δεν εχω ακουσει να κανουν σλιβ στη λαρισα
για δακτυλιο ειχα διαβασει στην εφημεριδα
αλλα γιατι δεν πας να ρωτησεις?
νομιζω οτι τη σλιβ δεν τη δικαιολογουν τα ταμεια παντος
Printable View
δεν εχω ακουσει να κανουν σλιβ στη λαρισα
για δακτυλιο ειχα διαβασει στην εφημεριδα
αλλα γιατι δεν πας να ρωτησεις?
νομιζω οτι τη σλιβ δεν τη δικαιολογουν τα ταμεια παντος
Τι κάνουν οι γαστροπτυχωμένοι;Σαν πολύ καιρό να έχει σιγήσει το τόπικ αυτό...
Η basia μας λέει κανένα γειά,κανένα νέο της...Τζενάκι,Κατερινοκουκλ ί,Μητσάρα,
πώς τα πάτε εσείς;Αν είστε αραχτοί στη θάλασσα,καλά κάνετε και ρίξατε μαύρη πέτρα!
Ελπίζω να είστε καλά στην υγεία και τη διάθεση σας κι όπου κι αν είστε,να περνάτε υπέροχα!
Τζενακη κανουν και στην Λαρισα σλεεβε. ο Ζαχαρουλης συγκεκριμενα στο πανεπιστημιακο. εκανε μια φιλη μου περισυ. θεαματικα αποτελεσματα.. απο 115 ειναι 60κιλα τωρα. πολυ ευχαριστημενη απο τη δουλεια του...
εγω μετραω αντιστροφα τις μερες πλεον... στις 23 εχω το δικο μου χειρουργειο και το περιμενω πως και πως..
βεβαια εχω αγχωθει με κατι..αν καταλαθος φαω παραπανω και σπασουν τα ραμαμτα τι γινεται???? χιχι
εκανα τις εξετασεις για την επεμβαση!! ολα μια χαρα!!!
οποτε το χειρουργιο εκλεισε για τις 23-7.........
πλησιαζουν οι μερες λοιπον και ευχομαι να πανε ολα καλα!
Μια χαρά θα πάνε,Ζωήτσα μου!
Όλα γίνονται για το καλύτερο μας στον κατάλληλο χρόνο τους!
Τώρα είσαι πιο έτοιμη από ποτέ!Μην ανησυχείς για τίποτα!Τα δύσκολα πέρασαν!
γεια σας παιδια και σορυ για την απουσια
ειχα προβλημα με το πι σι
ολα καλα με τα κιλα ειμαι τωρα 61
ε δε σκαω κιολας
μια χαρα
εχω αρκετες υποχρεωσεις τον τελευταιο καιρο
και δεν σκεφτομαι και πολλα
τζενακιιιιι στις 23 κανω επεμβαση..
ρε συ αν φαω πολυ και σπασουν τα ραμματα? σπαζουν ευκολα? θελω να ρωτησω το γιατρο αλλα θα με κοροιδευει χαχα
Λοιπον Ζωη καλησπερα και εγω πτυχωση εκανα, δεν ηταν ευκολα,
αλλα πιστεψε με αξιζει το κοπο!!!
Παιδια ακομα τρεχω με ηλεκτρολογους, υδραυλικους κτλ
με το νεο μου σπιτι και τελειωμο δεν εχουν, η Λαρισα τελικα μου αρεσει παρα πολυ και παω για μπανακια χωρις να ντρεπομαι πια να φανταστητε
φοραω ξανα μπικινι και οχι ολοσωμο οπως παλια :) !!!!!!!!
Περιμενω νεα σας!!
ΥΓ. Τζενακι θα πρεπει να το πιουμε αυτο να αναθεματισμενο το καφεδακι ολο λεμε να παμε και ολο κατι τυχαινει :(
και Ναταλακι για κατηφορισε και προς τα μερη μας να πιουμε κανενα κοφι :)!!
Εαν φας παραπανω λιγακι οπως ολοι λιγο πολυ καποια στιγμη ξεφυγαμε,Quote:
Originally posted by zwhtsa
τζενακιιιιι στις 23 κανω επεμβαση..
ρε συ αν φαω πολυ και σπασουν τα ραμματα? σπαζουν ευκολα? θελω να ρωτησω το γιατρο αλλα θα με κοροιδευει χαχα
θα το καταλαβεις αμεσως και θα νιωθεις σαν να εφαγες ενα βοδι,
απλα εαν ξεφυγεις ακομα πιο πολυ πχ εγω αντι να φαω ενα αυγο εφαγα δυο εχμμμμ... επαθα κακο, πονεσε αμεσως το στομαχι και με επιασε κρυος ιδρωτας, αρα λοιπον και να θελεις δεν θα μπορεις να φας πολυ γιατι θα ξερεις τι θα παθεις!!Αλωστε ειναι και ενας πολυ καλος τροπος να συγκρατεις τον εαυτο σου σε επισοδεια υπερφαγιας!!
Αρα τρως παντα αργα, δεν αφηνεις τον εαυτο ου να πεινασει πολυ, κανεις συχνα ελαφρα γευματα ολη τη διαρκεια της ημερα, τους πρωτους μηνες να σκεφτεις θα πρεπει να κανεις τουλαχιστον 8 γευματα, μετα θα πεσεις στα 6 και μετα απο 6-7 μηνες στα 4.
Αποτελεσμα....θα τρως ολη μερα και θα χανεις :)
Κανοντας παντα σωστες επιλογες τροφων και περνοντας καθημερινα τις πολυβιταμινες σου θα χανεις σταθερα κιλα, απλα οι δυναμεις σου δεν θα ειναι οπως ηταν,
θα κουραζεσε λιγακι πιο ευκολα απο οτι πριν.
