Originally posted by pm60
Quote:
Originally posted by sasaki
σ ευχαριστω παρα πολυ sasaki μου....εσυ κοπελα μου δεν εχεις κανει ακομα να φανταστω οτι περιμενεις την ημερομηνια??? σε πια φαση εισαι??? πες μας κατι και για σενα ειναι ωραιο να μοιραζομαστε τις ιστοριες μας.....και οσο για τον αντρουλι μου σκεψου οτι ειναι αδυνατος και παρ ολ αυτα με στηριζει....θα προτεινα παντως για ανθρωπους που δεν εχουν καποιον ας παρουν για τις 2 πρωτες μερες μια αποκληστικη....ξερω οτι ειναι σκληρο αλλα θα ειναι καλυτερα να μπορεσει καποιος να τους βοηθησει....λυπαμαι πολυ για τα παιδια που δεν εχουν στηριξη αλλα ο θεος θα τους δωσει δυναμη και θα τα καταφερουν....μακαρι ολοι να μπορουσαν να καταλαβουν τι βιωνουμε αλλα δυστηχως οι ανθρωποι μπορουν να γινουν τοσο αστοργοι οταν δεν ξερουν....
περιμενω με αγωνια την δικη σου ιστορια λοιπον μακια μακια μακια!!!!!!!!!
Καλησπερα και απο εμενα λοιπον.Για τους παλιους ειμαι η sasa32,αλλα για καποιο λογο κολλησε και δεν ανοιγε ο λογαριασμος και ετσι, αναγκαστηκα να κανω ενα νεο.
Η δικη μου ιστορια για τους νεους και οσους δεν ετυχε να με μα8ουν εδω,ξεκινησε περιπου περυσι το Μαιο,που εμα8α για το φορουμ και αρχισα να μελετω τι εγραφαν οι παλιοτεροι.11 Αυγουστου ειχα συναντηση με τον Κλαφαρεντζο και 31 ειχα ηδη στειλει ολες τις εξετασεις μου.Εκτοτε αναμενω να ειδοποιη8ω και δε σας κρυβω πως τελευταια εχω αγχω8ει κιολας,επειδη εχουν αρχισει να καλουνται ηδη φιλοι και γνωστοι,που αλλοι τα παρεδωσαν μαζι μου,αλλοι μετα απο εμενα και εγω περιμενω και περιμενω και φως δε βλεπω στο τουνελ!
Σα να μη μου φτανουν ολα αυτα, η κριση με οδηγησε για περιπου ενα χρονο στο Μοναχο Γερμανιας.Εχω τρια αγγελουδια 10,8 και 2 ετων!Ναι καλα ακουσατε το μικρο μου ειναι 2 ετων!!!!!!!!!!Φανταστειτε ποσο πετρα εχω κανει την καρδια μου,ποια μανα αφηνει τα αγγελουδια της και φευγει να φερει παραπανω εσοδα στο σπιτι της?Αλλη 8α με πειτε τρελη,αλλοι 8α μου βγαλετε το καπελο...ολα καλοδεχουμενα παιδια.Βεβαια τα παιδια μου ειναι με τον συζυγο μου και τις γιαγιαδες-παπουδες.8α μου πειτε η μανα δεν αντικα8ιστατε,ετσι ειναι ,οταν ομως δε γινεται αλλιως,καποιος πρεπει να 8υσιαστει.
Επισης ειμαι 33 χρονων σα τον Χριστο,με 167 εκατ.υψος και στη συναντηση 122 κιλα και τωρα 113.Εκτος αυτου τρεις γεννες με καισαρικη(τωρα εκλεισε το καταστημα μια για παντα χαχαχα),ζαχαρο κυησης παντα,αλλα οχι μετα και εναν 8υροειδη που ανακαλυψα πριν τρια χρονια οτι εχω,εντελως τυχαια,ο οποιος υπαρχει απο την ημερα που γεννη8ηκα και ποτε(παρολο που το εψαξα πολλες φορες)δεν ανακαλυφτηκε.Ο 8υροειδης ειναι και με κερασακι στην τουρτα που λεμε...Δηλαδη με συνδρομο hassimoto!Oλα τα καλα μαζι βρε,τι αλλο 8ελω απο τη ζωη που λεει και το ασμα:smilegrin: