σουπερ!!!
εγω πηγα κ ψιλο-ξεσκιστηκα στα ψωνια!!
ωραια ρουχαλακια :)
Printable View
σουπερ!!!
εγω πηγα κ ψιλο-ξεσκιστηκα στα ψωνια!!
ωραια ρουχαλακια :)
bravo smart! με γεια !
με γεια σμαρτακι!! κ εγω θελωωω!!
Διαγραφή μυνήματος για να μην το βλέπουν και λεν ότι βγαίνω εκτός θέματος, λες και στα άλλα θέματα είναι όλοι πάντα μέσα
Quote:
Originally posted by click
το ανοιγω εδω γιατι αφορα ολες τις κατηγοριες του φορουμ ΚΑΙ την ψυχολογια και τις διατροφικες.
ειναι για να λεμε τι ΚΑΛΟ καναμε για τον εαυτο μας. αυστηρος κανονας: ΔΕΝ αναφερουμε ΠΟΤΕ εδω κατι αρνητικο που καναμε. Οταν αναφερουμε τα ΘΕΤΙΚΑ, τα εκφραζουμε με θετικο τροπο, οχι μιζερα.
πηγα στην συνεδρια με ψυχολογο.πολυ καλη
Στις 5 το πρωι???Quote:
Originally posted by lessing
ποτε δεν ειναι αργα.... ή νωρις...
εξαρταται απο που κοιτας :shocked2:
Οχι απλως λεω τι εκανα σημερα.Στις 5 το πρωι ειχα ξυπνησει κ μπηκα στο φορουμ μηπως ξανακοιμηθω.:yawn:Quote:
Originally posted by spaceride
Στις 5 το πρωι???Quote:
Λοιπον τα γραφω ανακατεμενα γιατι εχω μπερδεψει τις μερες αλλα η ουσια μετραει: Χτες Τεταρτη πηγα κ εκανα Πιλατες μονη μου γιατι η φιλη μου δεν μπορουσε κ ηταν τελεια.Εστιασαμε στην αναπνοη που νομιζω οτι ειναι η μονη που γυμναζει ολους τους μυς της κοιλιας.Και το πρωι ειχα αγορασει 3 καινουργια βιβλια.
Προχτες Τριτη το πρωι πηγα στη διαιτολογο.Ζυγιστηκα κ ειδα οτι ειχα παρει ενα κιλο αλλα δεν αναστατωθηκα γιατι ηταν αναμενομενο με γιορτες Κατερινες κ Στελλες -γλυκα-με κατι εξοδους κι εκδρομες-παιδακια-.Αντιθετα αυτο με εκανε να τηρησω τη διατροφη απο δω κι εμπρος πολυ πιο πιστα.Το απογευμα πηγα στην ψι οπου ειχαμε μια τρομερα ενδιαφερουσα συνεδρια για τι ρολο εχει στη ζωη μου το φαγητο κ τι σημαινει για μενα ελεγχος(στον οποιο ειμαι αλλεργικη τροπον τινα)Και σημερα σιγυριζω κ τακτοποιω τις ντουλαπες μου.
σε καμαρωνω πουλακι μου!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
ολα καλα κι εδω. επεσε πολλη δουλεια στο σπιτι και νιωθω πολυ ικανοποιημενη που πραγματικα πηρα φόρα και καποιες μερες δεν ημουν φυτο οσο ημουν σπιτι.
αυριο, εκει που λεγαμε.... final countdown? remember?
για να δουμε.......
εχω πλανος παντως. αν το τηρησω θα πανε ολα τελεια.
τελεια lessing...Quote:
Λοιπον τα γραφω ανακατεμενα γιατι εχω μπερδεψει τις μερες αλλα η ουσια μετραει: Χτες Τεταρτη πηγα κ εκανα Πιλατες μονη μου γιατι η φιλη μου δεν μπορουσε κ ηταν τελεια.Εστιασαμε στην αναπνοη που νομιζω οτι ειναι η μονη που γυμναζει ολους τους μυς της κοιλιας.Και το πρωι ειχα αγορασει 3 καινουργια βιβλια.
Προχτες Τριτη το πρωι πηγα στη διαιτολογο.Ζυγιστηκα κ ειδα οτι ειχα παρει ενα κιλο αλλα δεν αναστατωθηκα γιατι ηταν αναμενομενο με γιορτες Κατερινες κ Στελλες -γλυκα-με κατι εξοδους κι εκδρομες-παιδακια-.Αντιθετα αυτο με εκανε να τηρησω τη διατροφη απο δω κι εμπρος πολυ πιο πιστα.Το απογευμα πηγα στην ψι οπου ειχαμε μια τρομερα ενδιαφερουσα συνεδρια για τι ρολο εχει στη ζωη μου το φαγητο κ τι σημαινει για μενα ελεγχος(στον οποιο ειμαι αλλεργικη τροπον τινα)Και σημερα σιγυριζω κ τακτοποιω τις ντουλαπες μου.
τι βιβλια πηρες?
Σημερα αντι να κατσω σπιτι που τοσο πολυ ηθελα να τεμπελιασω,πηρα τα ποδια μου και πηγα γυμναστηριο!
lessing μπράβο!!!!!!
εγω το μόνο που εκανα ηταν να παω γυμναστήριο ολες τις μέρες αυτές αν κ βαριόμουν τρομερά.
Eπειδη η κοπελια που δουλευουμε τη θεραπεια ακολουθει συστημικη προσεγγιση πηρα ''το Μωβ υγρο ''της Κατακη.Μετα ενα αλλο που δεν θυμαμαι τον τιτλο θα στο γραψω μετα ψυχολογιας παντως κ τελος ''το ευχαριστημενο''το εχει γραψει η κορη του Καραγατση κ την ειχα δει σε μια συνεντευξη στην ΕΤ κ ηταν πολυ συγκινητικη μου αρεσαν πολυ αυτα που ελεγε/Quote:
Originally posted by alexandrita
τελεια lessing...Quote:
τι βιβλια πηρες?