Για οτι αλλο χρειαστεις ή θελεις να ρωτησεις..ελευθερα οποτε θες :)
GOOD LUCK!!!!!
Bλέπω ευχάριστες επιστροφές από τη Λάρισσα!
Τζενάκι,είναι τα 61 κιλά για να σκάσεις;ʼλλος άνθρωπος έχεις γίνει!
Το σώμα σου έχει πλέον τακτοποιηθεί.Ελπίζω να φύγουν σιγά σιγά
κι όσα άλλα πιθανώς σε ταλαιπωρούνε...Καλή δύναμη στα τρεχάματα σου!
Κατερινοκουκλί,μπικινάκι;Θ α το πίστευες άμα σου το έλεγε κάποιος το χειμώνα αυτό;
Μπράβο,αστέρι μου!Δηλώνεις και πως νιώθεις τέλεια!Αυτά είναι!Πολύ χαίρομαι για σένα!
Θα τελειώσουν και τα μαστορέματα σύντομα και θ' απολαμβάνεις μόνο τις παραλίες σου...
Τι να κάνεις;Αυτοί οι άντρες όλο στο τρέξιμο μας έχουν ό,τι κι αν είναι να μας κάνουν...
Κάποια στιγμή,φυσικά θα κατέβω για καφεδάκι,αλλά κατά φθινόπωρο μεριά...
Θα ξεκινήσω από σας,μετά μια στάση Βόλο,μια Εύβοια,μια Αθήνα,ίσως και Πελοπόννησο...
ʼσε έχω και Κρήτη...πωπω...μήνα ολόκληρο χρειάζομαι!Πάντως η Λάρισσα είναι η πιο προσιτή.
Κανόνισε εσύ βεβαια να έρθεις Θεσ/νίκη στα μουλωχτά!Το ραντάρ μου θα σε εντοπίσει κι αλίμονο σου!
Ζωήτσα μου,είναι λογικό να κάνεις υποθέσεις για το τι θ'αντιμετωπίσεις και πώς θα το χειριστείς...
Μόλις με το καλό γίνει η επέμβαση και όλα θα πάνε μια χαρά(θα το δεις!)το ίδιο σου το σώμα θα σε οδηγεί.
Θα αντιδράς στη δική του δράση...Θα αφουγκράζεσαι,θέλεις δε θέλεις,τις ανάγκες του και θ'ανταποκρίνεσαι.
Μην αγχώνεσαι από τώρα...Να είσαι ήρεμη για τη μεγάλη σου μέρα,που άλλωστε είναι μια ανάσα μακριά!
Κρίμα που θα λείπω και δεν μπορώ να έρθω...Η σκέψη μου θα είναι δίπλα σου συνέχεια,το ξέρεις!Θα μηνυματωθούμε...
Φιλάκια σ'όλες τις όμορφες,Θεσσαλές και μη,γαστροπτυχωμένες και μη!Να περνάτε καλά και να σας προσέχετε!
κστερινα βλεπω σχεδον στα ιδια κιλα καναμε επεμβαση.. εγω ειμαι 117.. ποτε εκανες την επεμβαση? σου εδωσε ο σκρεκας οδηγιες να υποθεσω για το πως και τι θα τρως ε τους πρωτους μηνες?
μου ακουγετε εξωπραγματικο να τρωω δυο αυγα και να σκαω....
στην βιοκλινικη θα κανω και ργω την επεμβαση. οταν λεες δεν ηταν ευκολα? δλδ?
εγω μενω /Βολο οποτε καποια στιγμη σιγουρα θα βρεθουμε και μαζι να πιουμε καφεδακι!!!!
ισως σας επισκεφτω και μετα την επεμβαση για να μου δωσετε τα φωτα σας ...
αληθεια μετα εισαι οκ? απο την πρωτη μερα? ποτε μπορεις να επιστρεψεις στην δουλεια?
Νανατινακι μου το ξερω πως θα με σκεφτεσαι!!!
Σ'ευχαριστω που εισαι διπλα μου :)
12/02/09 εκανα επεμβαση, να σκεφτεις στην αρχη με μισο αυγο μελατο εσκαγα και το ετρωγα ορθια για να κατεβει!!
πω πω αυτο να δω και τι στον κοσμο!!!! ισχυει το μαιλ που γραφεις στο προφιλ σου? σ εκανα αντ στο δικο μου..
σου ειχε δωσει καποιεσ οδηγιες διατροφης? η απο μονη σου τρως?? η βιοκλινικη πως σου φανηκε? ποσες μερες εμεινες?
Οδηγιες διατροφης θα σου δωσει ο Σκρεκας.
Εγω ειμουν μεσα στη κλινικη 10 μερες χωρις να παθω καποια λοιμωξη, απλα δεν μπορουσα να πιω νερο, 3 μερες μετα την επεμβαση που δοκιμασα να βγω απο τη κλιννικη αφυδατωθηκα τοσο πολυ που εχασα 6 κιλα μεσα σε μια μερα, δεν μπορουσα να πιω νερο και εκανα πανω απο 10 φορες εμετο την ημερα καθε μερα, μολις αρχισα να πινω νερο ολα βελτιωθηκαν οχι αμεσως αλλα πολυ γρηγορα.
με αγχωσες τωρα δεν τα ηξερα αυτα...
εγω μονο μια μερα εχω κανονισει να μεινω μεσα...
απο την πρωτη μερα κανονικα πρεπει να μπορεις να πιεις νερο?
γιατι δεν μπορουσες? πονουσε το στομαχι σου?