ευχαριστω αγγελουδακι!
μηπως ξερεις και τηλ?
Printable View
ευχαριστω αγγελουδακι!
μηπως ξερεις και τηλ?
δυστηχώς όχι γιατί εγώ είχα περάσει επιτροπή στα Μελίσσια
καλημερα!
τελικα βρηκα το τηλ της επιτροπης στην αθηνα
πηρα και μου ειπαν οτι θελουν μονο
εξετασεις τ3 τ4 και ενα χαρτι απο τον ενδοκρινολογο που να λεει οτι τα τελευταια 5 χρονια προσπαθισα να χασω βαρος χωρις αποτελεσμα
και μια γαστροσκοπηση
μονο αυτα
LoLi.Pop εκανες την επεμβαση?
καλησπερα τελικα περασα απο επιτροπη και πηρα την εγκριση τωρα ?
μου ειπανε να παω στο ικα της περιοχης μου για τα παρακατω
αυτη ειναι η διαδικασια η το αλαξανε και αυτο
(επιτροπη περασα μονο με γαστροσκοπιση και εξετασεις τ3 τ4 και χαρτι απο τον ενδολρινολογο )
Αν πήρες την έγκριση, πηγαίνεις στο νοσοκομείο και κάνεις την επέμβαση... Τι θα κάνεις στο ΙΚΑ της περιοχής σου; Καλή επιτυχία!
δεν ξερω ισως για να μου πουν που μπορω να παω να την κανω?
μηπως εχουν συγγεκριμενα νοσοκομεια?
Πώς έκανες την αίτηση; Δεν είχες συνεννοηθεί με κάποιο νοσοκομείο, με κάποιο γιατρό; Κάποτε είχες γράψει πως είχες ξεκινήσει από τον Ευαγγελισμό, οπότε σε αυτούς πρέπει να πας να συνεννοηθείς. Η έγκριση βέβαια ισχύει για κάθε νοσοκομείο δημόσιο, όπως και για κάλυψη μέρους του συνολικού ποσού σε ιδιωτικές κλινικές. Καλού-κακού, πριν κανονίσεις την εισαγωγή, συνεννοήσου με τον ελεγκτή ΙΚΑ σε όποιο νοσοκομείο πας, γιατί εγώ ακόμη προσπαθώ να ξεμπλέξω με το Θριάσιο που δεν αναγνωρίζει έγκριση πλαστικής από την πλ.Θεάτρου!
ναι απο τον ευαγγελισμο ξεκινισα αλλα δεν θελω να την κανω εκει
και αυριο θα παω στο ικα να δω τι γινετε
δες το u2u σου
ευχαριστω :)
Επειδή είναι σημαντική απόφαση και θα σε ακολουθεί μια ζωή,μην πάρεις βιαστική απόφαση με κριτήρια που ίσως να μην ταιριάζουν στην περίπτωση σου.
Λοιπόν αυτά για τον ευαγγελισμό τα άκουσα και εγώ σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις ( όταν περνούσα επιστροπή και όταν χρειάστηκε να πάρω ανανέωση της έγκρισης), απο διαφορετικά άτομα. Το επιβεβαίωσε και φίλη νοσημεύτρια που δουλεύει στον ευαγγελισμό, ότι οι χειρούργοι εκεί το έχουν κάνει σύστημα γενικώς0.
Εγώ είχα μια πολύ ευτυχή εμπειρία απο το team του Λαικού, αρχόμενη απο την γραμματεία και την λατρεμένη Σοφία ώς τον κο Διαμαντή τους ειδικευόμενους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό. 1η επίσκεψη παίρνουν το ιστορικό και σου ζητούν σε ένα μήνα και όχι νωρίτερα να τους ενημερώσεις ώστε να σε βάλουν στη λίστα. Σε ερώτηση αν και τι σου απαντούν ότι στο κρατικό νοσοκομείο δε στοιχίζει τπτ. Μετά ακαι αφού τους τηλεφωνήσεις σου λένε και κάνεις προεγχειρητικό έλεγχο, τη γαστροσκόπηση θέλει να την κάνει αποκλειστικά ο καθ. κος διαμαντής στο Λαικό , για να ξέρει τι θα περιμένει. την φοβήθηκα αλλά ζωρίς μεθη παρακαλώ, ήταν μια ουδέτερη εμπειρία και αρκετό γέλιο θα είχε αν δεν είχα το ματσούκι στο τρόμα, διότι ο ιατρός διαθέτει και χιούμορ. Μετά σου λένε πότε να κλείσεις στο ταμείο σου για έγκριση, σου λένε τι θα χρειαστείς αλλα και το τηλέφωνο των ραντεβού ( χλίδα). Περιμένεις περι τον χρόνο εκτός αν έχεις θέματα ιατρικά οπότε θες ΜΕΘ και δυσκολεύει λίγο το πράγμα, εκεί εμένα μου έφαγε άλλους 3 μήνες γιατί πέσαμε και σε καλοκαίρι και σε πολλούς καρκίνους διότι ο καθηγητής δίνει μια προτεραιότητα σε τέτοιες εγχειρήσεις. Ρώτησα επισταμένως ασθενείς και την γραμματέα του και όλοι μου επιβεβαίωσαν ότι ο άνθρωπος είναι καθαρός σαν νερό. Φοβήθηκα να ρωτήσω τον ίδιο διότι είναι και προσβλητικό σε αυτές τις περιπτώσεις. Τι να πω? Σάββατο ήταν εκεί, Κυριακή ήταν εκεί, χιούμορ είχε γλυκήτατος ήταν όπως και ο ειδικευόμενος που με ανέλαβε σχεδόν αποκλειστικά. Τυράνισα και άλλους κανα δυο χαμογελαστούς και όμορφους ιατρούς χοχοχοχο. Το νοσλευτικό άριστο. Μόνο μείον η κλινική δεν είχε τουαλέτες στα δωμάτια και το λαικό δεν έχει κρεββάτια με θέσεις ( ακόμα στη λίστα μέ έχουν).
