Αθλητικο πατελονι στο γκρι, αθλητικα παπουτσια, μαυρο μπλουζακι κοντομανικο.
Σημερα τρεχουμε να μαζεψουμε! καθε αρχη του μηνα, βαρυ καθαρισμο στο σπιτι ^_^
Printable View
Αθλητικο πατελονι στο γκρι, αθλητικα παπουτσια, μαυρο μπλουζακι κοντομανικο.
Σημερα τρεχουμε να μαζεψουμε! καθε αρχη του μηνα, βαρυ καθαρισμο στο σπιτι ^_^
Φιλενάδα, μόλις ανέβασα την τούρτα που έφτιαξα!!!!
Λοιπόν εγώ σήμερα λευκά σανδάλια που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο, λευκό κολάν, μωβ φορεματάκι αμάνικο και μωβ λαστιχάκι στα μαλιά
Καλημέρα!
Ρε κορίτσια, τώρα, με -10 κιλά αν χαίρομαι για κάτι είναι που αδυνάτισαν τα δάχτυλα των ποδιών μου και φαίνονται όμορφα με βαμμένα νύχια μέσα από τα δερμάτινα σανδάλια από το Μοναστηράκι! :)
αυτες ειναι οι μικρες λεπτομερειες που ομως σου αλλαζουν ολη τη διαθεση... :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by puzzle
Καλημέρα!
Ρε κορίτσια, τώρα, με -10 κιλά αν χαίρομαι για κάτι είναι που αδυνάτισαν τα δάχτυλα των ποδιών μου και φαίνονται όμορφα με βαμμένα νύχια μέσα από τα δερμάτινα σανδάλια από το Μοναστηράκι! :)
Μαυρο κολάν, μαύρο φορεματάκι μέχρι το γόνατο, μάυρα σανδάλια και μάυρη χτένα στα μαλιά....
Tζην μπλε σωληνα,ασπρα πεδιλα με ροζ φουξια νυχακι και μπλουζα με λιγο ανοικτη πλατη.
μιας και το ξεχάσαμε αυτό και το καλοκαίρι ως γνωστόν είναι χρώματα...εγώ χτες φόρεσα :http://img804.imageshack.us/img804/4383/dscn1558.jpg
Τέλεια χρώματα αγγελουδάκι!!!!!!!!! Και τεριάζουν και με το σπίτι!!!!!!
αχαχαχχαχαχαχχαα οντως ταιριάζουν με το σπίτι
Αγγελουδάκι, τι όμορφο!!!!
σημερα ειπα ν αρχισω ν γραφω και εδω....εδινα μαθημα και φορεσα σαλβαρι πολυχρωμο με καφε πορτοκαλι μπλε πρασινα μπεζ χρωματα. καφε φανελακι μπεζ peep toe ψαθινες μπαλαρινες με μια καφε καρδουλα μπροστα και μπλε κρεμαστα σκουλαρικια...... με extra καλοκαιρινη διαθεση κ αυτοπεποιθηση στα υψη επειδη καταφερα ν βαλω κολλητο φανελακι :bouncy:
γαλαζιο τζιν ανοιχτο-προς λευκο, σανδαλια (ακομα δε εχω βρει λεφτα να παρω παππουτσια...ολο κατι αλλο κανω πρωτα), μακρυμανικο λευκο μακο λεπτο ζιβαγκο.
aggeloudaki είσαι σωστό κουκλάκι!
:grin::grin:
σας ευχαριστώ πολύ όλες :) βασικά σχεδόν όλα τα καλοκαιρινά ρούχα μου είναι λίγο μες στην τρελή χαρά :smilegrin:
Καλημέρα σας!!!!!
Σήμερα μπορείτε να δείτε τί φόρεσα στο τόπικ μου με την φωτογραφία που ανέβασα, ετσι δεν χρειάζετε να το γράψω!