τέλειο ασημένια :P¨σήμερα 20 μέρες.!!!!!! 20 !!!!! οεο 20!!
με πολλά πολλά πολλά αμπρα κατάμπρα χθες!
το κακό είναι ότι δεν άντεξα χθες και έφαγα ζάχαρη:no:
δυστυχώς πάει ο στόχος να κόψω την σάκχαρη για 2 εβδομάδες, θα το προσπαθήσω ξανά από σήμερα !!!
δύο μέρες φλο!!!!!!! να ξέρεις θα έχεις στέψη !!!! χαχαχα
Μπράβο μας κορίτσια, πριν από ένα μήνα πέθαινα στα υπερφαγικά και τώρα νιώθω τόσο υπερήφανη και δυνατή! δεν ξέρω άμα συμβαίνει και σε εσάς αλλά κάθε μέρα, όλο και πιο πολύ, νιώθω την ανάγκη να κάνω τον κόσμο μου καλύτερο!!! θέλω να είμαι ευτυχισμένη και θα παλέψω για αυτό!!!!!
δεν σας είπα ξεκίνησα να περπατάω και να κάνω ποδήλατο κάθε μέρα !!!! μέχρι τώρα γραφόμουν σε ένα γυμναστήριο (τα έσκαγα κιόλας $) ) και μετά πήγαινα κανα δύο φορές τον μήνα, αφού δεν περνούσα καλά γιατί να μπώ στον καταναγκασμό! τώρα πάω την βόλτα μου κάνω και την ελαφριά γυμναστική μου και ζω όμορφα! άρχισα να ζωγραφίζω, να ενδιαφέρομαι για την σχολή μου και να ξαναπατάω στα δικά μου (και μόνο στα δικά μου) πόδια :bigsmile:
Ξέρω ότι μπορεί να είναι παροδικό αλλά το γεγονός ότι μπορώ να το κάνω και εκτιμάω πλέον τα όσα έχω καταφέρει....ίσως κάποια στιγμή να με οδηγήσει στην απελευθέρωση της διατροφικής διαταραχής.
Σας φιλώ γλυκά και σας εύχομαι καλή δύναμη! το νου σας και οι δύο, δύο ανάσες μείνανε για να κλείσετε μία ακόμα δεκάδα :bouncing: