ελα μεσα ειμαι!
Printable View
ελα μεσα ειμαι!
Αχ οι μέρες περνάν και όλο και πιο ανυπόμονη γίνομαι!!!!!!!!! Σήμερα πήγα και στην διατροφολόγο, με ζύγισε και πήρα 300 γρ, αλλά πιός νοιάζετε? Θα φύγουν κιαυτά. αλλωστε μπορεί να ήταν τα ρούχα, το ότι περιμένω να αδιαθετίσω, πολλά μπορεί!!!!!!!
Μου έδωσε και τις οδηγίες για μετά το χειρουργείο και μου είπε πως θα έρθει να με δει όταν θα είμαι μέσα. επίσεις μου είπε πως αν ακολουθήσω κατα γράμμα τις οδηγίες της, μέχρι τα χριστούγεννα με βλέπει μοντελάκι σε πασαρέλλα!!! χαχαχαχαχα
αχ είμαι τοοοοοοοοοοοοοοοοσο μα τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο χαρούμενη!!!!!
Μπραβο Πωλινα.Εχω διαβασει την ιστορια σου και πως εχεις ταλαιπωρηθει και πραγματικα χαιρομαι.Αντε με το καλο!!
Θενκς sourkouna !!! Αν και δεν σε γνωρίζω, σε ευχαριστώ για την ευχή σου. Οτι και να γίνει, θα το καλό θα είναι!!!!!
Αντε Πωλινακι,αερααααα!!!!
Αντε και το καλοκαίρο 2012 θα σας κατεύω Ελλάδα, να πάμε σε όποιο νησί θέλετε εσείς να αναδείξουμε τις κορμάρες μας!!!!!
Ναι,πρωτη ξαπλωστρα πιστα θα ειμαστε!Χαμος!!
Δεν με χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! Και στα κιλά που είμαι τώρα πρώτη ξαπλώστρα μπροστά μπροστά παίρνω, και δεν θα πάρω τότε? χαχαχα
Καλημέρα καλημέρα καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πέμπτη σήμερα, 24 Φεβρουαρίου!!! Σε ακριβώς μια βδομάδα, τέτια μέρα και ώρα θα περιμένω να με παν στο χειρουργείο!!!!! Αχ τί χαρά!!!!! Ανυπομονώ να ξαπλώσω στο "κρεβάτι του πόνου"!!!!
Μου έχουν μείνει μόνο 2 εργάσιμες μέρες στη δουλιά, εκτός από την συμερινή και αυτό με κάνει ακόμα πιο χαρούμενη!!! Φυσικά αυτό έχει κάνει τα αφεντικά να βρεθούν σε κατάσταση πανικού, αλλά πιος νιάζετε? χαχαχαχα
Πωλινάκι αν και δεν τα έχουμε ξαναπεί θέλω να σου ευχηθώ τα καλύτερα και να σου δώσω την δικιά μου θετική ενέργεια για το χειρουργείο σου.Θα πάνε όλα τέλεια θα δεις , πείσμα θέλει η όλη ιστορία και βγαίνεις νικητής!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:;)
Οντος δεν τα εχουμε ξαναπεί!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!!!! Αχ το ξέρω πως όλα θα πάνε πιο καλά και από το τέλεια!!! Το λέει και η υπογραφή μου, αν θα γίνει, από μένα εξαρτάτε!!!!!! και εγώ είμαι ετοιμη για ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:
Η θετική σκέψη πάντα βοηθάει και είναι η αρχή όλων!!!
:shocked2::shocked2::shocked2:...Πρεπει να σαι πολυ δυνατη κοπελα :thumbup:
Απλά ζω την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελυταία, και μου αρέσει να ρισκάρω ξέροντας πως έτσι η επόμενη στιγμή θα είναι ακόμα πιο όμορφη!
Πάει κιαυτό το βράδυ..... άλλα 6 βράδυα μου έχουν απομείνει για να κοιμάμε παρέα με ολόκληρο το στομάχι μου και τον κολλητό του τον δακτύλιο.... Μετά από τόσα χρόνια, θα πάρουνε επιτέλους το διαζύγιο!!!! Αντε γιατι σαν πολύ κράτησε αυτή η σχέση που δεν οδηγούσε πουθενά!!!!!