το συνιστώ ανεπιφύλακτα... Α και δε βγάζουν και τη χολή όπως έχω ακούσει ότι κάνουν σε κάποια άλλα νοσοκομεία.
Ψυχίατρο δε θέλανε,, ευτυχώς δεν ήμουν και σίγουρη ότι αντί για εγχείρηση δε θα κατέληγα να ζωγραφίζω μαργαρίτες στο Δαφνί,,,
Τι έκανα? Μανίκι...
(βαριέμαι να φτιάξω μπανερ,,,)
Τη χολή την αφαιρούν στο Ρίο σε μπαι-πας, καθώς έχουν διαπιστώσει πως η μεγάλη απώλεια κιλών οδηγεί σε υψηλά στατιστικά ποσοστά σχηματισμού πέτρας. Οπότε για να αποφύγουν δεύτερο χειρουργείο μέσα σε λίγους μήνες, βγάζουν τη χολή στο ίδιο χειρουργείο. Επίσης, για παρόμοιο λόγο αφαιρούν και τη σκωλιδοειδίτιδα, γιατί αν υπάρξει πρόβλημα και χρειαστεί επέμβαση, οι χειρούργοι που θα την αναλάβουν δεν θα βρουν το έντερο στην κατάσταση που έχουν συνηθίσει και μπορεί να κάνουν ζημιά.Quote:
Originally posted by Anagenisiaki_Thea
Α και δε βγάζουν και τη χολή όπως έχω ακούσει ότι κάνουν σε κάποια άλλα νοσοκομεία.
Και στο μανίκι βγάζουν τη χολή στο Ρίο.
στο ικα πηγα να ρωτισω αν υπαρχουν συγκεκριμενα νοσοκομεια που μπορω να παω να την κανω
αλλα στο ικα μας ειναι αστερια !
παω στον ελεκτη λεει δεν ξερω αντε στην προισταμενη
παω στην προισταμενη λεει αντε στις νοσηλευτριες
παω στις νοσηλευτριες με το χαρτι της εγκρισης και μου λενε
(στην ιδια που ειχα κανει την αιτηση πριν )
< αυτο το χαρτι δεν ειναι τιποτα πρεπει να μας φερετε εξετασεις και γαστροσκοπηση και μετα να περασετε επιτροπη να παρετε εγκριση
ενω το ειχε στα χερια της
τελικα η Απανατιση ηταν ΔΕΝ ΞΕΡΩ!
και το προλημα ειναι ..
παω σε οποιο νοσοκομειο θελω δειχνω το χαρτι και μου κανονιζουν την επεμβαση η χρειαζετε να εχει συμβαση με το ικα ?
και αν ναι πως το ξερω αυτο?
καλιοπη πρωτα θα πρεπει να βρεις το γιατρο που σε αναλαβει κ να μαθεις σε ποιο νοσοκομειο χειρουργει,νομιζω τα κανεις λιγο αναποδα ψαχνοντας πρωτα το νοσοκομειο.
Καλησπέρα ʼννα μου. Δεν το ήξερα αυτό. Χρήσιμη πληροφορία.Quote:
Originally posted by anna65
Επίσης, για παρόμοιο λόγο αφαιρούν και τη σκωλιδοειδίτιδα, γιατί αν υπάρξει πρόβλημα και χρειαστεί επέμβαση, οι χειρούργοι που θα την αναλάβουν δεν θα βρουν το έντερο στην κατάσταση που έχουν συνηθίσει και μπορεί να κάνουν ζημιά.
Συμφωνώ απολύτως. Καλλιόπη, το σημαντικό είναι να βρεις το γιατρό και το νοσοκομείο. Να ενημερωθείς από εκεί, να κάνεις όλες τις εξετάσεις και ότι άλλο σου πει ο γιατρός, και όταν έρθει η ώρα να είναι όλα έτοιμα, ο ίδιος ο γιατρός θα σου εξηγήσει τη διαδικασία του ΙΚΑ. Δεν ξεκινάς από το ΙΚΑ. Το ΙΚΑ είναι το τελευταίο βήμα πριν την εγχείρηση. Ο Στέλιος έχει επίσης δίκιο. Σκέψου πολύ καλα και ενημερώσου. Δες ίσως και διαφορετικούς γιατρούς. Είναι απόφαση που θα την κουβαλάς μια ζωή. Δε θα είναι όλα ρόδινα μετά, από την άποψη ότι θα υπάρχουν κανόνες που θα ακολουθείς μια ζωή. Ενημερώσου πολύ καλά. :thumbup:Quote:
Originally posted by Alina
καλιοπη πρωτα θα πρεπει να βρεις το γιατρο που σε αναλαβει κ να μαθεις σε ποιο νοσοκομειο χειρουργει,νομιζω τα κανεις λιγο αναποδα ψαχνοντας πρωτα το νοσοκομειο.