Και κατι γεγονοτα σαν αυτα που βιωνει χωρα τωρα ερχονται να σε ταρακουνησουν λιγο...
Printable View
Και κατι γεγονοτα σαν αυτα που βιωνει χωρα τωρα ερχονται να σε ταρακουνησουν λιγο...
Καλημερα!!! Πως εισαι κοριτσακι μου????
Ειμαι συγκλονισμενη απο το τι συνεβη με τις πυρκαγιες.
Ρεπο σημερα αραγμα
Εχω αρχισει και τρωω παρα πολυ.
Εσυ;;
Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα και στις 2 σας κορίτσια.
Πως είστε;
Δηλαδη;δεν ειδα τι λεει το παπαδαριο..
Μολις διαβασα την αναρτηση του..ντροπη του..ξεφτιλισμενοσ
Σημερα ολη μερα βλεπω ειδησεισ.Δεν εχω κρεξη να κανω τιποτα αλλο.Α και τρωω..
Ομως αισθανομαι οτι υπαρχει ενας κριτης και με βλεπει να ειμαι αδρανης και λεει "γιατι;τι σου συμβαινει;"
Τωρα διαβαζω το βιβλιο αυτοβοηθειας.Στο κεφαλαιο που ειμαι τωρα μιλαει για την αδρανεια και την αρνηση της βουλησης στο πλαισιο της καταθλιψης..Προβληματιζομα ι που δεν εχω ορεξη.Ξερετε..καμια φορα λες.".θελω να γινω οπως πριν.Τι μ συμβαινει;Γιστι εχω πεσει εγω ετσι?"
Κι αε ξερεις γιατι..
ε οι γυναικες ας φανε και λιγο εμεις ετσι και αλλιως ειμστε ισιοι οποτε δεν εχει και πολυ διαφορα
Καλησπερα!!!!! Πριν λιγο σχολασα..... ολη η μερα μου ηταν αψογη μεχρι λιγο πριν που δεχτηκα ενα τηλεφωνημα και μου .......σε ολη την ψυχολογια..... εδειχνα σε 2 συναδελφους το αρθρο ενος τοπικου site με φωτογραφιες απο το ατυχημα κι αυτη απο μια που δουλευε μαζι μου σημερα εμαθε τα παντα μεχρι κι αν πηγα τουαλετα και με πηρε να μου πει οτι την επομενη φορα που θα μαθει κατι που αφορα αυτη (το αυτοκινητο δικο της του ατυχηματος) να αρχισω να την φοβαμαι κι οτι γιατι δεν τους ειπες οτι το εκανες επιτηδες? Και την επομενη φορα να το κανεις να πετυχει για να χαρω κι εγω λιγο και κατι τετοια παλι..... και να φανταστεις η παραγγελια μου ειναι εδω και δεν πηγα να την παρω.... με την ξε@@@@@@@!!!!! Νιωθω την καρδια μου σαν να πεταχτηκε εξω απο το σωμα μου..... ποσο βρωμικη μπορει να ειναι λου μου δημιουργει ολο αυτο το αισθημα?? Γιατι δεν ξεκολαει να παει κι αυτή παρακατω να παω κι εγω????? Γιατξ καθε φορα μου κανει αυτη την επιθυμια να "φυγω" πιο εντονη?
Ειναι κακια! Βγαζει ολη την κακια της σε εμενα και με παιζει κανονικα! Ξερω πως αν παθω κατι δεν θα το αντεξει....αληθεια σου λεω....ειναι γατζωμενη πανω μου.... αλλιως δεν θα ασχολιοταν.... αυτο πιστευω.... και βλεπει πως εχω σταθει δυνατη και ανταποκρίνομαι στα παντα απο τα λεφτα κλπ κλπ και συνεχιζει να παιζει μαζι μου.... με ξεσκιζει με καθε της κουβεντα.... εκβιαζει πως αν ξαναπω το οτιδηποτε που την αφορα θα στειλει παντου καθε μας συνομιλια.... τοσο ξε.... ρα ειναι! Κι ολοι ρουφιανοι!!!!! Η αλλη πρώην της μπορει και νυν αμεσως χαρτι και καλαμαρι..... τα παντα ρε φιλε! Αρα τι??? Φοβουνται κατι απο μενα και ασχολιουνται ετσι ολοι τους? Πηρε τηλ τον διευθυντη μας σημερα να την γυρισουν σε αυτο το καταστημα παλι και της ειπε πως δεν γινεται κι αν επιμεινεις πολυ θα αναγκαστω να σε διωξω απο την εταιρια.... αθελα μου το ακουσα γιατι αυτος μιλουσε κοντα μου κι ακουσα το ονομα της....και εγω στεναχωρηθηκα.....