συμφωνω μαζι σου...επειδη εκανα και ατκινς η dukan μου καθεται καλυτερα...:-))
Printable View
συμφωνω μαζι σου...επειδη εκανα και ατκινς η dukan μου καθεται καλυτερα...:-))
συμφωνω κι εγω και επαυξανω...
80.3 σημερα μια ανασα πριν το 7αρακι!!!
μπραβο κοπελιτσα μου..τελεια νεα...Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
συμφωνω κι εγω και επαυξανω...
80.3 σημερα μια ανασα πριν το 7αρακι!!!
καλημερα!!!!
μιγκ εισαι μια ανασα πριν το 2ψηφιο! μπραβο!!!!
πως νιωθεις που εχεις διωξει ηδη εναν ανθρωπο απο πανω σου?
Καλημέρα κορίτσια! Από σήμερα αποφάσισα κ εγώ να αρχίσω τη dukan,μιας και η μέχρι τώρα διατροφή μου δεν επέφερε αποτέλεσμα. Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τα cookies που λέτε. Σας βγαίνουν τραγανά? Γιατί εμένα ήταν μαλακά και από γεύση δυστυχώς απλησίαστα :/
καλη αρχη ελενα! δυστυχως ετσι βγαινουν γι αυτο εγω προτιμω τα μαφινς:wink1:
Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! :) Θα δοκιμάσω και τα μάφινς τότε και βλέπουμε!
Εγω φτιαχνω τη κρεπα.Κοριτσια ειναι απαιχτη.
Μονο που αυτο το τυρι δεν βρηκα.Πηγα Carrefour και δεν το βρηκα.Τι γραφει ακριβως πανω?
fromage frais 0% ή καπως ετσι... βρισκεται στα ραφια με τα γιαουρτια και περισσοτερο με γιαουρτι μοιαζει... αν υπαρχει βεβαια συνηθως ειναι σε ελλειψη.
Ούτε εγώ το βρήκα το τυρί που έψαξα! Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν κοίταξα στα γιαουρτάκια...
Στα τυρια κοιτουσα......
Οκ θα ψαξω και στα γιουρτια.Ευχομαι να το βρω!!!
σ ευχαριστω κοπελα μου...ασε πως νοιωθω..δεν περιγραφεται...ειμαι συνεχεια ορθια....χαχαχαχαχα...Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
καλημερα!!!!
μιγκ εισαι μια ανασα πριν το 2ψηφιο! μπραβο!!!!
πως νιωθεις που εχεις διωξει ηδη εναν ανθρωπο απο πανω σου?
κοριτσια εγω χρησιμοποιω στα γλυκακια οχι τυρι αλλα γιαουρτι 0%...το ιδιο ειναι....
Kαι γω γιαουρτι βαζω αλλα πεθυμησα να φαω λιγο τυρακι για σνακ, γιαυτο το ψαχνω πιο πολυ!!
υπαρχει ενα στα Lidl που λεγεται linesse 2%..στην αναγκη βαζε λιγο απο αυτο...αυτο το fromage των καρφουρ μοιαζει πιο πολυ με γιαουρτι παρα με τυρι
Οκ ευχαριστω πολυ!!