα να εχεις και πενθος να εχεις, θα βρουν κατι να πουν. ετσι για να υποκριθουν λιγο στον εαυτο τους οτι βαζουν στην ακρη τα δικα τους χαλια. delete
Ναι.Τετοιο τιμιο και ηλικρινες ατομο δεν εχω γνωρισει στη ζωη μου...Ειναι ο μονος για τον οποιο κοβω το χερι μου οτι ειναι ενταξει απεναντι μου.Απο φιλους εχω αρκετους αλλα απο αυτα που βλεπω δε μπορω να πω οτι εμπιστευομαι απολυτα κανενα.Εξαλλου η καλυτερη φιλη που ειχα ποτε που τη θεωρουσα αδερφη μου με προδοσε με το χειροτερο τροπο και απο τοτε πλεον κραταω πισινες.Βλεπω απο ολους τους ανθρωπους γενικα μια ταση να σχολιαζουν το διπλανο τους αρνητικα για το οτιδηποτε.Του στυλ τι αναγκη εχει αυτος αλι σε μας.Πχ τωρα μερικοι γνωστοι(ουτε καν φιλοι) με ρωταγαν τι συνταξη θα παρουμε.Εγω λεω να βγαλω σε φειβολαν τη φορολογικη μου δηλωση καλυτερα να κανουν ολοι τη δουλεια τους.
click ακριβως οπως το ειπες.Ειτε στη χαρα ειτε στη λυπη θα βρουν να πουν.Εχω παψει να πιστευω προ πολλου οτι μπορω να γινω αρεστη σε ολους.Παλια το προσπαθουσα μεχρι να φαω τα μουτρα μου και να δω οτι ειναι τοσο πιθανο οσο το να ανατειλει ο ηλιος απο τη δυση.
κοιτα οταν λεω πως δεν εχω ψηλα το πηχη.. εννοω πως δεν κοιταζω κατι που μπορει να ειναι πολυ πιο πανω απο εμενα.Quote:
Originally posted by vanvan
Πολύ κακώς Ζωή μου γιατί είσαι μια κουκλίτσα!! Είναι άσχημο να ρίχνεις τα στάνταρ σου. Προτιμώ να είμαι μόνη μου , παρά σε μια σχέση ανάγκης... Εκεί η μοναξιά είναι είναι ακόμα μεγαλύτερη.Απο προσωπική μου εμπειρία εχω να πώ μόνο πως ανοιξε λιγάκι τα μάτια σου μπορεί να είναι δίπλα σου και να μην το βλέπεις και επίσης Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΠΩΣΗ που λένε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!!Quote:
Originally posted by zwhtsa
Πιστεψε με δεν εχω καθολου ψηλα τον πηχη.Quote:
Originally posted by bouliana
ζωίτσα.θα βρεις μόλις ρίξεις τα στάνταρ σου η μόλις κάνεις πεφτουλιά.άμα δεν θες να κάνεις πεφτουλιά,περίμενε μέχρι να στη πέσει κάποιος που να ανταποκρίνεται στα στανταρ σου η μέχρι να πέσουν κ άλλο τα στάνταρ σου.
εννοειτε πως δεν κανω σχεση με οποιον τυχει.. γι αυτο αλλωστε ειμαι και τοσα χρονια μονη.. αν ηθελα να κανω σχεση απλα για να κανω θα ειχα ηδη.. θελω ομως να εχω διπλα μου καποιον που θα με καλυπτει, θα με γεμιζει και θα νοιωθω ομορφα που ειμαι διπλα του
ζωήτσα το πρόβλημα είναι οτι εσύ μπορεί να μη κοιτάς άνδρες που να είναι πιο πάνω από σένα,αλλά υπάρχουν άνδρες που κοιτάν πολύ πιο πάνω από αυτό που τους αξίζει.κ αυτό δυσχερένει το πράγμα γιατί εκτός του οτι μειώνει τα ποσοστά εύρεσης ταιριού,μπορεί κ κάποιος από αυτούς να σου ρίξει κ την αυτοπεποίθηση κ να λες καλά ούτε αυτός ο μ...κας δεν με κοιτάει.? καλά θα μου πεις τώρα οτι ψάχνεις για σοβαρό άνδρα,δεν λέω,αλλά ένας τέτοιος μπορεί να σε πάει πίσω λιγάκι όπως κ νάχει.
συγγνώμη αν γίνομαι κυνική girls λέω καθαρά πως το βλέπω το πράμα εγώ,δεν σημαίνει οτι είναι κ σωστό. επίσης δεν λέω οτι οι άνδρες όλοι έχουν υψηλά στανταρτ κ δεν κοιτάν τα χάλια τους,απλά μερικοί τοχουν αυτό, πως να το κάνουμε!
σίγουρα υπάρχει κ η θεωρία που καταρρίπτει όλα τα στάνταρ.αλλα΄πιστεύω οτι αυτό δεν υπάρχει όταν έχουμε να κάνουμε με την πρώτη προσέγγιση. τώρα αν θες τη γνώμη μου για κάποιον που ήδη γνωρίζεις και πως να το αποπλανήσεις αλλάζει το πράμα.θα σου δώσω άλλα μαθηματικά.χιχι πλάκα πλάκα κορίτσια
...σκεφτόμουν ότι όλος ο κόσμος έχει όνειρα στη ζωή του!! ...εγώ γιατί δεν έχω??? είμαι σχεδόν απαθής!! ενώ θα ήταν ωραίο να είχα κάποιο όνειρο και να προσπαθούσα με πάθος να το κάνω πραγματικότητα!!!! να ανησυχήσω μήπως?? :puzzled:
καταρχάς έχεις όνειρο να πας από 55 στα 45.πρώτον.
ναι κάτι είναι κ αυτό! εγώ μιλαώ όμως για τα άλλα τα όνειρα του τύπου ...ευτιχισμένη οικογένεια, καριέρα, παιδιά, το γύρω του κόσμου, να πάω στο φεγγάρι και τέτοια... :smilegrin:
εσείς τι όνειρα έχετε??